Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Olvastam, meggratuláltom sok mással együtt a MDSZ posztban.

Esetleg tud vki olyan helyet, ahol hetekre előre meg tudom nézni, hogy mikor lesz darts közvetítés a tévében? Leginkább magyar adás érdekelne, de ha van olyan, amit a Telekom (de lehet más szolgáltatóé is, sőt!) kínálatában levő bármilyen adó közvetítése is elérhető, annak is örülnék. Szeretném előre beállítani a telekomos stb-t, hogy ne fgelejtőédjön el egy felvétel.
KÖvetkező egy-két hétben nem találtam ilyen adást a tévéműsorok közt. Persze, lehet, h én vok béna. -
agy73p
senior tag
Hello, nem tudtam megnézni a Végső János - Mervin King meccset, csak "highlight"-ot láttam belőle a YouTube-on.
Milyen volt a meccs? Mi volt a végén az a mutogatás, a beállásra vonatkozott?
2:00 perctőlb látható..... -
agy73p
senior tag
Nem értem én ezt a hegyezést. Nagyon sokan használják azokat a gyári érdesítőket, amivel viszonylag rövid idő alatt le lehet fogyasztani a hegyet a felére..... Kukába az összeset!
Egy hüvelykujjnyi 120-80-as csiszólópapír darabkával hónapokon keresztül lehet egy-egy csavarintással finonam érdesíteni a hegy utolsó fél vagy egy centiméterét (hegyét nem, csak az oldalát) és bármilyen súlyú nyíl, bármilyen táblába kiválóan betapad utána. A 12 grammos Bunting sem esik ki, ha bármilyen szögben is, de eléri a szizált.Én a harmadik Blade 5-öt használom, de egyre gyorsabban szürkül el a tábla fekete (illetve színezett) szektora. Azon gondolkodtam, hogy a bal kezemmel, ahogy hozzáérek, amikor kihúzom a nyilakat, attól lehet, a kéz oldaláva dörzsölhetem el a szektor festett felületét, ami így szürkének tűnik. Ocsmány lesz rövid idő után.
-
agy73p
senior tag
Igen, köszönöm, így tudtam én is.
Az a bajom, hogy pdc tv előfizetésem egyelőre nincs. Régebben a fogadási oldalon szokott menni élőben, azt megnéztem telefonon. Érdekessége annyi volt, hogy az utolsó nyíl táblába érkezésekor kikapcsolták az adást. Egy szempillantás alatt.
itthon könnyen vagyok mert IPTV van, ami automatikusan rögzíti a darts adásokat és amikor van időm, egy hét alatt esténként visszanézem az elmaradt adásokat.
Nézem ezeket az meccseket meg lehet találni?
Van olyan oldal, ami ezt csokorba gyűjti?Feltételezem, hogy szerzői jogok miatt ez nem lehetséges.
-
agy73p
senior tag
Sziasztok, hol lehet mostanában dartsot nézni, ha nem adja a magyar tv?
-
agy73p
senior tag
Nem tudtam erről a beszólásról.
Na, hát ezen a linken jól látható (nem tudom, hogy megfelelő minőségben látható-e itt, mert nekem elég gyengének tűnik most és én televízióban néztem a meccset jó felbontásban), ahogy a meccs végén jobb kezét a fejéhez emeli, lopva nézi Durrantet, és amikor az nem néz rá, akkor gyerekesen úgy csinál, mintha másik ott sem lenne.
Egyébként Price nekem teljesen közönyös, a show része, ahogy viselkedik. Nem kell komolyan venni szerintem.
Említettétek Garyt. Na, ő jópofa ember, de de valahogy agyban nem mindig van a toppon.És hogy másról is ejtsünk szót, Aspinall nagyon erős, és igazi sportember, ahogy egyébként a nem túl szeretett Gerwen is.
Wright sokat javult a VB óta, de könnyen el tud engedni egy meccset, ha nem megy neki. Ahogy Smith is.
Gurney nekem nem túl szimpatikus, néha nem megy neki. Cross ugyanez, csak néha villannak meg.De ez csak az én véleményem.
-
agy73p
senior tag
Sziasztok,
mi a véleményetek a Glenn Durrantról , mint emberről?
Játékosként szerintem a legjobbak közt a legjobb lesz a koncentrációja, kitartása, az akaratereje és céltudatos erős személyisége miatt, de volt néhány megnyilvánulása, ami nekem nem volt teljesen szimpatikus.
Gondolok itt a meccs végén hátat fordításra, például amikor a Price elleni meccs végén tudomást sem vett róla. Lehet, hogy ez a "lelki terror" tudatos része, de nem vagyok benne biztos. Érdekes volt nézni Price szemét és viselkedését, ahogy az eltakart keze mögül kereste Durrant tekinteté, de úgy viselkedett, mint aki nem is ezt teszi.
Elég megalázónak tűnt nekem. Nem kedvelem, de nem is utálom Price-t, ez csak emberi kérdés lenne.
Más mit gondol? -
agy73p
senior tag
Sziasztok,
valakinek esetleg valami tapasztalata van a falvédő gumikarikákkal kapcsolatban?
Erre a Winmaura és erre a nonamere gondoltam. Ugyanaz lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest