- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #5187 üzenetére
Pakolok közben.
Erről már beszéltünk. Nem a szerepeid tesznek azzá, aki vagy. Egy szerep megkönnyítheti az azonosulást, a tapasztalást, de nem kötelező jelleggel kell minden szerepet eljátszanod ahhoz, hogy megéld, vagy átéld annak lényegét. És mivel én a több élet elvében hiszek, és abban, hogy a tudatunk számtalan dimenzióban, és síkban tud tapasztalni, így úgy vélem, a tudatom számtalan anyai minőséget és tapasztalatot birtokol már. Élmény szinten. Nincs feltétlenül szükségem arra, hogy ebben az életemben is újra eljátsszak olyan szerepeket, amiket jól ismerek. fontosabb, hogy olyan szerepeket találjak, amelyekben ismeretlen élményekre, és minőségekre lelhetek rá, és azokon keresztül fejlődhetek, és léphetek tovább. Nekem ez szükséges ahhoz, hogy belső békémet átélhessem, és az önkifejezésemben a szabadságomat megleljem. Másnak más szükséges hozzá. Nem szükséges velem egyetérteni, vagy megérteni. Elég, ha valaki csak elfogadja, és tiszteletben tartja. Én is így állok hozzá másokhoz. Tudom, hogy Te is így állsz hozzám, csak gondoltam, leírom ide is.
Tzui: A főzés, mosás, takarítás a felnőtt léttel együtt járó, önmagunkról való gondoskodás része. Nem női szerepkör. Ha egy férfinak ez a fontos, akkor arra vágyik, hogy gondoskodjanak róla, mint egy gyerekről. Nem hiszem, hogy ez célravezető egy érett, felnőtt párkapcsolatban.
-
werttzui
addikt
válasz
elmoraan (r) #5187 üzenetére
Most miért? Főz ,mos, takarít,még gyereket se akar ! Tökéletes nő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest