Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Szépet hoztál Belga Nagydíj után, ma akár át is veheted a vezetést

-
EmberXY
veterán
Úgy látom, időközben felkerültek a belga nagydíj eredményei, hátha valakit érdekel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quailstorm
félisten
Akkor ahhoz képest én még jó vagyok, hogy kicseréltem Vandoornet Alonsora az eső miatt.
Szerintem Alonso föladta végleg.
Hamilton meg FI verseny talán hozza a várhatót. -
BenHans
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Be... Perez Hamilton Haas tipp. Perez Haas kuka. Mekkora király lennék ha a csapattársat választom.
De ezt ki gondolta volna? Stroll is...
Hogy kaphatott ki ennyire Perez a csapattárstól? Massa? Bottas?Már csak a többiek balszerencséjében bízhatok, hátha sok az időmérős Vettel, Kimi, Perez és Bottas tipp.
-
Qorthral
őstag
Ne felejtsetek el tippelni!

-
Qorthral
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Fent van az új kérdéssor!

Igen, a szerencse forgandó, és ez a játék úgy van tervezve, hogy hosszú távon ne csak a szerencse egyenlítődjön ki (mert az mindenhol igaz), hanem a szerencse és szerencsétlenség hatása is. Mert itt kb mindegy, hogy az első, vagy az utolsó fordulóban esik ki a sztárversenyződ, ugyanannyit buksz vele.
Most én voltam a soros, van ez így.
Igen, Verstappen lassan a Kimi szint a kerülendő versenyzők kategorizálásában. Viszont épp ezért egyre csak olcsóbb lesz ő is, nehogy könnyű szívvel ki lehessen hagyni.
Plusz minden pechsorozat véget ér egyszer. Aki mer az nyer? -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Én úgy számoltam, hogy ott vagyok valahol az elejében. Szerintem BenHans nyerte az előzőt, és talán én vagyok a második, de lehet, hogy van még körülöttünk pár játékos.
Ezzel szerintem BenHans-al együtt valahol a 2.-4. helyre feljöttünk a táblán. Nem tudom, hogy neked megvan-e még a 2. hely, de, ha meg is van, szerintem pár ponton belül leszünk legalább 3-an.Egyszer-kétszer mondtad már, hogy a szerencse kiegyenlítődik, de most úgy néz ki, hogy tettél is ez ügyben, és megraktad a Verstappent, hogy neked is legyen 38 millióért 0 pont.
Egyébként én is azért mertem berakni a Redbullt, mert úgy éreztem, hogy most célba fog érni, csak azért módosítottam inkább (PAL-VER-FER-ról), mert abban nem voltam biztos, hogy meg tud-e fogni egy Mercit vagy egy Ferrarit. Kolléga pénzért fogad, neki is megraktuk, hogy a Verstappen a RIC előtt végez.
Amilyen jól hozott tavaly, idén annyira szarul hoz, hogy még Kimi-t is érdemesebb betenni, pedig mindenki tudja, hogy őt sem szabad. Majdnem szimpla vagy semmi. -
Pá
addikt
Jah, én is le akartam adni a tippem ma, mert holnaptól elutazom és nem biztos, hogy lesz net. :S
-
-Mike-
addikt
Kérdések? Pontok? Holnap már fp1-2.
Mielőtt valaki kiokosítana tudom hogy biztos sok a dolga, ez egyfajta emlékeztető.
-
Qorthral
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
zulu_mester és pocokxx nagyon beletaláltak a ~5000-el!

-
[CS]Blade2
addikt
Nem tuti, de elvileg Vettel ideje: 1:46.577
A tavalyi legjobb idő pedig: 1:51.583
5 másodperccel futottak gyorsabb kört.
Én a 23-26. legközelebbi tipp lehetek a 2500-al.Az utolsó kérdést még csak most elemzem, az lehet, hogy nekem is elment a kiesésekkel.
-
[CS]Blade2
addikt
Mindenki nyugodjon meg, nekem csak a csapatokból van 45 pontom...
Egyébként PAL-VER-FER-ban is gondolkodtam... hihetetlen, hogy a kisgyerek alatt állandóan megáll a gép, a másikért pedig még csak nem is aggódtam, hogy esetleg az is megáll, és elviszi a 14 pontot, mert az a gép sokkal megbízhatóbb.
A kisgyereknek szerintem simán fel kellene gyújtani ezt a vázat, ahogy van, és tök nulláról egy nulla km-est betörni új motorral, új váltóval - hátha akkor olyan lesz, mint RIC-é.Ez a 2-vel lágyabb gumi engem is leizzasztott. Itt benne volt az is, hogy a kettős Ferrari győzelem, és RIC a 3., és akkor Ham csak a 4., a Redbull pedig akkor is csak 3.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Az egy dolog, hogy Perez volt a pilótám a futamra, de még a leggyorsabb köridőt is elcseszte a SC-vel. Ja, azt is elszúrta, hogy ki hogy végez a pontversenyben mögötte állókhoz képest. Totál betli a futam.
-
quailstorm
félisten
Már másodjára intézik el nekem a Force Indiások a tippemet. Khuuurvaélet.
-
Motion_Blur
félisten
Micsoda hétvégém lesz így

Rohadt Perez....
-
Qorthral
őstag
Ma is bejött a Verstappen tippem.
-
Motion_Blur
félisten
Palmer 5 rajthelyes, csak a 15. helyről rajtolhat.
Ráadásul középső szektorra van állítva, előzni se nagyon kell, fasza kilátások
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
A versenyben futott leggyorsabb kör sokkal nehezebben matekozható, de ha futnak ma egy 1:48-at telibe, akkor elégedett leszek

Sajnos még pénteki hosszabb etapokat sem tudtam megnézni, nem tudom mi a reális versenytempó.
ha az eleje lággyal csinálja meg a végét akkor szerintem jó lehet a 48-as idő, ha valaki felrakja az ultralágyat, akkor simán lesz 46-os idő is, vagy még annál is jobb
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Te szoktad elemezni a köridőket, a versenyeken mi a tapasztalat? Ha az időmérőn gyorsult 1-2-3 másodpercet, akkor a versenyen?
Szerintem a verseny is kb annyival gyorsabb (a maihoz képest kapnak +100kg-t), talán annyi van, hogy időmérőn ugye nem a benzin befecskendezőn nyomják a cuccot, hanem megkerülik, és gondolom egy 3/4 kerti tömlővel öntik, amennyit a szabály enged. Aztán kit érdekel, hogy pillanatok alatt becuppant 5 litykót.
A többi tavaly is megvolt, vagyis tavaly is megvolt a különbség az akku előre feltöltése, vagy a versenyen 2-vel kisebb motorprogram, stb. miatt.
Most már kíváncsi vagyok. Esőt ugye nem mondtak? -
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó, én vagyok teljesen értetlen.
Először örültem, hogy a versenyen kell nézni, aztán valamiért azt hittem, hogy az időmérőn... Ettől függetlenül szerintem a te tipped elég jó lesz. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem értem a nyafogást, így is a tiéd lett kb a 2. legjobb tipp ebben a kérdésben.

-
Qorthral
őstag
Köszi mindenkinek a tippeket!
Szerencsére a kb nulla hírverés ellenére ismét 51 feletti a nevezések száma.
Ennek úgy megörültem, hogy fel is tettem a tippeket a honlapra.
-
Qorthral
őstag
Áve

Hétvégén újra lesz futam!
Ennek örömére felkerült az aktuális kérdéssor.
Tessenek tippelni és terjeszteni az igét! -
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Jah, 3 kukás futammal még csoda hogy lőtávolba fel tudtad hozni magad

Nekem a randomra kell gyúrni, a csapatos taktikám eddig beválni látszik (pole-ra menni), abból általában mindig sok pontot szerzek.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, mióta nem esik ki fékhibával akit a futamra teszek. Az év elején gyakorlatilag olyan 70 millióból hoztam a pontokat.
Csak a Verstappen 2x kiesett vagy 30-35 millióért (1x a 3. helyről, ha jól emlékszem, amikor a Stroll lett a 2.), a Grosjean legalább 20 millióért előkelő helyről (7. hely körül ment) fékhibával, és még volt valaki.Volt hiba a részemről, amikor a Williamset tettem és vizes volt a pálya, meg természetes, hogy néha belenyúlsz a műszaki hibába, de az nagyon sok volt az év elején.
Tavaly nekem nem nagyon volt alacsony pontszámom sem, és kiugróan magas sem. Inkább betettem a megbízható erős gépet drágán, mint kockáztatni.
Most viszont kockáztatnom kell, még mindig marha messze vagy. A 2. hely legalább már lőtávolban, de ebből még simán lehet év végére 15. hely is.
Most is, ha a Vettel kormánya megadja magát, akkor -25 pont. A Hülk büntetése és a gyengébb versenytempója és megbízhatósága miatt megcseréltem.
Gyakorlatilag pár pont miatt kockáztattam a 25-öt, de a 39-es hátrány miatt nyomni kell. Aztán, ha 1x benézem, akkor lehet, hogy vége is a dalnak. Innen már nem valószínű, hogy beleférne, hogy visszaessek 60 pont hátrányba. -
T0rnad0
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
11. quailstorm
27. T0rnad0

-
T0rnad0
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
A szerencsétlenebb duplareged vagyok
-
T0rnad0
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi, hogy ezt beírtad
Eszembe sem jutott, hogy tudok még változtatni időmérő előtt, így nem lett egy kuka futamom megint. Természetesen a Red Bull-on ment volna el 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Jössz fel, mint a talajvíz!

Pá: gratula!

-
[CS]Blade2
addikt
Én 2. 1 ponttal. Annyi elég is lett volna, hogy, ha a Ric nem esik ki, és az Alonso nem kerül a 7. helynél előrébb még a kiállások alatt sem. Az +3 pont.
Ott rontottam el, hogy beleszámoltam, hogy most a Verstappen nem fog kiesni (arra viszont nem gondoltam, hogy akkor most más fog.), és akkor 6 autóval nem tud mit kezdeni, a kiállások után már elé is jönnek vissza ők 6-an.
92-94 milla elég volt a 45 pontos csapathoz.Aztán volt miért izgulni: A Vettelek a kormánya volt sz*r, az Alonsonak a talicskája általánosan sz*r (bármikor megállhat), és még előznie is kellett, mert a STR 8 pontja a 6+2 ellenében csak a 5. csapatot jelentette volna.
25 körrel a vége előtt már vártam a leintést. Jöttek fel a Vettelre, az Alonso motorja az élettartalma vége felé járhatott...
-
-Mike-
addikt
Grat Paa, én 4., not bad.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Ja, most láttam én is, valamiért elkerülte a figyelmem.
-
Csapoati
nagyúr
Szerencsére én időmérőre raktam Hülkenbergert, de a rajtbüntetéssel együtt is bevállaltam a Renault-t. Nem kellett volna, bár remélem Magnussent még megbüntetik és akkor 8.-ok.

-
quailstorm
félisten
Ekkora mellényúlást Hulkenberggel...
Az a kerékcsere... utána meg a lejtmenet. -
Motion_Blur
félisten
VET pole bejött, ALO a futamra bejött, a Renault-val buktam be, mégis csak McLaren lett volna a jobb választás.
-
[CS]Blade2
addikt
Én úgy számoltam, hogy itt nagyon nehéz előzni, ha nem vagy sokkal gyorsabb, és csak 1 cserére számítok. A Meki és a Renault között pedig nem volt olyan sok.
A végére a Hülk ellépett, de a Renaultnak jobb az időmérős teljesítménye, mint a verseny - a Mekihez és az élmezőnyhöz képest. -
quailstorm
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, minden azon múlik, hogy a tempót pozícióra tudja-e váltani. De ugye én nem számoltam az 5 hellyel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Sokat gondolkoztam a VET, HULK, MCL összeállításon is.
Meglátjuk holnap, ha Hulk tud lépegetni előre és mindkét McLaren célba ér akkor rosszul döntöttem.
-
quailstorm
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én már szívtam meg, szerintem pont múlt futamon Alo-val. Csapatként "biztosabb"...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Nálam VET-ALO-Renault van.
Hulk-ot az 5 rajthelyese miatt nem mertem betenni, + szerintem az egyik McLaren elhullik, ha minden jól megy nem Alonso-é.
De a Vettel pole-al már van fix 25 pontom, én mindig erre fektetem a fő hangsúlyt.
-
quailstorm
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Én meg nem tudtam, hogy HUL-nek rajtbüntetése van és VET-HUL-MCL

De annak örülök, hogy a RIC-HUL-RBR-t az FP3 közben kukáztam mint a sicc. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Alo-Mcl?
Nekem HUL-VET-MCL-em van. A VET-ALO-MCL-t nem mertem bevállalni.
-
quailstorm
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Dettó. Massát meg sajnálom...
RBR tippet végül dobtam, max harmadik erő, ha végigmegy, legalábbis előzetesen így néz ki. És FP3 Ricciardo füst után inkább kivettem.
-
Motion_Blur
félisten
Na akkor innentől tessék drukkolni hogy kibírjon a Honda 70 kört a Hungaroringen.
35 fokban

-
Motion_Blur
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Már hivatalos hogy di Resta váltja.
-
Qorthral
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Igen, az ilyen esetekben a helyettes számít. Durva lenne, ha azt is mérlegelni kellene, hogy jól lesz-e Massa vagy sem.
-
quailstorm
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Természetesen a helyettesítőre vonatkozna minden Massára tett kérdés, de remélhetőleg erre nem kerül sor, FP3-on ott volt.
-
[CS]Blade2
addikt
Massa "nem pipa" akkor is jó, ha más megy helyette?
Gondolom így logikus, mert nem tudjuk, hogy ki megy, ha megy. Látatlanban meg nehéz lenne megmondani, hogy pontszerző és célbeérő lesz-e a helyettes. -
Qorthral
őstag
Megy a fejvakarás a topcsapatokat illetően gondolom.

Vagy mindenki kint van a Ringen?
-
Qorthral
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
És még mindig nem jó?
Elvileg be kellene töltődnie mindkét helyen a formnak. -
Qorthral
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Éjfél körül került ki.
Nálad lehet a bibi, nekem gond nélkül betölti mobilon is.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Közben sikerült ha minden igaz.
-
EmberXY
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Dátum szerint valamikor tegnap került ki.
-
Atomantiii
addikt
Kérdéssor mikor került ki? Mert mobilon nem jön be pc-n meg csütörtök reggek nem volt kint azóta meg ugye kint vagyunk a futamon.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi!

EmberXY:
Erre majd még a futam után azért visszatérünk. 
-
EmberXY
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az enyém is.
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon jó lett a random!

-
Qorthral
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Szerintem nem lutri

Nyilván van szerepe a szerencsének, és persze főleg egyik másik randomban. Általában arra törekszem, hogy a random részt se lehessen szerencsével megnyerni, főképp, ha az éves összesítést nézzük.Igazából majdnem ugyanazt mondjuk.

Btw Turboladának azóta nem megy, hogy nem kapja meg a tuti tippeket a fórumról.
Azért két évig a legelejében volt. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Olyat nehéz lesz, tekintve hogy az egész lutri. valamennyire. 2 éve le lettem hurrogva ezért, hogy, a fejszámolás meg a matek... Na akkor most nézzük meg hányadik Turbolada.
-
Minstrel
senior tag
Hány raszta tincs lesz Hamilton fején.
-
-Mike-
addikt
Na mire tippelünk a hétvégén? Aszfalthőmérséklet? Az még nem volt, szerintem itt az ideje

Vagy az azutáni teszttel kapcsolatban is lehetnének kérdések, Kubica ideje, megtett körei, valami. Ami még nagyobb lutri de az egész az főleg egy ilyen bakui verseny után vagy egy esős időmérő, megálló Verstappen sorozatok, Palmer betlizések. Na jó azok nem, de más.. -
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Bőven ledolgozható az 50 pont.
Nézd aPupalipszis példáját: 4 futammal ezelőttig vezette az összetettet, most 71 pont a hátránya és a 18.!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Köszönöm. Kellett már nagyon, az első 10-be mindenképp fel akartam jönni, csak közben meg nagyon kevés is, amit tudtam faragni az élmezőnyhöz képest.
Még vagy 5x kellene ilyen csomag, ami kb. lehetetlen.
Kb még 500-550 pontot fogunk szerezni, a lemaradásom pedig 49.
F1-es nyelven egy futamgyőzelemnyi, aminél soros állásnál a támadó inkább csak abban reménykedik, hogy a másik 1x kiesik előle, mint, hogy zsinórban nyerjen 5 futamot, ha a másik be tud jönni végig a 2. helyen.
Szóval legközelebb tegyetek be valakit 50 millióért akinek megáll a motorja, mert még úgy is maradna 24 pont hátrány...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qorthral
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Felkerültek az eredmények. Gratula a győzelemhez
, Süvinek a zsinórban második dobogóhoz, Motionnek pedig a vezető hely megszilárdításához! 
Meg persze mindenki másnak is!Jön az utolsó forduló a nyári szünet előtt.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az a gond, hogy nekem is hasonló csomagom van: HÜL-HAM-REN, és még 2-en írtak be hasonlóan jó csomagot.
A félő, hogy sokan bevállalták, és több jó variáció is van. Kevés viszont a bukta. A Vettel tippek mentek el nagyon, a BOT annyit hozott amennyibe került, a RAI még többet is, a két Redbull is 1-1 hellyel a papírforma előtt van, és 2. csapat lett.
Talán sokan raktak Alonso-t, MCL-t, Grosjean, Haas-t, ami nem lett a legjobb. A korábbiak miatt talán FI is lesz egy jó pár.
A Vettel most pénteken is látszott, hogy max 2-2, belőle szerintem most kevesebb tipp van.Nekem az a lényeg, hogy lőtávolba kerüljek. A 10. hely már ok, bár onnan is nagyon nehéz lesz az év eleji pechszériával. Talán akkor, ha kiegyenlítődik, és az élmezőnynek is beugrik 3-3 20-30 pontos kanyar.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Köszi!
Akkor 50 pont fölé kéne csavarodnom

Várjuk a pontokat!

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Maximálisan jól hoz a Renault tipp, a Palmernek nincs jelentősége.
1. csapat Mercedes 43 pont
2.. Redbull 12+10 =22 pont
3. Ferrari 15+6=21 pont
4. Renault 8 pont
5. Force India 4+2=6 pont
6. Williams 1 pont
a Mekire és a Haasra jár a maradék.25 – 19 – 14 – 10 – 7 – 5 – 3 – 1
10 jár a Renaultra, ennél többre pedig nem számíthattunk volna. Esetleg, ha a Verstappen kiesik, a Ric meg nem tudja megelőzni.
Úgy tudom, akkor is a Renault lenne a 4., ha a Vettel a Hülk elé jön vissza, és 6-6 pont a FI-val.
-
Ventur@
senior tag
Ha emlékezetem nem csal, akkor ismét remek tippet adtam le: HÜLK-RIC-RB. De sajnos csak HÜLK-re emlékszek, hogy őt választottam időmérőre
.Remélem hamarosan felkerülnek a tippek, meg az eredmények
. Randomjaimra kíváncsi leszek most nagyon, mert arra végképp nem emlékszek
. -
Motion_Blur
félisten
Hulk végül jól hozott a futamon, Palmer miatt viszont megszívtam a Renault-val. Grat annak aki RB-t vagy FI-t választotta.
Kíváncsian várom az eredményeket, 45 ponttal már elégedett lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Diablo IV
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk Ocon a versenyre viszont nem rossz, és a Force India sem. De ki tudja még mi lesz.