Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Fent van az új kérdéssor.
Elnézést az eredmények csúszása miatt, igyekszem a hétvégén behozni a lemaradást.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Zoza24
senior tag
Jól értem,hogy holnap reggel 8 a leadási határidő?
Forza Italy!
-
Zoza24
senior tag
A második random kérdést lefordítaná valaki?Elég kaotikus ez most nekem
Forza Italy!
-
pocokxx
Közösségépítő
Ha jól értem:
Mi lesz a legrosszabb pozíciója annak a német pilótának, akinek világbajnok csapattársa van (tehát Vettel, Rosberg?) a 3. szabadedzést az időmérőt és a versenyt is beleértve? Bármelyik pilóta bármelyik hétvégi eseményen elért helyezése számít. A második és harmadik legjobb válasz is 1 pontot ér."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Süvi
őstag
Vettelre tettem a versenyre, úgy látom most se leszek dobogós
-
BenHans
addikt
-
[CS]Blade2
addikt
Nekem is elment, és a múltkori sem lett valami jó, így már csak abban bízhatok, hogy nektek sem jöttek össze a dolgok.
MER motorra tettem, mint biztos 8 pont, és valszeg 3-at hoz (REN 8, HON? 5, MER? 3 FER 1). 6 pontot vártam a STR--s tippre, és jó, ha lesz 3.VER+RIC, RED+REN kombinációk 40 pontos csomagot is érhetnek ma. Én arra játszottam, hogy a Ferrari itt még jó lesz a Redbull elé, de ők teljesen szét vannak esve. Vettel akár már mehetne is a téli szünetre.
-
Qorthral
őstag
válasz [CS]Blade2 #1865 üzenetére
A Mercedes motor hoz azért 5 pontot éppen hogy, mert Bottas és az FI-k is jól hoztak.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Qorthral #1866 üzenetére
Nem számoltam ki, de nagyon nem ez lett amit vártam. Én arra számítottam, hogy még a Ferrari fog feljönni egyet, előtte pedig Ferrari 3-4-re. Egyébként nem tudom, hogy amikor számoltam, akkor a Redbullnál 3-4-et számolva volt-e az időmérő után 6,75-6,75 a MER és REN között, vagy edzésen számoltam, de egyszer a hétvégén így álltak.
-
Qorthral
őstag
válasz [CS]Blade2 #1867 üzenetére
Jah, de végül 11 lett a Renault-nak.
Igen, én is jobbnak vártam a Ferrarit, ahogy sokan. Egyeseknek teljes csőd így a hétvége,másoknak csak félig...Az összetettben is komoly változások várhatóak!
Eredmények perceken belül!PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Fent vannak az eredmények!
Gratulálok mindenkinek, főként a dobogósoknak (bajogh, pocokxx, Turbolada II és customer114 illetve Zoza, Plutor és PaaF1)!
Az Összetettben hosszú idő után az első helyen is változás történt. A hetek óta kiemelkedően teljesítő és fokozatosan közelítő Zoza átvette a vezetést Turboladától, akihez ráadásul az első 10-ből mindenki közelebb jött az elmúlt két futam alatt. Érdekes utolsó 5 futam vár ránk, teljeen nyitott a harc a dobogós helyekért is!
-
Qorthral
őstag
Felkerült az aktuális kérdéssor.
-
EmberXY
veterán
válasz Qorthral #1870 üzenetére
Biztonsági előzetes tipp leadva, a többi majd az edzések után.
Ha már itt vagyok, kedveskedek a fordítással:
R1: Melyik csapat hozza ki elsőként mindkét pilótáját a boxba a felsoroltak közül?
R2: Válaszd ki az összes olyan pilótát, aki minden honfitársát legyőzi az időmérőn és a futamon is.
R3: Használja-e majd legalább 12 pilóta az átmeneti esőgumit a futam során?
Up the Irons!
-
pocokxx
Közösségépítő
Csak egy biztonsági tippet adtam le, és nem tudom már kire... Nem lesznek fenn a tippek?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Pá
addikt
válasz Qorthral #1876 üzenetére
Biztos, hogy van.
A nehéz része eljuttatni az emberekhez.A lemorzsolódás normális, nem lehet olyat csinálni, ahonnan nem lenne. Az igazi probléma, hogy lehet bevonni vagy megszólítani egy nagyobb bázist.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Qorthral
őstag
Egyelőre nem hiszem, hogy lesz folytatás. Túl sok energiát visz el és nincs segítségem.
Pá: Lehet, hogy igazad van. De majdnem mindegy, hogy nincs közönség, vagy csak képtelen vagyok elérni. Szerintem elég sok mindent megpróbáltam és sokat tettem érte, de úgy tűnik, hogy ez kevés.
-
EmberXY
veterán
válasz Qorthral #1879 üzenetére
Szerintem először (vagy legalább opcionális magyar nyelvvel) a hazai közönséget kellett volna/lenne érdemes megcélozni, esetleg még több választható nyelven is elérhetővé tenni, az angollal sokaknak van nehézsége és ettől elmegy a kedvük a regisztrálástól.
A marketing egy lutri, mert csak a holt szezonban ér valamit, szezon közben már nem nagyon van értelme regisztrálni, viszont csak a szezon közben derül ki, kinek mennyire tetszik. Én személy szerint nem csak a számat jártatom, a kezdetektől fogva reklámozom a magam szerény lehetőségeihez mérten az ismert módon, és ajánlottam szóban is többeknek, a játékosok között Angerseed-et speciel én "hoztam", nagyon tetszik neki a játék, vele vívok egy külön "házi csatát" (szerencsére szarabbul áll mint én ), szóval igenis van potenciál a játékban, kár lenne feladni az elején.
Segítséged pedig biztosan lenne, ha szükséged lenne rá, szerintem az itteniek nevében is mondhatom, hogy szívesen segítenénk, ki-ki lehetőségeihez és ismereteihez mérten, szerintem ezen se múlna a dolog...Up the Irons!
-
Atomantiii
addikt
Az angol alternatívával lehetetlen versenybe szállni...
-
[CS]Blade2
addikt
A csapatoknál akik nem szereztek pontot, az 0, és onnantól az a 12 autó holtverseny, és azt kell nézni, hogy a jobban szereplő autó hol végzett?
Tehát az 11. és 20. hely jobb, mint a 12. és 14. helyEmlékszik valaki, hogy hogy volt a a kérdésnél a pontozás? 2-6-2 ? esetleg 3-6-1? A 2. legjobb válaszra jár 2 vagy 1 az első kérdésnél?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz [CS]Blade2 #1884 üzenetére
Angerseed és Turbolada II nyerhette a futamot kb 31 ponttal.
Turbolada II kb 5 pontot faragott le.Változás úgy néz ki, hogy a 3-5. helyen lesz az élmezőnyben:
3. Csapoati, 4. pocokxx, 5. CSBlade2
helyett:
3. pocokxx, 4. CSBlade2, 5. CsapoatiKb: 17, 30 és 25 pontot kapunk.
-
Csapoati
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #1885 üzenetére
Nem lep meg, a pénteki nap után csúnyán mellélőttem Alonsóval és a McLarennel.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Qorthral
őstag
Felkerült az új kérdéssor.
-
EmberXY
veterán
Fordítás:
R1: Melyik pilóta teljesít először mért kört a 3. szabadedzésen az alábbiak közül?
R2: Válaszd ki az összes olyan csapatot, amely mindkét pilótájával a top 12-ben végez az időmérőn.
R3: Legyőzi-e Raikkonen Vettelt a futamon?
Up the Irons!
-
Qorthral
őstag
Köszi, lezártam. Egy nappal el volt írva a határidő.
Szerencsére senki nem nyúlt bele a lezárás után, jogosulatlan előnyhöz jutva ezzel, így nincs miért büntetni.
customer114 persze késve adta le, úgyhogy ő egy kis büntetést kap majd (10% pontlevonás).PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
EmberXY
veterán
Turboladát kivágták?
Feltűnt, hogy milyen rég kérdezte utoljára, hogy mikor lesz eredmény...
Up the Irons!
-
Zoza24
senior tag
Szerintem kérdezte ő,csak ha jól láttam akkor a játék honlapján
Forza Italy!
-
Süvi
őstag
válasz Qorthral #1879 üzenetére
Szerintem érdemes lenne folytatni jövőre is a játékot.
Egész biztosan sok munkával, erőfeszítéssel jár, az látszik, hogy ebben az évben jóval több elfoglaltságod volt -néha már biztosan inkább teher volt, mint öröm- ennek ellenére én személy szerint köszönöm, hogy áldoztál rá.Javaslatom szerint jövőre érdemes lenne csapatban játékmesterkedni.( A nagyobb sorozatok esetében is különböző rendezők készítik az egyes részeket). Biztosan lenne pár ember, aki szívesen alkotna 2-3 fős csoportokat, a kérdések összeállításánál és /vagy kiértékelésénél.
A külföldi játékok nem alternatívák, mindig ugyan azt a kérdést teszik fel ....
Lehetne keresni még külföldi oldalakat, fórumokat, erre is biztos lennének önként jelentkezők.
Én jövőre is szívesen írok a Szujó Zolinak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra DS 8/256
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Szuper áron új Huawei Matebook 16S /i7-12700H 16GB 1000GB SSD 2,5K IPS touch Garancia!
- ELADÓ 5V 2A 12W napelemes tápegység, solar panel UPS
- Bomba áron dobozos új Lenovo Legion 5 /Ryzen7-6800H 16GB 512GB SSD RTX 3060 6GB 165 Hz Garancia
- Pc LC-Power 600W PC Tápegység
- Lenovo Thinkpad T460p / 14" FHD IPS / i7 6700HQ / 16GB DDR4 / 256GB SSD / Nvidia Geforce 940MX 2GB
- Eladó ps4, PS 3 játékok
- 3db WD Western Digital Red 3.5 6TB 5400rpm 64MB SATA3 + 1db. Red Plus 6TB 5400rpm 128MB SATA
- Dell WD19S / USB C 3.2 Gen 2 dokkoló / 180W-os adapterrel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest