- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Egy hét múlva kezdődik az idei szezon. Lesz ismét tippjáték
? Remélem igen, mert be kell jutnom idén a top 10-be
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Én is csak megköszönni tudom az egész évados kitartásod és a remek random kérdéseket. Tartsa meg Isten a jó szokásodat
.Remélem lesz jövőre folytatás, mert egy játékos már tuti lesz: Én
.Sose voltam még holtversenyben első egy fordulóban - sőt még első sem - de a legjobbkor "arattam". Célom elértem, mert benne vagyok az első 20-ban, ami a fő cél volt az év elején. Jövőre irány a top 10
.Még egyszer köszönök én is mindent
!Ui: meg voltam győződve, hogy Ricciardot tettem meg futamra, mikor kiesett legyintettem is egyet, hogy ez a forduló is elment. Erre most nézem, hogy Vettelre tettem. Többet besörözve nem rakok meg tippet...na jó, lehet még is
. -
Ventur@
senior tag
A braziliai random kérdéssorban a magyar "oldalon" a 2. kérdés angolul jelenik meg. Tehát ez:
Which pair of drivers will beat their teammates by the most number of positions in the qualifying? (5)Kéretik javítani, különben....
. -
Ventur@
senior tag
RIC-PER-REN <- Ezzel sem fogok sokat aratni
. Randomnak is talán a fele ha bejött, mert a RIC+MAS kettős egy pontot sem hozott, valamint volt VSC. Ezek valamit mentenek.Soha többet Reanult motoros autóra nem teszek. Ricciardo is el volt veszve az időmérőn, valamint a komplett Renault csapat kiesett. Csodás
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor jól gondoltam elsőre. Kösz a gyors választ
. -
Ventur@
senior tag
Mexikói kérdéssorban - nekem - van egy nem tiszta kérdés:
Tippeld meg, hogy összesen hány kerékcsere lesz a versenyen!
Ezt most hogy kell érteni? Csapatonként mennyi lesz (pl.: 2), vagy az összes csapatot számolva (pl.: 43)?
Biztos csak nekem nem tiszta a kérdés, de segítsetek értelmezni
.Tippemet már leadtam, de ha nem jól értelmeztem a kérdést, akkor még tudom módosítani
. -
Ventur@
senior tag
Nem lett egyéni negatív rekordom, de nem sokon múlott. 36 azaz harmincszegényhat pontocska. Pedig, ha nincs Vettel kiesése, akkor ez vastagon hozott volna nekem...de hát...
.Gratula a szerencséseknek
.Ui: Randomból majdnem több pontom lett, mint a simákból...gáz...nagyon gáz
. -
Ventur@
senior tag
Úgy nézz ki nekem összejön az egyéni legrosszabb tippem pontokban
. Kösz Ferrari
! -
Ventur@
senior tag
Ha emlékezetem nem csal, akkor ismét remek tippet adtam le: HÜLK-RIC-RB. De sajnos csak HÜLK-re emlékszek, hogy őt választottam időmérőre
.Remélem hamarosan felkerülnek a tippek, meg az eredmények
. Randomjaimra kíváncsi leszek most nagyon, mert arra végképp nem emlékszek
. -
Ventur@
senior tag
Úhh a tavalyi 3. helyem után végre van egy jó erős fordulóm. Pontegyenlőséggel, de 4. helyezés
. Most kell egy jó erős silvertone-i forduló is
.Csapoati: Csatlakozok a hashtag-edhez
. Eddig az utolsó 4 fordulóra ha visszaemlékszek, akkor 4x -> 3x -> 2x és most már a 17. vagyok. Ha követem a sort, akkor most már 10-en belül kell lennem
.Gratula mindenkinek
! -
-
Ventur@
senior tag
Húúú ez a forduló most nekem nagyon kellett. 54 vastag pontocska
. Csak 38 pont a lemaradásom, ami talán nem vészes, csak innentől nem nagyon szabad mellélőni. Random-ban még mindig "erős" vagyok
.Gratula mindenkinek
!Qorthral Azt meg lehet tudni, hogy változott-e akkor a tippleadási idő? Mivel ugye a random utolsó kérdése erről szólt. Vagy még egyelőre titok
? -
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
Na úgy nézz ki nem is adtam le rossz tippet. Grojean-nal ráfaragtam az időmérőre, de a többi szépen hozott. Várom már a pontokat nagyon
. -
Ventur@
senior tag
De imádlak Sebastian Vettel
*. Időmérős tippem elúszott, de ha jól néztem akkor Vettel és a Torro Rosso tippemmel jól jártam
. Randomok meg szerintem nagyjából kuka. Honda többet kibírt, mint gondoltam.Várom már az eredményeket
.*Mikor sisak nélkül beugrott a szerelők közé, eskü elsőre az jutott eszembe, mint ha Schumacher-t látnám újra
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Magyar nyelv
. Végre nem kell szenvednem hogy megértsem az angol változatot. Muchas gracias, hogy imámat meghallgattad
.Képes dolog egyébként jó, csak nekem kicsit fura ez az innen-onnan szedett képek. Valami fehér hátteret ne lehetett volna odavarázsolni a fejük mögé (körbe vágva. Ha érted mit akarok kinyögni
.) ?De egyébként tetszik az újítás
. -
Ventur@
senior tag
Hola!
Lesz-e folytatás az idei évre? Nem voltam egy top játékos, de örültem neki, hogy volt egy ilyen kis móka
.Remélem az idei - talán izgalmasabb - évre is megörvendeztet minket a főszervező
. Ha kell besegítek egy random kérdéssel:Az első futamot befejezi-e a McLaren Honda?

1. igen, mind a két autóval
2. csak az egyik autóval
3. egy autóval semBéke
! -
Ventur@
senior tag
Na akkor az első kérdésben valaki segítsen, mert nem értem
.2. Mekkora pontkülönbséggel fogja vezetni a bajnokságot Rosberg a Brazil GP után? (2)
12
26
9
-4
Egyéb3. Massa pipálósok
(4)Jobb lesz csapattársainál (korábbi és jelenlegi) az Időmérőn.
Massa a TOP8-ban végez a futamon.
Felipe használni fogja a keményt gumit a versenyen.
Jobb lesz, mint Bottas és a Force India-k az FP3-ban.Vagy valami ilyesmi
. De az elsőt nem értem, szóval abban kellene segítség
. -
Ventur@
senior tag
Valami ilyesmi
(félig google, félig saját fordítás
):1. Mindkét mexikói versenyző elveri a csapattársát a 3. szabadedzésen?
Igen
Csak Gutierrez
Csak Perez
Egyik sem2. Mennyi lesz a legkisebb időkülönbség csapattársak között a kvalifikáció első részében (milliszekundumban)?
(gondolom itt a Q1-ről van szó)3. Pipáld be azokat a csapatokat, amelyiket Perez a versenyen "elver".
(jó ez így hülye szó, hogy elver, de nem tudtam jobbat kitalálni rá
)4. Hány versenyző indul el a versenyen lágy gumikkal?
Ha nem tökéletes a fordítás, akkor bocsi
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Gratula mindenkinek, de főleg a dobogósoknak
.Szerencsére nekem sikerült a negatív rekordomat nem meg dönteni, de eléggé csúfos lett így is. Pedig az elején nagyon a Force India-kra akartam pöttyözni, de aztán mégsem tettem. Sebaj ez van, cél az első hely továbbra is
. -
Ventur@
senior tag
Üdv!
Nekem még egy ilyen jutott eszembe, hogy:
Lesz-e ismét legalább 5 körön át tartó csata Kimi és Verstappen között?
