Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
Egyszer rakom meg Hamit a tutira , és persze hogy ilyenkor végez előtte Rosberg
-
Švejk
őstag
válasz gyurkikrisz #204 üzenetére
Körülbelül 40 kör hátránnyal
Sőt a célbaérés se játszik mert az se sikerült -
Malachi
addikt
az is biztos, hogy mostantól egyáltalán nem fogadok a McLarenre. még akkor sem, ha az lesz a kérdés, körbeérnek-e. végleg eldőlni látszik, hogy olyan mély gödörben vannak, amiből nem hogy idén, de talán jövőre sem másznak ki. tragédia.
-
Tomi0703
addikt
Basszus... Én meg elfelejtettem tippelni... A fos telefonom nem lépett tovább az első oldal után, itthon meg teljesen kiment a fejemből...
-
Turbolada II
őstag
Eredmény?
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Qorthral
őstag
válasz Turbolada II #209 üzenetére
Gratulálok a dobogósoknak, különösen Csapoatinak a szenzációs, 24 pontot hozó csapatfelállása, illetve qualistormnak az elsöprő, 8 pontos random tippje miatt!
1. Csapoati (28 pont)
2. qualistorm (27 pont)
3. BenHans, pocokxx, Turbolada II és Zoza24 (25 pont)Továbbra is elég szoros, az első tízben szinte mindenki nagyon kiegyensúlyozottan szerepel.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Csapoati
nagyúr
válasz Qorthral #210 üzenetére
Jeeee, be is írom a naptáramba, hogy ne felejtsem el ezt a napot. A csapatfelállást asszem kimaxoltam ezúttal. qualistormnak meg gratula a random tippjeihez!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
BenHans
addikt
válasz Turbolada II #213 üzenetére
Te vagy? [link] Mert akkor
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
quailstorm
nagyúr
köszönöm a gratulációkat, és én is gratulálok Csapoatinak és a többi dobogósnak
őszintén meglepődtem például a sok 1-2 pontos tippen, az eddig nulla pontosokra
amúgy a tippjeim mindössze az FP1-FP2 utáni versenyzők nyilatkozatának átfutása után született
-
FireKeeper
nagyúr
-
JJános
addikt
-
Qorthral
őstag
válasz Tomi0703 #207 üzenetére
Mással is megesett már, don't worry.
Hosszú a szezon, be lehet ezt még hozni!quailstorm: Bizony, a pénteki nyilatkozatok sokszor nagyon hasznosak.
pocokxx: Ami késik, nem múlik... remélhetőleg!
[ Szerkesztve ]
-
Qorthral
őstag
Random kérdések:
1. Monacóban kiemelten fontos az időmérő edzés. Melyik versenyző szerepel legjobban a kvalifikáción az eddigi átlagos starthelyéhez viszonyítva? (3)
Az egyes versenyzők eddigi átlagos startpozíciója a nevük mögött, zárójelben látható. Az értékelésnél az számít, hogy az adott pilóta hány hellyel ér el jobb rajthelyet az eddigi átlagánál. Például ha Button a 15., Hamilton pedig a 2. helyet szerzi meg az időmérőn, úgy Jenson választása kifizetődőbb, hiszen ő 2 pozíciót javított, míg Hamilton 0.8 helyet rontott az átlagához képest. Holtverseny esetén a versenyen elért jobb pozíció dönt. A 2. és 3. legjobb tippért 2, a 4., 5. és 6. legjobb tippért 1 pont jár.
2. Milyen sorrendben fejezi be a futamot a két Williams és a két Ferrari? (2)
Az esetleges köztes autók nem számítanak. Az értékelés a hivatalos végeredményen alapul.
Válaszlehetőségek: FER - FER - WIL - WIL, FER - WIL - WIL - FER, stb.
3. Bejutnak-e az időmérő edzés 3., befejező szakaszába az alábbi versenyzők? (3)
(Igen / Nem válaszlehetőség külön minden egyes versenyzőre)
A hibátlan kitöltésért jár a 3 pont. Egy vagy két hiba esetén 2, három vagy négy hiba esetén 1 pont jár.
Versenyzők: Maldonado, Ricciardo, Alonso, Verstappen, Hülkenberg, Nasr
4. Monacóban a pályán, illetve "a boxban" is nagyon nehéz előzni. A versenyen az első hány helyezett ér majd célba pontosan azon a helyen, ahonnan elrajtolt? (2)
Fontos a kérdésben az "első" szó. Ha például nem a pole pozícióból induló versenyző nyer, nulla a helyes válasz. Ha a rajtsorrend HAM, ROS, VET, BOT, RAI..., miközben a futam végeredménye HAM, ROS, RAI, BOT, VET..., akkor kettő a helyes válasz, mivel a harmadik helyezettek már nem egyeznek meg az időmérőn és a versenyen, csak az első kettő.
Válaszlehetőségek: 0 / 1-2 / 3-4 / 5-6 / 7-8 / 9+
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz Csapoati #211 üzenetére
Ez bizony szép munka volt mindkettőtöktől! Én is gratulálok!
Nagyon kíváncsi vagyok erre a hétre, mert bár kizárt dolog, hogy év végén a Mercedes-Hamilton "kombón" kívül más legyen a világbajnok, ez a semmire nem való pálya a szűk utcáival okozhat meglepetést.
"Aquila non captat muscas."
-
Qorthral
őstag
Monaco - Tippek
Páran sajnos nem tippeltek a rendszeres tippelők közül. Remélem legközelebb nem felejtik el.Turbolada: Kár, hogy módosítgattál, így most megint azonos a csapatunk. :S
[ Szerkesztve ]
-
-
Qorthral
őstag
válasz Turbolada II #224 üzenetére
Persze Alonso Mekije áll meg, nem Buttoné, ez két helyen is neked kedvez.
Élmény lesz a hétvége.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz FireKeeper #227 üzenetére
Sebaj, sokan kihaytak mostanra már 1-1 futamot (eredménytáblázaton látszik), de fejlődés nincs, így nyugodtan lehet folytatni legközelebb!Annyit javasolnék mindenkinek, hogy adjon le még bőven a hétvége előtt egy biztonsági tippet (vizsgák, hétvégi családi program vagy mint ahogy most Turbolada írta pl esetleges másnap miatti nem tippelés esetére), mentse el a linket, és a szabadedzések után adott esetben módosítsa bátran. Így elkerülhető a nagy bukás.
Blackmirror: Lebuktam. Ctrl + C és Ctrl + V Turboladáról minden fordulóban. Utol ugyan nem érem, de így jó eséllyel meglesz a dobogó.
-
gyurkikrisz
őstag
Ricciardo: pipa
Holnapi Hamilton: nagy eséllyel pipa
Holnapi Red Bull: nagy eséllyel pipa
FER-FER-WIL-WIL: nagy eséllyel pipa[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Yayoh
aktív tag
Verstappentől többet vártam
-
Qorthral
őstag
válasz gyurkikrisz #229 üzenetére
Igen, eddig ezzel nagyon jók vagyunk.
Legjobb időmérős kategória pontszámai:
1. Perez (7.6 hely) - 3 pont
2. Kvyat (6 hely) - 2 pont
3. Button (5 hely) - 2 pont
4. Maldonado (3.2 hely) - 1 pont
5. Riccardo (3 hely) - 1 pont
5. Sainz (2.2 hely) - 1 pontYayoh: Igen, a Toro Rossóktól én is többet vártam, de azért annyival nem, hogy a Red Bull helyett őket válasszam, és ez be is jött.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Na ez most nekem is kimaradt.... Második szabadedzés után akartam, de aztán csak elfelejtettem...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Turbolada II
őstag
Real93 veszélyes lehet, ha Hamilton 1. és az RB-k sem csúsznak hátra.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Qorthral
őstag
válasz Turbolada II #234 üzenetére
Nagyon sok a Williams és Toro Rosso tipp pilóták ill. csapat szinten is. Ezen a hétvégén nagyobb lehet a szórás az eredményekben a szokásosnál. Monaco némileg megkavarta azért az erősorrendet, bár a Toro kb ott végzett, ahol szokott, ők csak simán átvertek mindenkit csütörtökön.
-
Csapoati
nagyúr
Na a multkori 1. hely utan most kb utolso leszek. Hamilton peche az enyem is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz gyurkikrisz #239 üzenetére
Na jo, de idomeron Verstappenre, csapatkent meg a Williamsre tettem.
-
Piftuka
veterán
válasz Qorthral #237 üzenetére
"Sajnos ez benne van. Nem vagy vele egyedül!"
Igen, ezért írtam is fentebb, hogy a pálya okozhat meglepetéseket.
Más kérdés, hogy olyan jellegű "meglepetésre" gondoltam, mint Verstappen és Grosjean kiesése.
Nagyon sajnálom, hogy Fernando-nak nem termett babér! Egészen biztos vagyok benne, hogy ha az autójával nincsen probléma, akkor kivette volna a részét a McLaren-Honda idei első pontjainak megszerzésében.
Mindettől függetlenül is "tippgyilkos" futam lett végül. A 4. kérdésre egyáltalán tippelt bárki nullát?
"Aquila non captat muscas."
-
Qorthral
őstag
Kemény három ember.
Igen, eléggé tippgyilkos lett, valószínűleg az eddigi legalacsonyabb nyertes pontszám itt lesz.
Neki is látok kiszámolni, hogy mi lett a vége.Szerk.: Tévedtem, Real93 kolléga jó eséllyel megnyeri a hétvégét 30 pont körüli pontszámmal. Ilyen kaotikus verseny után ez igen meglepő!
[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
Nagyon elrontottam.
2007-05-06 óta itt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Házi hangfal építés
- Bitcoin, Tesla: az egekben a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android másképp: Lineage OS és társai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra DS 8/256
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Szuper áron új Huawei Matebook 16S /i7-12700H 16GB 1000GB SSD 2,5K IPS touch Garancia!
- ELADÓ 5V 2A 12W napelemes tápegység, solar panel UPS
- Bomba áron dobozos új Lenovo Legion 5 /Ryzen7-6800H 16GB 512GB SSD RTX 3060 6GB 165 Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest