- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Holnap egy extrém teázás? Ha értitek, hogy mire gondolok...

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Teázni kéne már egyet. Vagy sörözni. Találkozzunk a teaházban, aztán menjünk el sörözni. Amint kicsit jobb idő lesz, mert esőben, nyálkában nincs kedvem részegen kódorogni.

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Tőled mindig el vagyok ragadtatva, csak annyira beszűkültél már egy témára, hogy észre sem veszed a csendes rajongásomat irányodban!
A pasim még azt is engedte, hogy le is tapizzalak kicsit. De Neked ez sem tűnt fel. Sőt, még be is szóltál. Hát, ezek után, mit szóljak? A rajongókkal jól kell bánni, hogy megtartsd őket....
Tildy: A csokis frappék pont olyan bűnösök!

Tim: A sztorinak van előtörténete valahol a topikban, amit most nem találok, hogy Race egyszer beszólt, amikor már sokadjára elkerültük egymást a teázások során, hogy mi már ebben az életünkben egészen biztosan nem fogunk találkozni. Ez a karmánk. Csak Ő ezt olyan télapósan fogalmazta meg

-
Cs.Orsolya
senior tag
Jó volt látni Benneteket!

De hogy elfogyott a forrócsokihoz a csoki, és azt TI ittátok el előlem, aaaaaazt nem fogom tudni egyhamar kiheverni.

És úgy tűnik, másik életem van már - valami elcseszett macskaféle lehetek -, mert Race-t is láttam ma! Be is mutatkoztunk, kezet fogtunk, meg még be is szólt nem kicsit!
Szóval, kéremszépen, ez még a Föld nevű bolygó? Vagy egy másik Univerzumban vagyok már? S időszámítás szerint melyik korszak, ahnyadik évének, milyen havának, melyik idusán járunk?
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ha zavar egy viselkedés, figyeld meg, miképpen a karikatúrád a másik. Általában azon viselekedési formák zavarják legjobban az embert, amire nagy hajlama van, de erősen tiltották neki.
Ugyanez igaz a hatalmi pozíciókkal szemben alárendelt szerepben is. Sokszor titkolt vágyunk, hogy pont olyanok lehessünk, mint a velünk szemben viselkedő, ha mérhetetlenül zavar a viselkedése.
Ha a viselkedés egyfajta szerepet hív, amiben reagálnunk kellene, és ezt a szerepet nehéz hozni, akkor a szereppel járó érzésekkel, emberi tulajdonságokkal, viselkedéssel, minőségekkel, stb. van dolgunk. Ilyenkor érdemes átgondolni, miért olyan nehéz ez.Ezek alap-irányelvek. szinte minden helyzetben lehet őket támpontként használni. Ha megvan, mi a gond, utána könnyebb kezelni a helyzetet.
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nekem nincsen kukacom, kéremszépen. És Te mióta vagy kukac-vágyó?!

Kezd melegedni a helyzet! Uhh...

Tudod, abból élek, amiből van bevételem. És ha a kliensek csak így érnek rá, akkor nekem így kell dolgoznom. Én kérem szakmai szolgáltatást végzek, és a klienseimet érdekeit szolgálom. Ez van. Ilyen ez a szakma. Ez a szakma is ilyen...

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Legalább 2000 mg C vitamin/nap, és nyomass Neocitránt, és izzadás a takaró alatt. Nővel is lehetséges.

-
Cs.Orsolya
senior tag
És még egy teaház lista. Ill. egy másik is.
Válogassatok Kedvesek!
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nah, mikor tartjuk az új keresztelőt! Ennek a topiknak több neve van, mint egy arab nagy hagyományú család sarjának!

Nekem nem szimpatikus az Altair. A Sirius esetleg. A VO-kból váltózó tapasztalataim vannak. Ami a körtérnél van, az viszonylag szimpi, csak ha teli van, zajos, és nem elég meghitt emiatt. Sok főre pedig szintén nehezen logisztikálható a belső tér.
Ami az Oktogonhoz közeli VO szintén csalódás volt a legutóbb, amikro Tildyvel ott jártunk.
Van még egy a Rádai utcában, az szintén zsufis, zajos, az emeleten vannak ülőpárnák, babzsákok, ott lehet heverészni, de nem kényelmes. Nagy társaságnak szerintem nem praktikus.Én amúgy 9-ig dolgozom, tehát úgysem tudok menni. De gondoltam, hátha számít a véleményem.

FN: Értem én, csak le... Ugye tudod, mire gondolok?

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ettem rizskókot végül... De az nem rendes ebéd.
És amúgy is, a pasim nyavajog, hogy már nem kockás a hasam, hanem van rajta fél centi kötőszövet, itt-ott talán egy centi is megvan, és ez frusztrál. Nem a pasim nyavajgása, hanem hogy kényelmetlen egy-két szoknyában ülni.
Amúgy, most ebédeltem meg a vacsim másik felét, amit mellesleg a pasim vett nekem (rendes volt tőle, nem hagy éhenhalni
). Szóval, rendszeresen eszek, rendesen eszek, és egészségesen is táplálkozok (mert szokott venni joghurtot, gyümölcsöt, meg csokikát is nekem
). Ne aggódj, Alterharám! -
Cs.Orsolya
senior tag
Én sem. Elköltöttem cipőre.
Majom, felhívsz, hogy éhes vagy, és Jóanyád rohan, és megetet. Ennyi.
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Keddenként 9-ig dolgozom. Nem fér bele. Maximum ebéd, ahogy ma FN-nel végül.
Amúgy én ma sokakkal teáztam egyet. Én főztem hozzá vizet, és válogatott teafüveket vettem hozzá. Igaz, hogy nincs olyan minőségi, mint a Teaházban, de egyelőre ez is sokat tud hozzáadni a hangulathoz.

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Köszönöm!
A jóga mester könyvével nem tudtam mit kezdeni. Vagy túl sokat mond, és nem értem, vagy már nem tud újat mondani, ezért olyan zavaros így.
Eckhart Tolle meglepett. Más részről, mindig a módszer az, ami nehezebb. Azt sosem mondják meg, hogy amikor a dolog közepén jársz, mit tegyél vele. Értem én, meg tudom is, mit kelelne elérni, de nem tudom, hogyan csináljam... Sóhaj. -
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
1/3-ad vaj, 1/3-ad porcukor habosra, 1/3 darás liszt sütőporral elkeverve, habos vajba egyenként 5 tojás elkeverve, végén liszt bele, elkeverve. Margarinos tepsibe beönt, tetejére sűrűn megpakolva gyümölcs. Az belesül a süti közepébe, aljába, mert belemerül sütés közben. A gyümölcs leve felpuhítja a tésztát, és könnyűvé teszi. Nagyon lágy, piskóta tészta, sok-sok gyümölccsel. Tetejére vaníliás cukrot szoktam szórni.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ám legyen. Az egyik kedvencem a részeg csirke. Lepácolom grill/szárnyas/fokhagymás villámpáccal a csirkecombokat, szárnyakat, és egy fél órát állni hagyom. Közben felkarikázok krumplit és hagymát egymás tetejére, nagy tepsiben több rétegben is. Aláöntök egy kis olíva olajat, és enyhén megsózom. Majd rárakom a pácolt húst, és annak a levét is ráöntöm. Előveszek némi fehér bort, vagy aromás söröcskét, és meglocsolom vele az egészet. Fóliát rá, és be a sütőbe. Addig párolom így a fólia alatt, amíg meg nem puhul a hús. Ekkor leveszem a fóliát és pirosra sütöm a hús két oldalát. Amint enyhén megpirult, veszek egy fél liternyi tejfölt, és rálocsolom a tetejére, hogy mindenhol egyenletesen eloszoljon. Rápirítom a tejfölt, és kész is. Isteni.
Desszertnek kapnál mondjuk palacsintát, vagy gyümölcskocsonyát teli gyümölccsel. Ha hoznál szilvát, vagy meggyet, vagy valami levesesebb gyümölcsöt, akkor süthetnék potyogtatós pitét is, ami gyorsan megvan. De kérhetsz pudingot is, vagy sima gyümölcsöket.S persze főzök mellé igazi indiai jázminos zöld teát, mert azt nagyon szeretem, és kaptam ajándékba. De van Darjelling-em is, szintén Indiából.
Remélem,ízlett!

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Mondd meg az úriembernek, hogy engem is nyaggathat. Hátha akkor lelkesebben olvasgatok.
Egyébként elmondhatná, mit gondol a kollektív fájdalomtestről, és hatásairól, és hogy milyen gyakorlatokat tud arra, hogy ebbe az ember, meg a lánya ne nagyon őrüljön bele.Alapvetően jól főzök, ha nekifogok. De a Nagymező utcában lévő Főzelékfalóban is jól főznek, és gyorsabban megvan a kaja is.

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem azt beszéltük, hogy megebédeltetlek, Éhenkórász?

-
Cs.Orsolya
senior tag
Szia!
Nem értek egyet a kellekkel, bár javarészt én is ezt csinálom napra nap. Talán pont ezért.... Szerepeket játszol a szereteiddel szemben, s bár kíméletből és jószándékból teszed, de tudod, hova vezet ez az út a mondás szerint...
Többet nem fűznék ehhez itt és most.A teázásokat illetően meg egyszerűen csak nyár van, volt. Ilyenkor jobban szétszélednek az emberek. Nekem a nyaram, főleg az elmúlt egy hónap nagyon kemény volt. Rengeteg dolog összejött, és nem vicces tényezők.
De emellett én pl. találkoztam Tildyvel, Yetikével, TBS-sel, FN-nel, I Am-mel, és Elmoraannal is. Megismertem Flowt, és Fordferlaint is, pedig ők nem jártak teázni. Sokakkal rendszeresen tartjuk a kapcsolatot telefonon, vagy privátban. Azt hiszem, elmondhatom, hogy nekem lettek itt barátaim, amiknek tartósságáról úgyis az idő dönt.
Ez anélkül nem valósult volna meg, hogy ha nem rángatnak le teázni.
Sőt, a mostani páromat is így ismertem meg, vele effektíve egy komolyabb szót sem váltottunk addig, amíg nem találkoztunk. S tessék, 5 hónapja lassan, hogy napra nap megszépíti az életemet...

2000 óta netezek, és számos közösségi helyet kipróbáltam, így chat közösségeket is, ill. irodalmi, közösségi, és szakmai fórumokat.
A mai napig vannak olyan barátságaim, amiket ezeknek köszönhetek. S ezek legalább 5-6 éves barátságok. S azt hiszem, egyikünket sem zavarja, ha néha nem olyan intenzív a kapcsolat közöttünk, aztán megnő az igény rá, majd megint megyünk, és éljük az életünket. Én ha napi szinten kellene beszámolnom arról, mi zajlik körülöttem, órákat írhatnék, ennek meg nincs értelme.Szerintem minden kapcsolatnak megvan a maga ritmusa. Ami két embert és egy barátságot összetart, az egymás élete iránti tisztelet, és a benne lelt öröm. Én így vélem, és ez számomra mindig működött. Nem számít, hány éve nem láttam. ha kedves a szívemnek, ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, mérhetetlen öröm, ha találkozunk, és búcsúzáskor egyikünk sem kételkedik abban, hogy lesz folytatása.
Én így vagyok itt jópár emberrel. Remélem, ők is velem...

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
A Nap folyton kiszökik a markomból, és rendszeresen lehet menni utána, újra ellopni.

Mr. Spontán olykor megfűzhető. Ő is sok Napot lop, néha pont tőlem
, és nem hajlandó hazajönni időben emiatt. Szerintem is, reménytelen
...vagyok... 
Néha már az esti teám is elmarad...

"Egy-en-súly, Ó, hol vagy?!"
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Tildyvel teáztunk a VO-ban. Lehetett valami láthatatlanná tevő varázslat rajtunk, mert kb. fél óráig tartott, mire észrevettek minket, pedig egy asztal volt foglalt, amikor beültünk. A kiscsaj kb. 10-szer ment el mellettünk, mire észrevett egy másik párt, akik utánunk jöttek be. Azokat kiszolgálta, majd minket is észrevett. Az utolsó pillanatban jött oda hozzánk, mert én már ott tartottam, hogy felállok, és elmegyek.
Ittam valami fura ízű teát, ami elméletileg nyugtató hatású. Az volt a legfurább, hogy natúran nem volt jó, keserű volt, minimális cukortól meg azonnal túl édes lett. Pedig alig szórtam bele egy negyed mokkáskanálnyit a csészébe. Fura egy tea volt, az biztos. A neve valami kínai kriksz-kraksz.Szóval, legközelebb nem biztos, hogy megyek oda. Pedig ez nem volt jellemző arra a teaházra. Talán új volt a pincérlány.
A Teaerdőt kellene átteni egy naposabb, ablakosabb helyre...