Válaszható opciók:
Igen
Igen és Kimi megelőzi Verstappent
NemSzerintem több lehetőség nem is kell hozzá
.Úgy is elég sokat megtalálja egymást a két inas
.Ui: Jó, teljesen nincs kidolgozva a kérdés, mert bele lehetne kötni, de lényeg remélem érthető belőle
. -
Ventur@
senior tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
"...mert a tippjáték fontosabb, mint maga az F1 futam. Sokan itt a futam közben is azt nézik, hogy hogy állnak pillanatnyilag a tippel, meg azért szurkolnak, hogy akire tippeltek, az előrébb jöjjön."
+1, mivel egyből magamra ismertem
. Minden időmérő és futam közben/után nézem, hogy akkor mit is tippeltem, kb. mennyi pontot is szedtem össze. Rendszerint elszomorít, amit kiszámolok, de hát izgalmasabb, mint a legtöbb futam
. -
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ne engem kérdezz, nem én csinálom a bulit
. Egyébként meg nagyjából megoldom fordítóval a helyzetet, csak hát az sem fordít tökéletesen
. -
Ventur@
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Maxi köszönet a fordításért
.Ránéztem délelőtt, de csak lestem, mint aranyhal az akváriumban, hogy akkor most mi a fene van?! Ez a fordítás most nagy segítség nekem
. -
Ventur@
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Maximális köszönet a fordításért
.Én péntekig kivárok a tipp leadásával. Szeretném látni Verstappen teljesítményét Ricciardohoz képest
. -
Ventur@
senior tag
Wow...24 pontyocskát összekapartam
.Gratula a dobogósoknak és külön Csapoatinak. Eddigi szezoncsúcs pont szám
. -
Ventur@
senior tag
pocokxx és customer114: Maxi nagy köszönet a segítségért
. Az utolsó random volt teljes sötétség nekem, de így már tiszta a kép. Jár a pacsi
. -
Ventur@
senior tag
Qorthral: Én bevallom hogy megnéztem, de nálam ott bukik a történet, hogy a kérdéseket sem értem
.Szóval kérhetnék bárkitől egy fordítást a randomokra? Mert amit kidob a google translate azzal sokra nem megyek
. Első kettőt még talán értem is (melyik csapat versenyzői szerezik a legtöbb pozíciót az első 5 körben/utolsó öt körben? Jól értelmeztem remélem
), de ez az utolsó kérdés ez full sötét nekem
. Szóval aki elég bátor, az fordítson már egyet. Jutalma egy nagy pacsi
!Muchas gracias
! -
Ventur@
senior tag
Először is pocokxx nagy gratula, szépen összeraktad
. Qorthral ismét jók voltak a random kérdések, bár meg mondom őszintén, hogy kevésbé értettem, mint az első fordulóban, de láthatóan nem voltam akkora béna
.Pedig meg voltam győződve róla, hogy vagy 15 pontom lesz, erre 30-at összekapartam! WTCC után, ennek örülök a legjobban
.Gratula egyébként minden játékosnak!
Most már bennem van a bugi, szóval jöhet az újabb kérdéssor
. -
Ventur@
senior tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ha azt nézed, hogy alig 1 hete indult az egész oldal és jóformán be sem volt promótálva, akkor nem olyan rossz az a majd 50 játékos
. Én pár szimulátoros Fb csoportba bedobtam, de hogy jöttek-e onnan, vagy fognak-e jönni, azt nem tudom
.100% hogy végig fogom nyomni ezt a szezont is, szóval hajrá mindenkinek
! -
Ventur@
senior tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Üdv!
Természetesen nem az a célom, hogy olyan tippet adjatok, hogy ne keljen vele a gyengébbeknek/rosszabul tippelőknek dolgoznia vele, csak egyfajta támpontot adni. Megmondom őszintén az ötlet a tippmixből jött, hogy az online felületén vannak ilyen ajánlott tippek. Természetesen ez is olyan, hogy vagy bejön, vagy nem, de egyfajta segítséget is adhat, mondjuk egy nehezebben eldönthető tippnél, hogy a játékos mit válasszon
.Én nem kérem, meg nem is várom el senkitől, hogy órákat dolgozzon nekem egy-egy tippért, a nagy semmiért. Fentebb leírtam, hogy miért jött ez az ötlet
.Évtizedek óta nézem én is az F1-et és azért van valamennyi rálátásom a dolgokra, de azért néha nem jön rosszul egy kis segítség
.Qorthral: Kiírom a játékot egy-két Fb csoportban, amiben benne vagyok (online rally és drift csoportok). Hátha lesz egy-két érdeklődő is onnan
. -
Ventur@
senior tag
Qorthral: Délután gondolkodtam egy dolgon és arra jutottam, hogy leírom. Hátha nem hülye ötlet
. Na szóval:Mi lenne, ha lenne egy ilyen, hogy: A forduló tippjei!
Értsd: A leadási idő előtt pl. csütörtök este valaki, vagy valakik írnának neked egy-egy tippet, hogy esetleg mit tennének meg. Hogy ez miért lenne jó? Arra gondoltam, hogy az olyanoknak, mint nekem, egy kis segítség, egy-egy tipp leadásához. Én bevallom őszintén, hogy sokszor hasraütésszerűen adok le tippet, de ha lenne ilyen, hogy pl. X ezt a tippet ajánlja, Y ezt a tippet, Z pedig ezt a tippet, akkor talán eredményesebben tudnának azok is tippelni, akiknek kevésbé erősségük a statisztika, az elemzés, vagy kevésbé jártasak az F1 terén
.Remélem érthető hogy mire akarok kilyukadni
. Nyugi nincs harag, ha hülyeség, amire gondoltam
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Már vége? Pedig én most kezdtem az első helyet támadni
.Legnagyobb tisztelet és minden földi jót neked. Remek volt a tippverseny és jövőre is lehet rám számítani. 100%, hogy tippelni fogok...és nyerni
. Majdnem összejött most is (csak ~160 pont lett a lemaradásom, az lóf*sz)...ha nincs az az egy kihagyott versenyhétvége, akkor tuti nyertem volna
.Turbolada II: Jár a virtuális Moe champagne, szóval fogyaszd egészséggel
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Nagy tisztelet mindenkinek, aki tippelt és neked Qorthral meg a remek játékért
. Gratula a dobogós társaknak. Álmomban sem gondoltam, hogy egy ennyire kaotikus futam után bronzot nyerek
.Úgy látszik Vettel-ben és a bikás autókban nem kellett csalódnom, gyenge Renault motor ide, vagy oda
. "Remélem" Mexikóban is ilyen bolond időjárás lesz és akkor megint aratok
.Ui: Ezt csak olyan megjegyzésként írom: De a két fiatal bikás srácnak nem szóltak az év elején, hogy itt a nagyokat nem illik megelőzni 18 évesen és hogy show-t sem szabad nyújtani? Eszméletlen hogy Sainz és Verstappen mit alkot. Le a kalappal előttük
! -
Ventur@
senior tag
13 pont....hát több, mint múltkor ez tény, de eléggé karcsú lett ez is
. Nekem már Massan elúszott az egész, de sebaj, innen szép győzni. Annyi biztos, hogy Vettel marad nálam futamokra, mert legalább hozza a kötelezőt
.Kimihez csatlakozott mostantól Massa is a "nem teszem meg tippbe, soha többet" társasághoz
.gyurkikrisz: Gratula a rengeteg ponthoz, egyértelmű a fejlődés
. -
Ventur@
senior tag
Qorthral: Kérhetnék egy pontosítást, hogy ez alatt mi értendő
?3. Melyik csapat versenyzője javít majd a futam során a legtöbb pozíciót a rajthelyén? (3)
Rajtot követően az első kör végére? Vagy a futam végére értendő a futam során? Csak azért kérnek pontosítást, mert a McLaren-nel Alonso jól rajtol, csak hát a futam végére ez vajmi keveset ér
.Nincs kizárva, hogy én nem tudok értelmezni, de ha megoldható, akkor erre kérnék egy pontosítást
. -
Ventur@
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Megelőztél -2 ponttal
. Gratula egyébként és nagy tisztelet a "dobogós" helyért
. Nekem csak a "második" hely jutott
. -
Ventur@
senior tag
Na tipp leadva. Erről már nem csúszok le
. -
Ventur@
senior tag
Nagy gratula a top3-nak és mindenkinek
. Én úgy elfelejtettem leadni a tippemet, mint a pinty. Az időmérő Q3-ban jutott eszembe, hogy: hoppá valamit elfelejtettem
. Sajnálom, mert most itt sokat nyerhettem volna pontokban. Ez van, majd a következőn
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Először is kösz az újabb remek tippjátékot és remélem a következő is király lesz
. Másodszor pedig:
lesz ez még rosszabb jobb is!
ez a legjobb az egészben
.4 azaz NÉGY kemény pontot sikerült Spa-ban összekaparnom, szóval van még lejebb
. Egy 10 pontra számítottam még a futam elején (igazából, már az időmérőn elment Verstappen tippem miatt az egész), de hogy alulról a 2. legyek, erre nem gondoltam volna. Mindenesetre jó volt és jót röhögtem az eredményemen. Haladunk tovább és várjuk Monzat
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Köszönöm, hogy kiírtad, de nem ezért írtam, hogy javítsd
. Én csak örömömben írtam, hogy mégis milyen jó tippsort tudtam összehozni, pedig már mikor leadtam, akkor fogtam a fejem, hogy ez tuti nem jön be. Erre tessék
.Kösz még egyszer a javítást
!JJános: Gracias senor
. Azért még van egy kis előnyöd, de kemény leszek, mint a keddi kenyér (by Szujó Zoli)
. -
Ventur@
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Holtversenyben a 3. lettem, ilyen nincs. Nem nagyon szoktam csipázni a magyar nagydíjat, de most már szeretni fogom
.Ez a helyezés és a vele járó 24 pont, nekem most tényleg úgy hiányzott, mint éhezőnek a falat kenyér
. Már untam az örökös 13-16 pont közötti tippeimet, de most úgy voltam vele, hogy húzok egy merészet.Gratula a győztesnek és minden tippelőnek
.Ez most jó volt, így a szünet előtt
! -
Ventur@
senior tag
"Sokan közel jártak életük első dobogójához, nekik azt üzenem, hogy ami késik, nem múlik!
"3. lettem....alulról számítva, szóval nekem már van dobogóm
.Raikkonen-re innentől soha többet egy kva tippet nem teszek, még ha köv. futamtól meg is táltosodik és bucira nyeri magát. Ezt a szerencsétlen, flegma blfszt.
Bocs a kitörésért, de ki kell adnom magamból
. Soha nem kedveltem Kimi-t (annak ellenére sem, hogy Ferrari-ban űl és vagy 20 éve Ferrarihoz húz a szívem), de ezek után meg már....áhh... nem is folytatom, mert 6 oldal szitokszó-gyűjtemény lenne belőle. -
-
Ventur@
senior tag
Na én hoztam a kötelező pontszámot...megint
. Eddig 16-17 pontokat szereztem, most "csak" 15-öt. Le kell ülnöm a menedzsmenttel és át kell ezt beszélni, mert hát szarul tippelek, de azt viszont stabilan hozom
.Qorthral: Kanadára kérném a 16 pontomat, mert ennél többet úgy sem fogok elérni. Így legalább nem baj, ha elfelejtek tippelni
. -
Ventur@
senior tag
Ilyen f*s egy tipphalmazt leadni részemről. Kemény 13 pont
. De legalább Vettel-t eltaláltam. Maldonado meg elmegy a fenébe, hogy 4 körrel a vége előtt kiesik
.Na de várjuk a következőt, igaz akkor már megvárom a szabadedzések végét, mert eddig csak hasraütésszerűen tippelgettem
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
? Remélem igen, mert be kell jutnom idén a top 10-be
.
.
!
.

. Ha nem áll le kakaskodni, akkor ez jó lett volna a Perez tippemmel, de így...
.