Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hiányoztál, és aggódtunk.

-
Turbolada II
őstag
Ha van kedved nézd meg a kitiltásom előzményeit és csodálkozni fogsz. A pc nyelvezet (mai újbeszél) nevében még tényeket sem lehet leírni. Dübörög a
gazdaság, vagyis cenzúra.
Írtam, hogy a fórum vagy ketrecharc lesz vagy belsős játszótér. Úgy látszik a 2. opció valósul meg. Fenyegetéssel és megfélemlítéssel tartják távol az eltérő véleményt.Amúgy hiányoztam? Úgy látom status quo áll fenn. Qorthral adja meg az e-mail címét!
-
EmberXY
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Még alig értél vissza, máris a kérdéssor kell?

-
Turbolada II
őstag
Kérdéssor?

-
Ventur@
senior tag
Nagy gratula a top3-nak és mindenkinek
. Én úgy elfelejtettem leadni a tippemet, mint a pinty. Az időmérő Q3-ban jutott eszembe, hogy: hoppá valamit elfelejtettem
. Sajnálom, mert most itt sokat nyerhettem volna pontokban. Ez van, majd a következőn
. -
[CS]Blade2
addikt
Én a 4. kérdést teljesen benéztem. Mondom 2-2-2 is lehetne, de a Mclaren most könnyedén bejuthat a Q2-be (várható volt, ha valahol, akkor itt), és akkor 4-0-2 is játszik, vagy 3-1-2, és fura volt a kérdés, mert a Manor mindenképp Q1 kieső, a Ferrari pedig csak akkor, ha Inter-t tesznek fel Kimi-nek a Q1-re, vagyis a Saubereket kellett megtippelni, gyakorlatilag kiszámoltam, hogy Q1, és erre bejelöltem a Q3-at.
azt hiszem 2x is. 
-
Csapoati
nagyúr
Hát ez nem volt egy jó kör, de csak 2 pontot hozott rajtam Turbolada, egy helyet csúsztam csak vissza összetettben és nem döntötték meg a 33 pontomat legutóbbról.

-
Qorthral
őstag
I. Szingapúri Nagydíj
Nagyon erős forduló volt.
A 27 nevezőből 22 játékos is 20 pont feletti eredménnyel zárt. Az átlagpontszám meghaladta a 24 pontot!
A 30 pontos határ elérésének nehézségét mindemellett jól mutatja, hogy még ezen a hétvégén is csak két tippelőnek sikerült átugrania ezt a lécet és nekik is csak éppen hogy...
Gratula mindenkinek, elsősorban az immár kétszeres győztes Real93-nak!
Dobogó:
1. Real93 (31 pont)
2. Švejk (30 pont)
3-4. !Overdose! és Qorthral (30 pont)II. Összetett
Az összetettben a sok hasonlóan erős eredmény miatt nincs igazán jelentős változás.
III. Ne feledjétek, jövő hétvégén újra futam, szóval pár napon belül új kérdéssor!

-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem elmondta a válaszban Vettel, hogy miért ment lassabban. Hamarabb kellett kijönni az első cserére, mint a tervezett, és szuperlágyat tettek vissza. Ha megnyomja az SC után, akkor hamarabb kellett volna lágyra váltani, ami egyébként is sokkal lassabb, valamint több kört is kellett volna menni vele, mint a tervezett. Abban a pár körben annyira kimélték a gumit, hogy a tervezett x. körben tehessék fel a lágyat, de végül ezt is felülírta az SC.
Szerintem RIC és KIMI is hagyott a szuperlágyban rendesen, mert többet akartak rajta menni, hogy a végén egy 6-8 körrel később cseréljenek a lassabb lágyra, és azt jobban terhelhessék a végén.
Időben viszont mindenkinek a virtuális SC és a 2. SC ideje alatt érte meg cserélni, így nem lett taktikázás ezzel. -
-
Qorthral
őstag
Tudja valaki, hogy a leggyorsabb körök listája merre lelhető fel (majd a leggyorsabban)?
Az F1Fanaticon kint szokott lenni, de hátha máshol hamarabb fent van. Amíg az nincs meg, nem tudok eredményt hirdetni.Tudom, hogy RIC futotta a leggyorsabb kört, de ez sajnos nem elég.
-
Qorthral
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Bizony sok FER + RBR kombó van, profi a társaság és legtöbben érezték, hogy a Mercit most kifejezetten érdemes kihagyni.
Valószínűleg lesz 30+ pontos eredmény, de azért talán nem nagyon sok. Mindenesetre az első részre az átlagpontszám 18 körüli, ami nagyon erősnek számít.
-
JJános
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Sajnos nem voltam itthon, és nem volt elég infóm. Nekem gyenge lesz sajnos. Szóval nem mindenki.

-
Švejk
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Emiatt jöttek jól a random kérdések, ahol nagyon nagy lesz a szórás szerintem.
-
[CS]Blade2
addikt
Az a baj, hogy szerintem mindenki a Ferrari-s és Redbull-os tippeket tette, mert a Mercedes most nem volt jó, és a tuti HAM a versenyre most nem játszott, a 20 millióból meg frankón kijött több Ferrari-Redbull variáció, amit a korábbi futamokon is előszeretettel használtak sokan, csak most nem azért, mert 20 millából csak az jön ki, hogy ki lesz a 3. vagy 4., vagy ki lesz a 2. legjobb csapat.
Én így sok 30pont körüli eredményre számítok. -
Csapoati
nagyúr
Na, hol van már az eredmény?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem komolyan venni, ráérek.

-
Švejk
őstag
Wow, Kimire tettem és még ki se esett? Nem cseszte el a rajtot? Működött a Ferrari? Neeem, neeem nem lehet

-
Yayoh
aktív tag
22 pont az első részből, nem rossz

-
Švejk
őstag
Én szeretném átírni a versenyre leadott tippemet Raikkonenről az "Emberre a Pályán". Hány millió az ára?
-
JJános
addikt
Na már Hülki sem szerez nekem pontot.

-
Qorthral
őstag
Köszönöm a javaslatokat!
A következő futamtól módosítani csak módosító linken keresztül lehet majd.
Aki új tippet ad le, annak a legelső érvényes tippje számít, a többit törlöm.
Kivételes esetben elfogadom az új tippet is, de ekkor még a nevezési határidő előtt várom a magyarázatot privátban. -
EmberXY
veterán
Nyilván nem egyik percről a másikra menne (mint ahogy a kérdések kitalálása sem), de nem egy kormányzati portálra kellene gondolni 100 millióból, hanem mondjuk egy ingyenes tárhelyre feltöltött oldalra. Mint ahogy a jelenlegi felület sem egy "3d környezet", ugyanebben a formában szerintem nagyon gyorsan összerakná egy lelkes hozzáértő (vagy kettő), aztán szép lassan fejlődhetne tovább. A költségekről meg annyit, hogy pl. van a ph-hoz kapcsolódóan is több hasznos (kiegészítő) oldal, egyik sem fizetős, vagy profitorientált.
A játék szerintem bizonyította, hogy van érdeklődés iránta, nem lenne hülyeség összerakni valamit a jövő szezontól (meg amíg valaki le nem nyúlja az ötletet
). Ez csak az én véleményem. -
EmberXY
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
A büntető pontrendszer szerintem nem optimális, elvégre "tipp" játékról van szó, a lottón se büntetnek, ha több szelvénnyel játszol. Amik így hirtelen eszembe jutottak:
-Ne lehessen módosítani a leadott tippsort, egyszer adhat le mindenki és kész/vagy automatizálni a kérdőív lezárását vagy azt, hogy mindenkitől csak a legutolsó érvényes tippsort vegye figyelembe.
- kizárás a játékból sportszerűtlenségre hivatkozva.
Bár sejtem, hogy ezeket a google kérdőív rendszerében nem lehet megoldani jelenleg.
A büntető pontokkal az a bajom, hogy bár az adott fordulóban lehet, hogy jogos, de ezzel olyan hátrányba kerülhet az illető a tabellán, ami a teljes további játékát teheti feleslegessé, kvázi elveheti a kedvét, ami gyakorlatilag ugyanaz, mintha egyszerűen kizárnád, ráadásul ha nem kerül kizárásra, továbbra is űzheti a sportszerűtlen játékot, ami ugyancsak neked okoz többletmunkát.
Véleményem szerint akkor lehetne ezt a játékot és a szabályozását magasabb szintre emelni, ha saját felülete lenne, mint ahogy már szóba jött néhányszor korábban. Ott mindenkinek lenne egy regisztrációja, valamint egy konkrét és betartható szabályrendszer, amit nem lehet kijátszani, a jelenlegi megoldás sajnos túlságosan "nyitott", így számolni kell az ilyen problémákkal. -
Švejk
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Egy büntetőpontrendszer szerintem jó lenne.
Ha az illető első esetben nem használ módosítót, 1 büntetőpont, ha összegyűlik 3 pont, az adott futamon ahol épp összegyűlt feleznéd a pontjait.
Ha pedig már 5 pontja van akkor kizárás az adott versenyről.
És mikor már 10 büntetőpontja lenne valakinek, akkor az összes hátralevő versenyt ki kellene hagynia.
Szerintem igazságos lenne, persze leginkább olyan esetben ha nincs rá egyedi oka, hanem szimplán nem ismeri a ctrl+c kombinációt. -
Qorthral
őstag
Szerintetek milyen büntetést érdemel az, aki nagyon sokadszori kérésem (itt, kérdőívek végén, többször privátban is) ellenére sem képes módosító linket használni és 4 tippet ad le a futamra, egyet ráadásul ma este hatkor, az időmérő után!? (Nem voltam netközelben, és próbáltam megoldani, de nem tudtam lezárni eddig a tippelést. Szerencsére a tippelés idejét látom, így kiderül a hasonló turpisság...)
Komolyan elegem van már abból, hogy sokat dolgozom a játékkal, és van aki ennyi fáradságot sem vesz. Enélkül is sok a meló vele, nem hiányzik a plusz vacakolás.
Az más, ha valakinek egyedi oka van rá (pl [CS]Blade2) és szól előre.
Szóval?- legelső tipp figyelembe vétele
- pontlevonás
- kizárás
- egyéb? -
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Az a baj hogy tudom
Ha nem lesz technikai hibája, ő b*ssza el valahogy 
-
Švejk
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
KVY egész hétvégén gyorsabb volt RIC-nél, időmérőn meg cseszik min. 3-nak bejönni

Mindegy, futamra betettem Raikkonent, hiába fogadtam meg hogy nem teszek ilyet többé. -
Yayoh
aktív tag
Nekem Rai/ Vet/ Williams.
Valaki nem tudja hogy a Q1 1. és 15.helyezett között mekkora volt a különbség ?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
VET+VET+MCL az 22pont, és csak egy technikai hiba veheti el. Nekem KVY+RIC+RED van, az normál esetben 5+10+6. Ha megkotlik Kimi gépe, ahogy szokott, akkor 5+10+8 sem kizárt. Remélem a Redbull-ok bírni fogják.
Gondolom sok a Ferrari/Redbull tipp, így lehet, hogy jobb lett volna a majdnem biztos Ferrari inkább. Azt hiszem a biztonsági tippem Redbull/Ferrari mix volt. -
gyurkikrisz
őstag
Ilyenkor vagyok bajban, mert már elfelejtettem hogy kire is tippeltem. Remélem hogy Vettelt mostanra tettem

-
JJános
addikt
Ezt nagyon beszívtam. Kitöltöttem, Hamit raktam időmérőre. Elmentem telekre, és az időmérő előtt meg is jöttem. Semmi infóm nem volt. Hami alig hozott pontot.

-
Qorthral
őstag
Saját tippek:
VET/VET/MCL
1-1.3/Lotus/Kvyat/Q3/RBR/21-30/VettelRizikós

-
Qorthral
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Igen, az a brutál kombó pont kijön a huszasból.

-
Qorthral
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Igen, az IM kezdete előtt 30 perccel, azaz 14:30-kor zárul a nevezés.
-
gyurkikrisz
őstag
Akkor ma 14:30-ig lehet leadni, mivelhogy később kezdődik a futam?
-
Pá
addikt
Attól, hogy kivágták még simán tud tippelni bármikor. Ahhoz nem kell PH-ra bejelentkezni.
-
Qorthral
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
No para.

------------------------------------
Turbolada már leadta a tippjét tegnap este.

-
[CS]Blade2
addikt
Én küldeni fogok majd szombaton egy másik tippet, mert a módosítót ugyan elraktam a könyvjelzők közé, de 2 órája újrahúztam a Win10-et, és bár volt mentésem a könyvjelzőkről, az múlt heti, és elfelejtettem, hogy azóta tettem hozzá 1db-ot, a tipp módósítót.

-
jpm
senior tag
Turbolada II leadta tippjeit? Ugyanis kivágták pár napra...
-
EmberXY
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Majd szimulátorokkal megtartják.

-
JJános
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére

-
[CS]Blade2
addikt
Én azt hittem, hogy csak annyi lesz, hogy meg lesz-e tartva a futam? (10 pont)
Félő, hogy a sok lé miatt megtartják, de csak annyi lesz, hogy nem nagyon mennek ki pénteken sem, lemegy az időmérő, a futamon pedig halasztanak, piros zászló, mennek pár kört az SC mögött, páran szolnak, hogy nem látnak semmit, páran, hogy ők minden látnak, aztán mindenki hazamegy, a jegy nem visszaváltható.
-
Qorthral
őstag
A Szingapúri Nagydíj kérdéssora
Random kérdések
Ismét a szokásostól eltérő a random kérdéssor. Most nem az egyes kérdésekre jár fix pontszám, hanem a válaszlehetőségekre. A kérdéseknek több helyes megoldása is lehet, ám tipikusan eltérő pontszám jár értük, melyet a válaszlehetőség mögötti zárójelben láthattok. A cél az, hogy minél több pontot gyűjtsetek. Ezúttal egymás ellen versenyzünk: a legtöbb pontot gyűjtő játékos automatikusan 10 pontot kap a random kérdéssorra, a többiek pedig hozzá képest, a megszerzett pontok alapján, (egyenesen) arányosan. Vagyis ha a legtöbb pontot szerző tippelő 40 pontot gyűjt, úgy 38, vagy több ponttal 10, 34-37 pont közötti eredménnyel 9, míg például 17 szerzett ponttal 4 pont gyűjthető.
A tippelés során követhettek óvatosabb vagy rizikósabb (esetleg vegyes) taktikát is, gondoljátok át, hogy mi lenne kifizetődő. Ne feledjétek, ezúttal "csak" annyi kell a jó szerepléshez, hogy a többieknél ügyesebben tippeljetek, nem szükséges minden kérdésre hibátlanul válaszolni.
Sikeres tippelést mindenkinek
!1. Mekkora lesz a különbség a Q1-ben az első helyezett és az utolsó (érvényes időt futó) még továbbjutó versenyző (tehát feltehetően a 15. helyezett) ideje között?
Az értékek másodpercben vannak feltüntetve. Egy kategória eltérés esetén a tippelt válasz pontszámának fele jár.0.000 - 0.700 (30)
0.701 - 1.000 (18)
1.001 - 1.300 (12)
1.301 - 1.700 (8)
1.701 - 2.100 (12)
2.101 - 2.500 (16)
2.501+ (24)2. Válassz egy csapatot, melynek nem lesz versenyzője a Q3-ban!
Amennyiben a választott csapatnak pontosan egy pilótája szerepel a Q3-ban, úgy az adott pontszám harmada jár.
Mercedes (30)
Ferrari (24)
Red Bull (21)
Williams (15)
Force India (15)
Lotus (12)
Toro Rosso (9)
Sauber (6)
McLaren (6)
Manor (2)
Nem lesz ilyen csapat (60)3. Az alábbiak közül válassz egy pilótát, aki megveri a csapattársát az időmérőn!
Sebastian Vettel (2)
Lewis Hamilton (3)
Daniel Ricciardo (5)
Fernando Alonso (6)
Valtteri Bottas (7)
Felipe Massa (8)
Jenson Button (9)
Daniil Kvyat (10)
Nico Rosberg (12)
Kimi Räikkönen (15)4. A kvalifikáció melyik szakaszában esik ki a legtöbb Ferrari motoros autó?
A Q3-ba jutó minden autó Q3-ban kiesőnek számít. Döntetlen esetén a legkésőbbi érintett időmérő szakasz után járnak csak a pontok. A második legjobb tippért a pontszám harmada jár.Q1 (9)
Q2 (21)
Q3 (12)5. Melyik csapat gyűjti a második legtöbb pontot a versenyen?
Ha a választott csapat a legtöbb vagy a harmadik legtöbb pontot gyűjti, úgy az adott pontszám negyede illetve fele jár.Mercedes (8)
Ferrari (6)
Red Bull (8)
Williams (10)
Force India (14)
Lotus (16)
Toro Rosso (24)
Más csapat (32)6. Az elmúlt versenyeken igen változatos formát mutatott a Red Bull. Hány pontot szereznek Szingapúrban?
Egy kategória eltérés esetén az adott pontszám fele jár.0 (16)
1-2 (10)
3-6 (8)
7-12 (6)
13-20 (8)
21-30 (16)
31-43 (30)7. Ki futja a verseny leggyorsabb körét?
A 2. és 3. legjobb tippért az adott pontszám fele, a 4., 5. és 6.legjobb tippért az adott pontszám negyede kapható. A Más versenyző tippért csak telitalálat esetén jár pont. A 2., 3., stb. helyezetteket minden versenyzőt figyelembe véve számolom, tehát ha Vettelt tippelted, és a leggyorsabb körök listája így néz ki: 1. HAM, 2. MAL, 3. VER, 4. VET akkor Vettel csak negyediknek számít, hiába nincs a választási lehetőségek között Maldonado és Verstappen. Ebben az esetben tehát 4 pont járna a Vettel tipp után.Lewis Hamilton (4)
Nico Rosberg (8)
Kimi Räikkönen (12)
Daniel Ricciardo (12)
Sebastian Vettel (16)
Daniil Kvyat (20)
Felipe Massa (24)
Valtteri Bottas (24)
Nico Hülkenberg (28)
Romain Grosjean (28)
Sergio Perez (28)
Más versenyző (28) -
Qorthral
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem írtam, hogy melyik kedd.
-
Qorthral
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Várhatóan holnap, legkésőbb kedden.

