Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Geradossz
üzenetére
Elkerülte a figyelmedet, hogy én is azt javasoltam, menj el minél több versenyre. Azt is leírtam, hogy az otthoni 40-45 pontos átlagod egy versenyen nem lesz több 30-35-nél, ami borzasztóan karcsú. Nem arról van szó, hogy egy hónap után sok-e a 35 nyíl, vagy kevés a szimpla kiszállós 501-hez. A versenyeken való eredményes szerepléshez tartom kevésnek, de minden bizonnyal lesz az még jóval kevesebb is.

Hidd el, van értelme a 170-nek, rendszeresen játszunk olyat is a klubban. Valóban a dupla kiszállós játékban fontosabb a kerekítés, de arra is készülni kell, mert az amatőr versenyeken csak a selejtezők és a középdöntők szimpla kiszállósak.
1992-1993-óta dartsozom, de még mindig nem vagyok biztos abban, hogy a fél éve használt Power 8Zero nyilaim ideálisak. Jobb lenne egy kicsit orrnehezebb, mert így meg kell magamat erőszakolni ahhoz, hogy ne lógjanak a becsapódáskor. Később engedem el, mint kellene.
Még valami: otthon, egyedül, hozzáértő sporttárs segítsége nélkül nagyon nehéz fejlődni. Berögzülhetnek olyan fals mozdulatok, amikről kínkeservesen lehet majd leszokni. Éppen ettől szenvedek én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest