Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 09:49:59

LOGOUT.hu

A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1001) Qorthral válasza Csapoati (#999) üzenetére


Qorthral
őstag

Nézd, ez egy olyan játék, ahol 1-1 futamon mindig lesz szerepe a szerencsének. Ezt nem tudod kivédeni. Mivel azonban sok forduló van, az egész évet nézve nem szerencsejáték (sőt), és kezd idegesíteni, hogy már sokadszor az ellenkezőjét próbáljátok érzékeltetni 1-2 rosszabbul sikerült futam után.

Turbolada: Pörgünk nagyon! :) Biztosra vettem volna az év elején, hogy 500 hsz sem lesz idén.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1002) BenHans válasza Qorthral (#997) üzenetére


BenHans
addikt

Lehet kicsit túlzásba is viszem a rossz hétvége utáni idegességemet, de nagyon komolyan veszem ezt a játékot. Örülhetsz is neki, mert a Te munkád, amit meg kell köszönnünk hétről hétre. Ez a tippjáték a legrosszabb versenybe is visz izgalmat, ráadásul úgy, hogy nincs valós tét, és nem a szerencsejáték zrt-vel és a fogadóirodákkal versenyzünk hanem egymással. :)

Mindentől függetlenül úgy gondolom hogy az eddigiek alapján megérdemelném legalább a dobogó alsó fokát, tekintettel arra, hogy amikor rossz hétvégét zártam akkor mindig erős tipp ment el, ezt vissza is lehet nézni.
Tiszta nyerő tippek mentek el hihetetlen blamákon amikre tényleg kb 1% esély se mutatkozott. Pedig mindig elég jól mértem fel az egyes csapatok/pilóták/autók/pályák viszonyait, hogy ki és hol megy jobban, hol kell több aero, hol több motorerő, melyik pilótának melyik pálya fekszik a múltból kiindulva.
Persze ezzel nem akarok senkit megbántani.

Még 4 nagydíj, és minél előrébb akarok kerülni, a minimum a 3. hely. Turbolada is sebezhető, lásd amit említettél, hogy elsőre "Massa - Hülk - Merci" tippet tett, ami elég nagy bukó lett volna, de valami Isteni sugallatra megváltoztatta.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#1003) EmberXY válasza Qorthral (#1001) üzenetére


EmberXY
addikt

" ...nem szerencsejáték (sőt), és kezd idegesíteni, hogy már sokadszor az ellenkezőjét próbáljátok érzékeltetni 1-2 rosszabbul sikerült futam után."

Ne vedd a szívedre, csak irigykedünk azokra, akik szerencsésebbek. ;]

Up the Irons!

(#1004) Turbolada II válasza BenHans (#1002) üzenetére


Turbolada II
őstag

Az nem isteni sugallat volt, hanem biztonsági tipp, amit pegid mindig megváltoztatok. :)

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#1005) Turbolada II


Turbolada II
őstag

Alonso is vizsgálat alatt áll.

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#1006) Turbolada II


Turbolada II
őstag

Eredmény mikor lesz?

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#1007) Qorthral válasza Turbolada II (#1006) üzenetére


Qorthral
őstag

Hamarosan. 1-2 óra.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1008) JJános válasza Piftuka (#991) üzenetére


JJános
addikt

Én meg semmi infó, hasra ütve kitöltöttem, és elutaztam. Most jöttem meg. Túl sok siker nem lesz ma sem.

2007-05-06 óta itt!

(#1009) Qorthral


Qorthral
őstag

I. Orosz GP

Újabb kemény hétvégén vagyunk túl! Sok kiesés, időmérős Massa bukás és az utolsó körös Kimi torpedó alaposan beleszóltak az eredményekbe...

A hétvégére erősnek volt várható a Williams, és valóban, nem mentek rosszul, ideális esetben akár egy kettős TOP5 szereplés is kinézhetett volna nekik... Ez végül távolról sem jött össze, és ez sok - papíron erős - Williamses tippet tett kb tönkre.

Érdemes kiemelni a Mercedes (9) csapattippet. Nem sokan merték meglépni a Merci utóbbi pár futamos formaingadozása miatt, pedig kiváló ár/érték aránya volt: még úgy is 8 pontot hozott, hogy Rosberg technikai probléma miatt vezető helyről kiesett... Nem véletlen, hogy a dobogós játékosok mindegyike beválasztotta ezt a komponenst a csapatába. Erős volt még a Vettel (10) - RACE, Perez (4) - RACE, illetve a Bottas (7) - IM tipp is.

Kimi Räikkönen ismét bebizonyította, hogy nem igazán érdemes beválasztani a csapatba, legyen akármilyen kedvező is az ára. Persze a mostani buta hibáa feltehetőleg újabb árcsökkenést eredményez majd nála, ami óhatatlanul is arra fogja késztetni a bátrakat, hogy tegyenek újabb próbát vele, elvégre vele sem lehet mindig melléfogni... vagy mégis?

Az Orosz Nagydíj dobogósai:

1. Turbolada II (29 pont)
2. Qorthral (28 pont)
3. Zoza24 (stílszerűen 24 pont :D)

Gratula! :)

A futam végeredménye

Turbolada ezzel csatlakozott a kétszeres futamgyőztesek igen szűkös, ám annál elitebb klubjához. Ígérem előbb-utóbb lesz majd rekordoldala is (legtöbb dobogó, győzelem, sorozatok, stb.) a játéknak.

II. Tabella

Az összetett állása (Tabella)

Az első két helyezett eléggé meglépett, de a harmadik helyért nagy harcot várok a csendben, de szorgosan gyűjtögető Real93, továbbá Csapoati és BenHans, valamint két, mostanában nagyon jó formában tippelő játékos, Zoza24 és -Mike- között.

BenHans: Köszi, igyekszem, és a legnagyobb elégtétel az, ha látom, hogy szeretitek a játékos és izgalmas perceket, órákat szerzek vele sokatoknak!

Igen, én is téged tartottalak a fő esélyesnek Turboladán és magamon kívül a győzelemre korábban. Ez most elúszni látszik, de a harmadik hely még összejöhet. Ugyanakkor a felsorolt másik négy játékos is nagyon erős, szóval teljesen nyílt a harc!

Ezen ötös mögött eszetlen szoros a mezőny, a 8. és a 17. hely között tízen vagytok 10 ponton belül! :)

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1010) quailstorm válasza Qorthral (#1009) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Bottason elment az egész. Akarom mondani Raikönnenen...

(#1011) Csapoati válasza Qorthral (#1009) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Őő, direkt kapott mindenki egy ponttal többet, mint ami a forduló összesítésénél áll? :D

Amúgy meglepődtem, hogy egyet még előre is léptem összetettben, mert hát Raikkönen... De ahogy nézem, BenHans tippjét még jobban hazavágta, én "csak" 5 pontot, meg egy fordulóbeli 3. helyezést buktam vele. Célom innentől az összetett 3. hely, kemény lesz.
A délutáni kifakadásom meg senki ellen nem szólt, csak marha pipa voltam, hogy egy ilyen bugyuta manőver tönkrevágja a tippemet, másnak meg kikaparja a gesztenyét. Továbbra is köszönjük a szervezést! :R

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1012) gyurkikrisz válasza Qorthral (#1009) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

4,5x jobb eredmény mint múltkor! Bár a 10 pont így sincs meg :D

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#1013) Qorthral válasza Csapoati (#1011) üzenetére


Qorthral
őstag

Nem, a bónusz Alonso rádiós kérdés 1 pontját véletlenül csak az összetettben kapta meg mindenki. Más is jelezte már, de köszi az észrevételt, javítom! :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1014) JJános válasza Qorthral (#1009) üzenetére


JJános
addikt

Gratulálok a dobogósoknak, és persze mindenkinek, aki játszott. Az enyém váratlanul jó lett. 10-ben lenni mindig öröm.

2007-05-06 óta itt!

(#1015) Qorthral válasza Csapoati (#1011) üzenetére


Qorthral
őstag

Mondjuk nem csodálom, egyedül Te tippeltél Räikkönent, és nem is lett volna rossz tipp azzal a 3.-4. hellyel, de így... Nagyon kemény lesz a meccs a 3. helyért, szinte jobban várom, mint azt, hogy be tudom-e fogni Turboladát. :D Mondjuk arra amúgy sincs sok esély. Amúgy ne felejtse senki, hogy a 60 pontos évközi kérdéssor eredménye akár döntő is lehet a végelszámolásnál 1-1 helyezés sorsát illetően. Fel is teszem majd most már tényleg a tippösszesítőt, hogy tudjatok számolgatni azzal is.

