Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plutor
aktív tag
Ez az időmérő is kuka.

-
Qorthral
őstag
A te tippedet is erősen kompromittálja Vettel problémája.

Remélem nagyon sokat nem veszítünk ezen a hétvégén... Összesen amúgy 8 játékos szív máris az időmérőn választott Vettel vagy Massa tipp miatt.
Ilyen az élet. 
-
Blackmirror
őstag
Na Vettellel olyan jól járok mint múltkor azzal hogy megtettem a Williamst

Menetelek a listán...lefelé
-
Csapoati
nagyúr
Bakker... Vettel és Massa műszaki gondja jól elcseszte a Nasr-os Q1 kieséses tippemet.

Qorthral: Nekem is, nyugi.
Meg szerintem sokakénak. -
Qorthral
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Vettel out - ilyen az én formám.
Azt hiszem akkor ennek a hétvégének annyi...
Csapoati: Ha csak ennyi gondom lenne... bár szívok azzal is.

Azt hiszem Turboladát nem fogja meg egyelőre (?) senki, ismét belenyúlt a tutiba.
Na nem mintha a Vettel motorproblémát előre lehetett volna látni.
-
Qorthral
őstag
Összesítés később (most estem haza), addig íme a saját tippjeim

VET - RAI - LOT
Random: Grosjean / Nasr - Alonso - Button / Alonso / 4 / Toro Rosso / RAI - BOT - RIC / Lotus -
Blackmirror
őstag
Kiváncsi leszek a tippekre ez a randomos vmi erdekel
-
Turbolada II
őstag
UP
-
-Mike-
addikt
Én már kitölteném az Osztrák nagydíj kérdéssorát is, az mikor lesz?
-
Qorthral
őstag
Random kérdések
- RENDKÍVÜLI RANDOM -
Ezúttal a szokásostól eltérő a random kérdéssor. Most nem az egyes kérdésekre jár fix pontszám, hanem a válaszlehetőségekre. A kérdéseknek több helyes megoldása is lehet, ám tipikusan eltérő pontszám jár értük, melyet a válaszlehetőség mögötti zárójelben láthattok. A cél az, hogy minél több pontot gyűjtsetek. Ezúttal egymás ellen versenyzünk: a legtöbb pontot gyűjtő játékos automatikusan 10 pontot kap a random kérdéssorra, a többiek pedig hozzá képest, a megszerzett pontok alapján, (egyenesen) arányosan. Vagyis ha a legtöbb pontot szerző tippelő 40 pontot gyűjt, úgy 38, vagy több ponttal 10, 34-37 pont közötti eredménnyel 9, míg például 17 szerzett ponttal 4 pont gyűjthető.
A tippelés során követhettek óvatosabb vagy rizikósabb (esetleg vegyes) taktikát is, gondoljátok át, hogy mi lenne kifizetődő. Ne feledjétek, ezúttal "csak" annyi kell a jó szerepléshez, hogy a többieknél ügyesebben tippeljetek, nem szükséges minden kérdésre hibátlanul válaszolni.
1. Az alábbi versenyzők közül ki éri el a legelőkelőbb pozíciót a kvalifikáció első szakaszában?
A második és harmadik legjobb tippekért az adott pontszám fele jár.Nico Rosberg (2)
Sebastian Vettel (4)
Felipe Massa (6)
Daniel Ricciardo (8)
Max Verstappen (10)
Romain Grosjean (12)
Sergio Perez (14)
Jenson Button (24)
Marcus Ericsson (30)2. Válassz három, a Q1-ben kieső versenyzőt!
A rajthely büntetések (értelemszerűen) nem számítanak.Roberto Merhi (1)
Will Stevens (1)
Marcus Ericsson (3)
Felipe Nasr (4)
Sergio Perez (6)
Jenson Button (6)
Nico Hülkenberg (7)
Fernando Alonso (7)
Pastor Maldonado (8)
Max Verstappen (11)
Carlos Sainz (12)
Romain Grosjean (13)
Daniiil Kvyat (14)
Felipe Massa (16)
Kimi Räikkönen (17)
Valtteri Bottas (18)
Daniel Ricciardo (19)
Sebastian Vettel (26)
Nico Rosberg (28)
Lewis Hamilton (30)3. Az következő pilóták közül válassz egyet, aki nem jut be a Q3-ba!
A második és harmadik legjobb tippért az adott pontszám fele jár.Felipe Nasr (2)
Nico Hulkenberg (4)
Pastor Maldonado (4)
Fernando Alonso (6)
Carlos Sainz (6)
Daniil Kvyat (8)
Valtteri Bottas (10)
Kimi Raikkonen (12)
Lewis Hamilton (20)4. Hányan futnak a győzteshez képest egy másodpercen belüli kört a Q3-ban?
Egy kategória eltérés esetén az adott pontszám fele jár.1 (csak a nyertes) (12)
2 (8)
3 (6)
4 (4)
5 (6)
6 (10)
7-8 (14)
9-10 (30)5. Melyik csapat adja majd az első kiesőt?
A második kieső eltalálásáért az adott pontszám fele jár. Ha a versenyen nem lesz kieső, a kérdésért senki nem kap pontot.Lotus (8)
McLaren (10)
Red Bull (12)
Toro Rosso (12)
Manor (14)
Sauber (16)
Force India (16)
Mercedes (16)
Williams (18)
Ferrari 20)6. Milyen sorrendben fejezi be a futamot Bottas, Räikkönen és Ricciardo?
RAI - BOT - RIC (4)
BOT - RAI - RIC (6)
RAI - RIC - BOT (8)
RIC - RAI - BOT (10)
BOT - RIC - RAI (12)
RIC - BOT - RAI (14)7. Válassz egy csapatot, mely mindkét versenyzővel az első tízben végez a versenyen!
Ha csak az egyik versenyző szerez pontot, az adott pontszám harmada jár.Mercedes (3)
Ferrari (6)
Williams (9)
Red Bull (12)
Toro Rosso (15)
Lotus (18)
McLaren (24)
Force India (27)
Sauber (33)
Manor (99) -
Qorthral
őstag
Azért messze nem csak a szerencsén múlik.

Sőt, célom volt a játék megalkotásakor, hogy a szerencse szerepét minék jobban mérsékeljem. Persze fontos az is, de az egyes hétvégék függetlenek, és majdnem 20 van belőlük, így egy teljes évad során a szerencse körülbelül kiegyenlítődik, mindenkinek egyformán lesz része belőle. Fontos a matek valóban, számolgatni kell, ha jó eredményt szeretnél elérni, de emellett nyilván a jó megérzések, illetve az F1-ben való jártasság (azaz az autók és pilóták erőviszonyai mellett a pályák, a gumik és az időjárás! feltérképezése) is fontos lehet, sőt, azt is érdemes tudni, hogy ezek közül melyik kinek és hogyan válhat előnyére...
Szerintem pont ettől jó. Ugyanakkor ha valakinek nincs ideje vagy kedve, akkor nem szükséges belemenni a részletekbe, és ha ott az a bizonyos szerencse, akkor ennek ellenére is az élmezőnyben végezhet egyszer-kétszer. A stabil, hosszútávú jó eredményhez ugyanakkor agyalni, utánaolvasni és számolgatni kell.

-
Turbolada II
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
+1
-
-
Piftuka
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
"Irónia volt csak, de azért az F1 kiszámíthatóbb mint a foci. Az eredmények meg minket igazolnak."
Persze, értem én, de azért fontos megjegyeznem, hogy az egyébként jelenleg kiváló eredményeid, ill. eredményeitek (dobogós helyezések) ellenére is úgy gondolom, egyedül Fortuna asszonyságon múlik minden.

"Egyébként meg nem játszok semmilyen szerencsejátékkal. (Egyszer tipszmixűtem életemben,nyertem is vagy 4000 Ft-ot)"
Erre mondják, hogy "a kezdők szerencséje"!
Azt pedig jól tetted, hogy többet nem is játszottál pénzért.Szerintem sem szabad. Éppen a "Fortuna faktor" miatt. Az egyetlen fajta "tippelősdi", amiért olykor-olykor pénzt (maximum egy szelvény, ill. játék ára) voltam hajlandó fizetni, az a Lottó, a Totó, vagy a Kenó volt.

A manapság "divatos" sporteredményes fogadósdira viszont egy fillért sem mernék feltenni. Hosszú távon szerintem az olyan játékon csak veszíteni lehet.
-
Piftuka
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
"Tippelésnél a különböző mi lett volna ha kombinációkból jön meg a végső ihlet. Ez a játék 50%ban matek. (a többi meg statisztika)"
Meggyőződésem hogy, önámítás hinni a "statisztika" és "matek" erejében, amikor jövőbeli eseményekkel kapcsolatos tippelésről beszélünk.

A jó végeredményhez 99%-ban nem kell más, csak szerencse. Vannak persze ebben a sportban, és az idei szezonban is nagy valószínűséggel megjósolható végeredmények, de ez a tényen nem változtat.
Most pl. a Mercedes-Hamilton kombóval az év végéig nagy valószínűséggel nem nagyon lehet "mellényúlni", de mondjuk Ferrari-kat jósolni a "fix" harmadik és negyedik helyekre, már kevésbé egyértelmű.
Az azt követő tizenvalahány hely pedig már tiszta lutri. Minden egyes héten.Én is elkövettem most azt a hibát, hogy a szabadedzés legutolsó ismert eredményének tükrében adtam le a tippemet, és a "minden borult" jellegű hétvége miatt botrányosan kevés pontom lett. (Ha a korábbiakhoz hasonlóan most sem tippeltem volna egyetlen "Mercedes komponensre", akkor még annyi sem lenne.)
Anno másik fórum focis topic-jában, vagy focis "tipp-mixx" játékban is mindig a "hasraütéses" eredményeim voltak a legjobbak. Előfordult, hogy a VB negyeddöntő és elődöntő összes eredményét eltaláltam, 1 meccs kivételével még a gólokat is.
Amikor pedig órákat töltöttem az egyes csapatok forma elemzésével, a korábbi eredményeik, az ismert felállás, stb. alapján várható esélyek latolgatásával, akkor mindig a lehető legkevesebb pont jött össze. (Ez 10+ év tippeléseinek tapasztalata.)
Itt sincsen ez másként.

-
Ventur@
senior tag
Na én hoztam a kötelező pontszámot...megint
. Eddig 16-17 pontokat szereztem, most "csak" 15-öt. Le kell ülnöm a menedzsmenttel és át kell ezt beszélni, mert hát szarul tippelek, de azt viszont stabilan hozom
.Qorthral: Kanadára kérném a 16 pontomat, mert ennél többet úgy sem fogok elérni. Így legalább nem baj, ha elfelejtek tippelni
. -
Turbolada II
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hamilton kiállásánál elkapcsoltam a tv-t. Nem voltam kíváncsi a durcira, meg egy újabb Ham-Ros-Vet dobogóra.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Turbolada II
üzenetére
igen, Ric az utolsó körben visszaadta a helyet az orosznak. a helycserét csak azért lépték meg hátha ric a szuperlágyon elkaphatja hamiltont de amikor látták hogy esélytelen akkor szóltak a fülére hogy engedje vissza kvyatot.
-
Piftuka
veterán
Nekem pedig maximális pontszámom lett volna, ha minden tippem talál, és ha az összes eddigi fordulóban így lett volna, akkor most hibapont nélkül vezetném az összetett tabellát...

Ugyan már! Mi értelme van az utólagos "mi lett volna ha" jellegű pontszámolgatásnak? (Pláne számonkérő módon.)
Inkább valóban annak kellene örülnötök, hogy Qorthral vette a fáradságot, és egy elég izgalmas kis tippjátékot állított össze!

-
Qorthral
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Bizony, neked tényleg +6 pontot ért volna, ha Verstappen kicsit nyugodtabb a végén (vagy ha a Merci nem hívja ki Hamiltont teljesen feleslegesen), így 2. lehettél volna!
-
Qorthral
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem, csak 27 pontod lett volna.
Hamiltonért 4 ponttal kaptál volna többet, a Red Bullért és Ricciardóért semmivel, a random pontjaid pedig nem változtak volna.
A 4. random kérdésre írt "1-2" válaszod ugyanúgy rossz lett volna, mint most, csak akkor a HAM - ROS - VET - KVY befutó miatt a "0" helyett a "3-4" válasz lett volna a helyes. (Azért én kasszíroztam volna 2 pontot, így értelek volna utol.)Vagy nem jól látom?

Szerintem ezt most te nézted el. Legközelebb kérlek számolj körültekintőbben, mielőtt helyreigazítasz. Elég sok munkám van a játékban versenyről versenyre, ne növeljétek fölöslegesen a nem elég pontos számolással. Legyetek legalább annyira igényesek a saját pontjaitok számolásakor, mint én mindenkiénél. Köszönöm.
-
Qorthral
őstag
Viszont nincs jobb autója, mint neked, így jó játékkal megverheted.

Plusz egy év végi 3. vagy 7. hely sem rossz azért, nem csak a győzelem számít.Turbolada: Igen, jól sejtetted. Még Hamilton elbaltázott versenye nélkül sem értük volna utol (neki akkor is 29 pontja lett volna, nekünk pedig egyaránt 27).
A játék nehézségét és a játékosok kiegyenlítettségét mutatja, hogy az eddigi 6 versenyen 6 különböző futamgyőztesünk volt ha nem tévedek.

-
Turbolada II
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Talált.

-
Qorthral
őstag
Gratulálok mindenkinek, különösen a dobogósoknak, elsősorban pedig Real93-nak, aki fölényes győzelmet aratott 29 ponttal!
A dobogósok:
1. Real93 (29 pont)
2.-3. quailstorm és Turbolada II (23 pont)Az összetettben kicsit szétszakadt az élmezőny (pocokxx nem tippelt, másoknak nem sikerült túl jól a forduló), de még mindig nem ment le az évad harmada sem, szóval fel a fejjel! A középmezőny rendkívül szoros, a 12. és a 27. helyezettet összesen 11 pont választja el!
-
JJános
addikt
Nagyon elrontottam.

-
Qorthral
őstag
Kemény három ember.

Igen, eléggé tippgyilkos lett, valószínűleg az eddigi legalacsonyabb nyertes pontszám itt lesz.
Neki is látok kiszámolni, hogy mi lett a vége.Szerk.: Tévedtem, Real93 kolléga jó eséllyel megnyeri a hétvégét 30 pont körüli pontszámmal. Ilyen kaotikus verseny után ez igen meglepő!

-
Piftuka
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
"Sajnos ez benne van. Nem vagy vele egyedül!"
Igen, ezért írtam is fentebb, hogy a pálya okozhat meglepetéseket.
Más kérdés, hogy olyan jellegű "meglepetésre" gondoltam, mint Verstappen és Grosjean kiesése.
Nagyon sajnálom, hogy Fernando-nak nem termett babér! Egészen biztos vagyok benne, hogy ha az autójával nincsen probléma, akkor kivette volna a részét a McLaren-Honda idei első pontjainak megszerzésében.
Mindettől függetlenül is "tippgyilkos" futam lett végül. A 4. kérdésre egyáltalán tippelt bárki nullát?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Na jo, de idomeron Verstappenre, csapatkent meg a Williamsre tettem.

-
Csapoati
nagyúr
Na a multkori 1. hely utan most kb utolso leszek.
Hamilton peche az enyem is. -
Qorthral
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nagyon sok a Williams és Toro Rosso tipp pilóták ill. csapat szinten is. Ezen a hétvégén nagyobb lehet a szórás az eredményekben a szokásosnál. Monaco némileg megkavarta azért az erősorrendet, bár a Toro kb ott végzett, ahol szokott, ők csak simán átvertek mindenkit csütörtökön.

-
Turbolada II
őstag
Real93 veszélyes lehet, ha Hamilton 1. és az RB-k sem csúsznak hátra.
-
pocokxx
Közösségépítő
Na ez most nekem is kimaradt.... Második szabadedzés után akartam, de aztán csak elfelejtettem...

-
Qorthral
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Igen, eddig ezzel nagyon jók vagyunk.

Legjobb időmérős kategória pontszámai:
1. Perez (7.6 hely) - 3 pont
2. Kvyat (6 hely) - 2 pont
3. Button (5 hely) - 2 pont
4. Maldonado (3.2 hely) - 1 pont
5. Riccardo (3 hely) - 1 pont
5. Sainz (2.2 hely) - 1 pontYayoh: Igen, a Toro Rossóktól én is többet vártam, de azért annyival nem, hogy a Red Bull helyett őket válasszam, és ez be is jött.
-
Yayoh
aktív tag
Verstappentől többet vártam

-
gyurkikrisz
őstag
Ricciardo: pipa
Holnapi Hamilton: nagy eséllyel pipa
Holnapi Red Bull: nagy eséllyel pipa
FER-FER-WIL-WIL: nagy eséllyel pipa
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére

Sebaj, sokan kihaytak mostanra már 1-1 futamot (eredménytáblázaton látszik), de fejlődés nincs, így nyugodtan lehet folytatni legközelebb!Annyit javasolnék mindenkinek, hogy adjon le még bőven a hétvége előtt egy biztonsági tippet (vizsgák, hétvégi családi program vagy mint ahogy most Turbolada írta pl esetleges másnap miatti nem tippelés esetére), mentse el a linket, és a szabadedzések után adott esetben módosítsa bátran. Így elkerülhető a nagy bukás.
Blackmirror: Lebuktam.
Ctrl + C és Ctrl + V Turboladáról minden fordulóban. Utol ugyan nem érem, de így jó eséllyel meglesz a dobogó. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qorthral
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Persze Alonso Mekije áll meg, nem Buttoné, ez két helyen is neked kedvez.

Élmény lesz a hétvége.
-
Qorthral
őstag
Monaco - Tippek
Páran sajnos nem tippeltek a rendszeres tippelők közül. Remélem legközelebb nem felejtik el.
Turbolada: Kár, hogy módosítgattál, így most megint azonos a csapatunk. :S

-
Piftuka
veterán
-
Qorthral
őstag
Random kérdések:
1. Monacóban kiemelten fontos az időmérő edzés. Melyik versenyző szerepel legjobban a kvalifikáción az eddigi átlagos starthelyéhez viszonyítva? (3)
Az egyes versenyzők eddigi átlagos startpozíciója a nevük mögött, zárójelben látható. Az értékelésnél az számít, hogy az adott pilóta hány hellyel ér el jobb rajthelyet az eddigi átlagánál. Például ha Button a 15., Hamilton pedig a 2. helyet szerzi meg az időmérőn, úgy Jenson választása kifizetődőbb, hiszen ő 2 pozíciót javított, míg Hamilton 0.8 helyet rontott az átlagához képest. Holtverseny esetén a versenyen elért jobb pozíció dönt. A 2. és 3. legjobb tippért 2, a 4., 5. és 6. legjobb tippért 1 pont jár.
2. Milyen sorrendben fejezi be a futamot a két Williams és a két Ferrari? (2)
Az esetleges köztes autók nem számítanak. Az értékelés a hivatalos végeredményen alapul.
Válaszlehetőségek: FER - FER - WIL - WIL, FER - WIL - WIL - FER, stb.
3. Bejutnak-e az időmérő edzés 3., befejező szakaszába az alábbi versenyzők? (3)
(Igen / Nem válaszlehetőség külön minden egyes versenyzőre)
A hibátlan kitöltésért jár a 3 pont. Egy vagy két hiba esetén 2, három vagy négy hiba esetén 1 pont jár.
Versenyzők: Maldonado, Ricciardo, Alonso, Verstappen, Hülkenberg, Nasr
4. Monacóban a pályán, illetve "a boxban" is nagyon nehéz előzni. A versenyen az első hány helyezett ér majd célba pontosan azon a helyen, ahonnan elrajtolt? (2)
Fontos a kérdésben az "első" szó. Ha például nem a pole pozícióból induló versenyző nyer, nulla a helyes válasz. Ha a rajtsorrend HAM, ROS, VET, BOT, RAI..., miközben a futam végeredménye HAM, ROS, RAI, BOT, VET..., akkor kettő a helyes válasz, mivel a harmadik helyezettek már nem egyeznek meg az időmérőn és a versenyen, csak az első kettő.
Válaszlehetőségek: 0 / 1-2 / 3-4 / 5-6 / 7-8 / 9+
-
JJános
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Grat neked! Örülök, hogy ismerlek. -
quailstorm
félisten
köszönöm a gratulációkat, és én is gratulálok Csapoatinak és a többi dobogósnak
őszintén meglepődtem például a sok 1-2 pontos tippen, az eddig nulla pontosokra
amúgy a tippjeim mindössze az FP1-FP2 utáni versenyzők nyilatkozatának átfutása után született
-
BenHans
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Te vagy?
[link] Mert akkor

-
Qorthral
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Gratulálok a dobogósoknak, különösen Csapoatinak a szenzációs, 24 pontot hozó csapatfelállása, illetve qualistormnak az elsöprő, 8 pontos random tippje miatt!
1. Csapoati (28 pont)
2. qualistorm (27 pont)
3. BenHans, pocokxx, Turbolada II és Zoza24 (25 pont)Továbbra is elég szoros, az első tízben szinte mindenki nagyon kiegyensúlyozottan szerepel.

-
Turbolada II
őstag
Eredmény?
-
Tomi0703
addikt
Basszus... Én meg elfelejtettem tippelni... A fos telefonom nem lépett tovább az első oldal után, itthon meg teljesen kiment a fejemből...

-
az is biztos, hogy mostantól egyáltalán nem fogadok a McLarenre. még akkor sem, ha az lesz a kérdés, körbeérnek-e. végleg eldőlni látszik, hogy olyan mély gödörben vannak, amiből nem hogy idén, de talán jövőre sem másznak ki. tragédia.

-
Švejk
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Körülbelül 40 kör hátránnyal

Sőt a célbaérés se játszik mert az se sikerült
-
Yayoh
aktív tag
Egyszer rakom meg Hamit a tutira , és persze hogy ilyenkor végez előtte Rosberg

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- HP omen 17-w131ng bontva
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erre mondják, hogy "a kezdők szerencséje"! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)