Hamilton hajáról/nyakláncáról/kutyájáról nem lesz kérdés.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére

Esetleg az aktuális makkos cipője ára 107 %-on belül lesz-e a hozzá legközelebb eső fux árához képest? -
jpm
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Abszolut.
-
EmberXY
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Vagy hány kiló arany lesz rajta...

-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Turbolada II
üzenetére
Jó kérdés. Beszéljünk inkább Hamiltonról...?
-
jpm
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ahogy látom Téged hamarabb fognak kivágni

-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nekem 20, de úgy, hogy a mostani kettőé 26,5, az előző kettőé meg 13,5.
Javuló tendencia! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Írtam, hogy a fórum vagy ketrecharc lesz vagy belsős játszótér. Úgy látszik a 2. opció valósul meg. Fenyegetéssel és megfélemlítéssel tartják távol az eltérő véleményt.
. Én úgy elfelejtettem leadni a tippemet, mint a pinty. Az időmérő Q3-ban jutott eszembe, hogy: hoppá valamit elfelejtettem
. Sajnálom, mert most itt sokat nyerhettem volna pontokban. Ez van, majd a következőn

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk nem kizárt hogy lesz az több is mert a liberális modik előbb utóbb kivágnak a fórumról, erősen migráns ellenes nézeteim miatt