Mindene setre, aki aktív kommunikációra vágyik velem, ezentúl hamarabb ér el egy teaházban, mint itt.
Ajánlom magamat!
O. -
Cs.Orsolya
senior tag
Kösz!
Ha jön valaki, 7-ig dobjon rám egy sms-t, hogy jön, és hogy hol akar inkább: Teaerdő vagy Jókain a Vörös Oroszlánban. (Az előbb aranyat írtam.)
-
Cs.Orsolya
senior tag
Jobb, mint marslakónak lenni egy életen át...
Igazából nekem jobb lenne az Oktogon mögötti Aranyoroszlán Teaházban. Az utca címét nem tudom, csak azt, hogy a Liszt Ferenc térnél lévő utcában kell kicsit beljebb menni. Ha a Deák felé mész, akkor jobbra, ha onnan jössz kifelé az Andrássyn, akkor balra van az utca. Van ott egy tér, meg parkolók, és ennek a térrésznek a belső felénél van valahol a teaház. Szeretek ott lenni, kicsit zajos, és olykor sokan vannak, de nagyon jól lehet ott is ücsörögni, ha szerencsénk van.
Yetikével ott találkoztam először, talán Ő meg tudja mondani pontosan a címet is.
-
Cs.Orsolya
senior tag
7-ig dolgozok. Utána lenéznék a Teaházba. Valaki?
-
Cs.Orsolya
senior tag
Sőt:

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
No, nincs semmi baj, ez csak egy buta vicc volt!

-
Cs.Orsolya
senior tag
El Rettentő, El Niño, El Diablo, El Moraan...
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Keress fel egy teázót, ahol adnak kimért teát, és ott válogass zöld és fekete teák között. Úgy próbáld meg szelektálni őket, hogy akiknek vinnéd ált. milyen ízeket szeretnek, isznak-e kávét, édesen, vagy erősen isszák-e a teát, jobban szeretik a lágy ízeket, vagy a különlegességeket, esetleg az erős, de aromás teákat kedvelik inkább.
A jázminos zöld ált. Mindenkinek beválik. Eredeti Earl Gray, és Darjeling teák nagyon finomak kint. Twinnings-ből a filteresek is kellemesek, azt nem tudod eltéveszteni csak úgy, ha valakinek zöldet viszel fekete helyett, vagy fordítva. A Millford gyümölcsösei szintén filteresen is színvonalasak. Indiai teákkal sem nagyon nyúlhatsz mellé. De eredeti angol teákkal érdemes onnan hazajönni. Abból is a szemes (nem filteres) formákkal tudsz a legtöbb örömet okozni. Szerintem. -
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem baj, jövőhéten köztes állapotban találkozunk FN-nél, és akkor majd relatív lesz a világ vége.

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem, ebből az vonható le, hogy én már olyan öreg vagyok, hogy hozzám már nem jön el a Mikulás sem...

Amúgy Bolondot sikerült lerángatni, és végre tudhattam Róla kicsivel többet is. öröm volt!

Yetike pedig még mindig elképesztően kíváncsi, és elképesztően alkalmas arra, hogy kihúzza belőlem majdnem az összes titkos dolgomat. Vigyáznom kell Vele nagyon!

Te meg nagyon hiányoztál. És tessék már végre felköltözni ide a világ végéről végleg!
Hogy sikerült a PhD-s felvételid??? -
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ez igazán kedves lenne, de este 8 után, pláne meló után igazából csöndre, és egyedüllétre vágyom inkább. Semmi gondom veletek, érdekeltek, és kedvellek sokótokat, csak ilyenkor kifogyok a szociabilitási kapacitásomból. Ilyenkor maximum a párom ölembe bújnék kicsit, és hagyni, hogy az agyam kikapcsoljon egy jó időre...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Én sokáig dolgozok. Nem érek oda emberi időben.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Az enyém volt az ötlet. Mert Yetikével könyvcserés bizniszünk volt, és én csak fél 3-ig értem rá aznap. Így kénytelenek voltunk úgy találkozni, hogy fél 3-ig még értelmesen el tudjunk tölteni egy kis időt. Így lett fél 2. De Wertzui 4-ig ült ott, hátha jön valaki. Bolond is beígérte, hogy ha fel tud kelni, ledugja a nagy orrát. Ettől függetlenül Ti későbbre is megbeszélhettétek volna a többiekkel.

-
Cs.Orsolya
senior tag
Hm, lehet, hogy tudattalanul tényleg keresem a szenvedést. Majd ezt ma jól kibeszélem a pszichológusommal.

Elmo: Hivatalosan el van fogadva a tiltakozásod. Nem vagy kiakasztó, és tökre kedvellek, csak ne üttesd el magadat megint! Köcke!

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Peeersze, tudom én azt: férfiszolidaritás. Jól van, nem olvasom a fejedre. De női szemmel, bizony tudtok kiakasztóak lenni...

-
Cs.Orsolya
senior tag
Túl éhes voltam. Hazajöttem a pasimhoz inkább.

Mondjuk FN, Elmo, I_Am, Yetike, és Főkukac. Wertzui alapból szexcentrikus. Másra nem is tud gondolni.

-
Cs.Orsolya
senior tag
Este.
"Még hogy én szexmániás! Doktor Úr, Maga mutat nekem folyton ...-nát"
Borzalmasak vagytok. Mindahányan.

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nah, csak elmentem a lakásotthonba tanácsolni... Tökre elfáradtam, és megyek még majd terápiázni is...
Jól van, pancsizzál ügyesen! De ne húzgáld le a lányok melltartóját és bugyiját a víz alatt, mert akkor kitílt a medencéből az úszómester bácsi! És kérlek, ma még véletlenül se ballagj be a női öltözőbe egyszál törülközőben, mert most már nehezen hinnék el Rólad, hogy nem szatír vagy. Főleg ezzel a kigyúrt felső testtel!
Aztán apuval addig felkészülünk a lelki pátyodra. Szombaton teaképes vagyok, jöhetsz sírni a vállamon!
-
Cs.Orsolya
senior tag
Az a smink nem illett hozzám, ezt én is tudtam. Ettől függetlenül jó smink lett, ha valaki másnak akarnék látszani.
Van egy kozmatikusom, ő is sminkes mellette, marhára élvezi. Amikor nagy nehezen megengedem neki, hogy kisminkeljen, vagy akár kérek tőle sminket, mindig élvezi, hogy csinálhat nekem valami szépet, amitől kiemeli mindazt, amit ő pl. szépnek tart rajtam. Ő tud megfelelő sminkeket készíteni, mert ismer engem. A megjelenés mindig akkor hiteles, ha illik az adott emberhez. De ez alapvetően egy játék. A nő ezerarcúságával való játék. Ha nem ragaszkodnék annyira magamhoz, biztosan illett volna hozzám a másik smink is.
U.i.: Valahogy ma nincs kedvem dolgozni...

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Meséljen róla Bolond, meg TBS, meg akik látták. Én csak feláldoztam magamat a kísérleti oltáron, hogy valami korhű maszkot aplikáljanak a képemre, amitől állítólag szebb lettem...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ma én nem. Itthon van dolgom.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Erről a kérésről az jutott eszembe, hogy van egy jósnő barátnőm. Évek óta már csak ebből él. Régebben biztosítónál volt üzletkötő. Több kliense van, mint nekem. Nagyobb az órabére, és jobban is keres.
A jóslásra, az asztrológiára, a kártyvetésre ma még mindig jobban és többet költenek, mint pszichológusra. Néha nem tudom, hogy én is nyissak-e egy ezoterikus rendelőt, vagy csak röhögjek egy sort.
Igazából tarot én is szoktam használni, sőt, más jósrendszereket is. De ezek stabil használatához a rendszert tökéletes ismerete kell, vagy némi lélektani hókusz-pókusz. Minden esetre én még nem találkoztam olyan jóssal, aki ne használt volna lelki hókusz-pókuszt. Arról nem is beszélve, hogy melyik módszer miben segít: önmegerősítés, vagy változtatás...? Nem mindegy. Az önmegerősítő rendszerek tartósítják önmagukat. A pszichiátriai gyógyszerezés is ezt az utat követi. A terápia ebből vezetne ki. Az asztrológiai önismeret sok dolgot el tud mondani, amit ha kicsit odafigyelsz magadra, magadtól is tudsz. Az már más kérdés, hogy ezt miképpen éled át. Ez utóbbi a lényeg. ha valóban önmagadat keresed, az átélésben találod meg. Az asztrológiai leírásokban nem igazán. Bár, igazak tudnak lenni.De ha kis könyveim közelében leszek, leírom a Bakot és a Halakat is.
-
Cs.Orsolya
senior tag
...vagy egy ehetetlen ebéd elfogyasztása a szemközti Főzelékfalóban, ahol romlott a borsófőzelék, és a sótlan a rizs. Ami ettől a vendéglátó-lánctól szokatlan. (Az Oktogonnál lévőben istenien főznek, viszont kicsi a hely, és tömeg van benne mindig.)
Hiányzik a teaházas forró csoki! Folyik a nyálam, ha csak rágondolok.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Szezonálisan aktív...

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
A horoszkópodban lehet sok Tűz, a bolygóállásaid alapján A Skorpiók egyébként Tűz és Víz elegyei. A Víz benned a mélység, mind érzelmileg, mind tudatilag, + a sötétség. Ezt erősíti a Mars tűze, mert az a bolygó is a jegyedben áll születésedkor. Ettől harc, pusztítás és sötétség is közel áll hozzád. A Mágus vagy. Aki teremt és pusztít. Öl és gyógyít. Rajtad áll, hogy melyik mágia űzője leszel: vörös, fekete, vagy fehér. HA a hármat ötvözöd, akkor végtelen lehetőség áll előtted, de ezt mások szolgálatába kell majd tudnod állítani. Különben elbuksz. A Skorpió a második olyan jegy, amely már a másokért való szolgálatban lép előre. Mérlegtől Halakig a másik, a Te-kapcsolatok kerülnek előtérbe más és más minőségben.
Elmo: Jól vagy?

-
Cs.Orsolya
senior tag
A mérnöki pálya pont illik hozzád. Te vagy a magas hegyek tiszta friss levegője. A filozófus, és gondolkodó. Aki az ötletek és gondolati konstrukciók megalkotója, kifogyhatatlan szellemi kvalitásokkal. Te vagy az erdei ember, a kérges, szívós, nyersebb embertípus, akit nyúzhatnak a természeti elemek, meg sem érzi lélekben. A vér és szív embere, az örök tavasz. De ezek olyan minőségek, amik nem materiális szinten nyilvánulnak meg, hanem abban, ahogyan hozzáérsz, és találkozol a világgal a lelked mélyén. Az, ahogyan észleled a létezést, ahol a leginkább megérintenek a dolgok, és amiket lendületbe tudsz hozni másokban, amiket megmozdítasz, amikben a legtöbb energiát tudod mozgatni.
Az öt elem szintjén működnek inkább a materiálisabb dolgok, a kézzelfogható, tárgyiasítható dologok. Azok terén több dolog kell, hogy az ember be tudja lőni, hova tartozik. -
Cs.Orsolya
senior tag
Négy elem szerint:
Tűz: Kos, Oroszlán, Nyilas
Víz: Rák, Skorpió, Halak
Levegő: Ikrek, Mérleg, Vízöntő
Föld: Bak, Bika, Szűz -
Cs.Orsolya
senior tag
A Föld jegyű férfiak rám jó hatással bírnak, mert bennem nincsen Föld a négy elem szerint. Viszont van rengeteg Tűz és Víz. S némi Levegő, de az a legjobb területeken. Szóval, ha valakit jól meg tud termékenyíteni a Vízem, és kordában tudja tartani a vadabbik felemet, és elbír néha azzal a gőztmennyiséggel, amit a Tűz és Víz kölcsönhatásából az életem motorjához generálok, hát, akkor remek társam tudna lenni. A szabályozottságot pont annyira nehezen viselem, mint a nagy folyók: egy idő után megszűnik a játékosságom, a földemről kipusztulnak az őshonos fajták, s árvíz idején megállíthatatlanul pusztítok, győzze bárki is kezelni. Viszont hegyi tavak, és tengerek közötti nyugalmi állapotokra vagyok képes, amíg vissza nem eredeztetnek az ősóceánba.

-
Cs.Orsolya
senior tag
Melletted nyugodt és kiegyensúlyozott életritmusom lenne... megfontolandó!

-
Cs.Orsolya
senior tag
Égecccc itt a publikum előtt, hogy romantikus nagy klasszikusokból, és a negyvenes évek nagy férfi ideáljából mennyire de mennyire alulképzett vagyok. Pedig olvastam is a regényt, és az agyamra ment benne a csaj. Azóta persze megértettem szegény lélektanát, és sajnálom is, hogy olyan hülye, de azért borzasztóan haragszom Mitchellre, hogy képes volt úgy meghalni, hogy nem fejezte be a regény
ét. Ez teljes pofátlanság volt tőle. 
-
Cs.Orsolya
senior tag
Jóvanna. Már közt sem tudok rendesen mondani. Főleg az után, amit ma már kitermeltem betűmennyiséget magamból...

-
Cs.Orsolya
senior tag
Jobb, ha megszokod, hogy én a dolgok azon felére reagálok, amiket általában nem várnak.
Nem tudok konvencionálisan üresen fecsegni;o))De majd szokod, mint paraszt a szántást;o)))
TBS. Diplomatina...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cs.Orsolya
senior tag
Attól még játszhatsz velem teázósdit, na...

-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Mindentől frászt tudok kapni... 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Diablo IV
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)