gyurkikrisz: A kis javulás is javulás. :D
Akkor lehetsz majd igazán elégedett, ha ezt a 4,5-ös szorzót a következő futamra is tartod. ;]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1016) Švejk


Švejk
őstag

Most néztem meg a futamot. Hát a tanulság mindebből:
Ha még csak nem is teszel Raikkonenre, akkor is elb*ssza a futamodat :DDD :DDD :DDD

(#1017) EmberXY válasza Švejk (#1016) üzenetére


EmberXY
addikt

Felveheti ezentúl a Raikkonado nevet... :DDD

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#1018) Švejk válasza EmberXY (#1017) üzenetére


Švejk
őstag

Az elcseszett időmérő után Bottas dobogóval és Massa 5.-ik hellyel meg Williams csapattal kezdett egészen jól kinézni a dolog. És akkor jött egy őrült Kimi :D

(#1019) EmberXY válasza Švejk (#1018) üzenetére


EmberXY
addikt

Nálam Bottas volt mindkét helyen, csapatnak meg a Force India, de a random részben nekem is volt Williams...
Kezdett jól alakulni, Rosberggel kapcsolatos tippek bejöttek, aztán még ki is esett, ha Hulk nem bénázik, a FI is jól szerepelhetett volna, lett volna egy Bottas 3. hely időmérőn és futamon is, és a Williams is jól szerepelt volna. Jó kis pontok lettek volna (volna, volna, volna...), de a tudomány közbeszólt. :DDD
Legalább tanultam valamit: már Hulkenbergben se lehet bízni.

Up the Irons!

(#1020) Ventur@


Ventur@
senior tag

13 pont....hát több, mint múltkor ez tény, de eléggé karcsú lett ez is :DDD . Nekem már Massan elúszott az egész, de sebaj, innen szép győzni. Annyi biztos, hogy Vettel marad nálam futamokra, mert legalább hozza a kötelezőt :D .

Kimihez csatlakozott mostantól Massa is a "nem teszem meg tippbe, soha többet" társasághoz :D .

gyurkikrisz: Gratula a rengeteg ponthoz, egyértelmű a fejlődés ;] :D .

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#1021) Zoza24 válasza Qorthral (#1009) üzenetére


Zoza24
senior tag

na ezt nem gondoltam volna a futam felénél:)
a másik játékban k.o. lett a hétvége,itt mostanában jobban megy...valóan nagy meccs lesz még a 3. helyért... ;)

Forza Italy!

(#1022) JJános válasza Zoza24 (#1021) üzenetére


JJános
addikt

Megy a harc a középmezőnyben is! Tegyük hozzá, hogy Qorthral- nak köszönhetjük. De még a 30. helyről is szeretnének felkapaszkodni! Én speciel 20-ban szeretnék maradni, azzal elégedett leszek.

2007-05-06 óta itt!

(#1023) BenHans


BenHans
addikt

Ha nem leszek legalább harmadik, és lesz valami díjazás a dobogósoknak, akkor kaphatok egy jégkrémet vigaszdíjként mert Kimi 3 hétvégémet cseszte el és abból az egyiket mindkét nap? :F :DDD

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#1024) Turbolada II


Turbolada II
őstag

Pezsgőre igazán összedobhatnánk. :)

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#1025) pocokxx válasza Turbolada II (#1024) üzenetére


pocokxx
Közösségépítő

Mármint a szervezőnek, vagy neked...? ;]
Részemről egyébként mindkettőben benne vagyok.

[ Szerkesztve ]

"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

(#1026) Turbolada II válasza pocokxx (#1025) üzenetére


Turbolada II
őstag

Még 160 pontot lehet szerezni, szóval semmi sem dőlt el. A 60 pontos tipp meg lehetne "konstruktőri".

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#1027) Qorthral


Qorthral
őstag

Összefoglaló kérdéssor - Tippek

A könnyebb áttekinthetőség érdekében a bajnoki tabella állása szerint rendeztem sorba a tippeket, így mindenki könnyen összevetheti a válaszait a közvetlen riválisai tippjeivel. ;)

Akadnak érdekességek!

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1028) EmberXY válasza Qorthral (#1027) üzenetére


EmberXY
addikt

Köszönjük. :R

"Akadnak érdekességek!"

Valóban, pl Švejk-nek két tippsora is van, ráadásul különbözőek... Esélynövelés? :DDD

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#1029) Qorthral válasza EmberXY (#1028) üzenetére


Qorthral
őstag

Hoppá, pedig átfutottam a rendezett listát... :)
Javítottam, természetesen csak a későbbi tippsora számít.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1030) Švejk válasza EmberXY (#1028) üzenetére


Švejk
őstag

Haha, ramfer a dupla tippsor :D
Az év végi célom,az ötödik hely kezd nagyon messze kerülni.

(#1031) EmberXY válasza Qorthral (#1029) üzenetére


EmberXY
addikt

Semmi gond, csak az hibázik, aki dolgozik. :D
Azt hittem először, hogy a böngésző duplikálta valamiért, de miután különböző volt a két sor, így az kizárható volt.
Amúgy valóban érdekesek a tippek, főleg a második fele, ott vannak különbözőségek bőven, az első felében szinte ugyanúgy tippelt mindenki.

Švejk: És a végén összeadódott volna a két pontszám... :DDD

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#1032) Švejk válasza EmberXY (#1031) üzenetére


Švejk
őstag

Igen, valahogy ez volt a terv :DDD
Kénytelen leszek becsületesen nyerni ;]

(#1033) EmberXY válasza Švejk (#1032) üzenetére


EmberXY
addikt

Van még remény, elég, ha az utolsó futam után meghackeled a doksit... (a google-t amúgy is olyan könnyen lehet) :DDD

Up the Irons!

(#1034) Plutor válasza Qorthral (#1027) üzenetére


Plutor
aktív tag

Merhi tippekkel mi lesz? Számít,hogy más ment helyette?

(#1035) Qorthral válasza Plutor (#1034) üzenetére


Qorthral
őstag

Nem, a helyettesítő pilóta az "eredeti" helyett számít. Jelen esetben Merhi és Rossi eredménye egyaránt Merhinek számít (remélem így érthető :) ).

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1036) Qorthral


Qorthral
őstag

Az Amerikai Nagydíj kérdéssora

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1037) Süvi válasza Qorthral (#1036) üzenetére


Süvi
őstag

Elutazom, ezért egy biztonsági tipp leadva.
7 pontom remélem lesz mint múltkor :W

(#1038) Turbolada II


Turbolada II
őstag

Bocs, ha kétszer ment el.

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#1039) JJános válasza Qorthral (#1036) üzenetére


JJános
addikt

Megint jó nehéz lett. Szinte nulla infóval leadtam. Múltkor is bejött. (Nem jött be) Nem kívánt törlendő. :D

2007-05-06 óta itt!

(#1040) JJános


JJános
addikt

Be is szívtam. Ferrari 10 rajthelyes bünti. Én meg nem mentettem el a linket.

2007-05-06 óta itt!

(#1041) EmberXY válasza JJános (#1040) üzenetére


EmberXY
addikt

Még el se kezdődött a hétvége, már peches vagy? ;]

Up the Irons!

(#1042) JJános válasza EmberXY (#1041) üzenetére


JJános
addikt

Így jártam Raikönnen-el. A többit nem is mondom.

2007-05-06 óta itt!

(#1043) Qorthral válasza JJános (#1040) üzenetére


Qorthral
őstag

Adj le egy javított csapatot. A linket viszont mindig mentsétek el, mert nem leszek mindig ennxire elnéző. :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1044) EmberXY válasza JJános (#1042) üzenetére


EmberXY
addikt

Én még nem merek tippelni, majd az edzések után.
Végülis mindegy, Raikkonado, Maldi vagy Hulk úgyis kitorpedózza a fél mezőnyt.

Up the Irons!

(#1045) Qorthral


Qorthral
őstag

Figyelem!

Az eddig beérkezett tippek alapján látszólag nem teljesen világosak az időmérő szakaszai.
Így épül fel a kvali:

Q1: Minden autó részt vehet, öten kiesnek
Q2: A legjobb 15 vehet részt, öten kiesnek
Q3: A legjobb tíz vehet részt, a Q3 győztese lesz a pole pozíciós

Random kérdések

1. Meddig jutnak az egyes istállók pilótái az időmérőn? Tippeld meg minden csapatra, hogy hol "esnek ki" a versenyzői! (5)
A válaszlehetőségek jelentése (pl): 2 Q3 - a csapat mindkét autója eljut a harmadik, utolsó szakaszba. 1 Q2 1 Q1 - Az adott csapat egyik versenyzője a Q1-ben, a másik a Q2-ben esik ki. Minden helyes találat fél pontot ér. Ha az adott csapatnál csak az egyik autót sikerül eltalálni, akkor 1/4 pont kapható. A végső pontszám az elért törtpontérték egészre kerekítésével alakul ki.
Minden csapatra külön tippelendő:
2 Q3
1 Q3 1 Q2
1 Q3 1 Q1
2 Q2
1 Q2 1 Q1
2 Q1

2. Mely csapat versenyzőinek lesz kombináltan a legjobb relatív pozíciója a startpozíciókhoz viszonyítva a 10. kör végén? (3)
A tényleges, büntetések utáni rajtpozíció számít. Csapatonként a startpozíciók összegének és a 10. kör végi pozíciók összegének különbsége rangsorol. Ez lényegében azt mutatja meg, hogy az adott csapat pilótái hány helyet javítottak a rajthelyeiken az első 10 körben. A második legjobb tippért 2, a 3. és 4. legjobbért 1 pont jár.
Mercedes
Ferrari
Williams
Red Bull
Force India
Lotus
Sauber
Toro Rosso
McLaren
Manor

3. Áll-e dobogóra olyan pilóta, aki a Circuit of the Americas-on még sohasem volt dobogós? (2)
Nem
Igen, egy finn versenyző
Igen, egy nem finn versenyző
Igen, sőt, legalább ketten

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1046) EmberXY válasza Qorthral (#1045) üzenetére


EmberXY
addikt

Egy észrevételem lenne: az egészre kerekítés nem "egyszerűsíti le" túlságosan a dolgot? Teszem azt, ha valaki egész pontszámot ér el, az ugyanannyi pontot kap, mint aki nála 0,5 ponttal (vagy két negyed ponttal) kevesebbet talált el, illetve aki csak negyed ponttal jobb a másiknál, az sem realizálódik annak ellenére, hogy valójában jobban tippelt. Pl ha a dobogón emiatt alakul ki pontegyenlőség, viszont az egyik mérhetően jobb volt, akár csak egy rész tippel is, azt nem érezném igazságosnak.
Lehet, hogy én nézek be valamit, de hirtelen ez a vélemény fogalmazódott meg bennem. :R

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#1047) Qorthral válasza EmberXY (#1046) üzenetére


Qorthral
őstag

Jogos az észrevétel, köszi. Az egész pontszámokhoz az egyszerűség és áttekinthetőség miatt ragaszkodom. Amennyiben a dobogón állna elő holtverseny, úgy figyelembe fogom venni a törtpontszámot is, szóval jó, hogy említetted. A többi helyen kialakult holtversenyekkel nem érdemes szerintem foglalkozni. Hosszútávon elvileg kiegyenlítősnek az így szerzett előnyök és hátrányok, de tény, hogy mivel csak 2-3 alkalommal lehet nem egész pontszámot szerezni, lesz olyan, aki kifejezetten jól/rosszul jár idén azzal, hogy kerekítek. A csapatos résznél is gondot okoz néha az árak belövése, hiszen van, akinek mondjuk 4,5 vagy 4,6 millió lenne az ideális ára, de kénytelen vagyok 4-et vagy 5-öt adni neki.
Ezek miatt (is) a következő szezonra meg fogom emelni a maximális pontszámokat (pl 20 helyett 100 milliós keret, 30 helyett 100 pontos csapat rész és 10 helyett 50 pontos random), hogy árnyaltabb, pontosabb legyen a játék.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1048) EmberXY válasza Qorthral (#1047) üzenetére


EmberXY
addikt

De mi indokolja a fél/negyed pontokat egyébként? Ha egész pontok járnának, akkor az egész játékhoz képest túl nagy súlyt képviselne az a random rész?

Up the Irons!

(#1049) Qorthral válasza EmberXY (#1048) üzenetére


Qorthral
őstag

Igen, illetve csak egész pontokkal macerásabb lenne megcsinálni úgy azt a kérdést, hogy ne legyen nagyobb súlya (így is korrekt az az 5 pont).

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#1050) EmberXY válasza Qorthral (#1049) üzenetére


EmberXY
addikt

Értem, csak így tovább. Már én is a jövő szezont várom, mint a McLaren. :D

Up the Irons!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.