Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szerencsére nem borult
Csak holnap Bottas hozzon egy második helyet 
-
T0rnad0
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem csak a mai időmérőről van szó. Perezt is beraktam Verge helyett, remélem holnap jobban megy

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
jó Perez is. mintha halállistán lennéne a komponenseim

-
T0rnad0
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Le fogom cserélni a Ferrarit, mert nem igaz ,amit Raikkonen-el művelnek.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
na és most még Raikkönen is. oké, rendben.

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hagyd már, nem mindegy?
Nem ér annyit a dolog, hogy bosszankodj miatta, főleg idén, ahol a rengeteg Mercis technikai nyűg direkten mázlifutammá teszi az egész játékot...
A Mercisek / Rosbergesek simán elverik a Hamiltonosokat és alapvetően az abszolút mázlinak köszönhetően. -
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Értettem én, de nem lehetett kihagyni.

Motion_Blur: Jah, így az idény felére megérkezünk lassan a plafonhoz. Innentől az dönt majd, hogy kinek van nagyobb szerencséje, valamint eddig megszerzett pontelőnye, illetve esetlegesen jobb megérzései az adott hétvégi formákkal kapcsolatban. Volt már ilyen év (2009), de akkor még nem sokan játszottak (innen), pl én sem.

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Három pilótával tolod?
Nem semmi. 
Nekem egy HAM - RIC páros mellé semmilyen további pilóta nem fér be, nem hogy Perez.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én valahogy a TR-től szabadulnék már.
S jelenleg valami biztonságos megoldást nézek erre, mondjuk egy Pérez-Ricciardo-Williams-Mercedes-Ferrari kombóval. Opció még a Hamilton-Pérez-Williams-Red Bull-Ferrari, illetve a Pérez-Bottas-Mercedes-Red Bull-Ferrari. -
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
De ha berakod Bottast akkor egyből kiesik, ez ilyen.

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha Hami és Ric összeakad, akkor nekem is az lesz.
Igen, Kvyat is a csapatom tagja.

-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Teljesen mindegy, de lehet jobb is a pitből indulás. Eredetileg a mögötte rajtoló Sutilt, Bianchit, Pastort, Kamuit és Chiltont utoléri a visszafordítóig.
Kíváncsi vagyok hogy tud feljönni, ha valahova nagyon beakad egy Williams (Massa
) megtud talán annyira lógni, hogy ne legyen meg a 2. hely. -
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez most nem rajta múlt.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Pontosan nem számoltam ki, de 310 körülre tippelem a sajátom...
A tegnapi IM után a HAM, BOT, FER csapatommal még messze nem vártam ilyen jó eredményt...
-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem-nem. Nem mertem cserelni, mert mar magas Ricsardo ara. De ugy tunik, higy Riki betolja a szekeret 3. helyre. A hsz irasakor meg nagyon nem allt ilyen jol.
Hami-Bottas-RB harmassal lehetett most kaszalni. Ha meg valakinek esetleg a Meki is befert...
-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
+ akik megtartottak Bottast Ricsardoval szemben azok jol jartak.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
jah elszámoltam, 46, ez még vállalható, de több volt ebben.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
vegyétek úgy hogy egy szót se szóltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Button mit jött a friss gumival
kár a kicsúszásért. -
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
hahaha. Retekeso...

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, Massa valóban töketlen, de Bottasban megvan az agresszivitás és az akarat, no meg a gyorsaság is szerencsére.
Viszont öt milliót azért nem érnek pluszban a Force Indiához képest, azt hiszem, s ezzel eldőlt a kérdés. -
Atlantis
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Azért az túlzás, hogy fasorban se voltak, mert erőből ott tudtak lenni a 3. hely környékén, ami kb. reális. Engem is meglepett, hogy ennyivel rosszabbak voltak Ausztriában, ezek szerint annyira mégsem hasonló a pálya Kanadához, kevesebb a kanyar, ahol kijönne az aero, cserébe szintkülönbségek is vannak, ami az amúgy is meglévő hajtásteljesítmény-hátrányt jobban kihozza.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ne viccelj, te magad írtad, hogy hasonló a pályakarakterisztika Kanadához. A mutatott teljesítmény pedig ezúttal kb nulla. Lehet, hogy Silverstone-ra összekapják magukat, de azt komoly tévedés állítani, hogy az osztrák versenyen nyújtott performanszuk
a, nem sokkal gyengébb, mint az előtte lévőkön
b, nem váratlan -
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Már ne is haragudj, de Kanadában vagy két klasszissal jobbak voltak ennél. Persze a Mercihez képest gyengék voltak ott is... A többieket ha megnézed: ott megverték erőből a Force Indiát, a Ferrarit, a Williamst, a McLarent közel volt a kettős győzelem is. Itt meg fentiektől mind kikaptak, sőt, talán még a Toro is veszélyes lett volna rájuk, ha kibírja az autó. Amúgy meg tényleg arról beszéltek folyamatosan, hogy egyre közelebb kerülnek majd a Mercihez.
-
Zso2
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hagyjátok már az "aeros" pályákat, most 1-2 hete is azt nyilatkozta az RB, hogy ezen a pályán megpróbálják megfogni a Merciket, azt tessék... Ez az aeros duma már unalmas. Máe nincs olyan fölényük mint 1-2-3-4 éve aeroban.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Silverstone nagyon más pálya lesz, szerintem a Williams ott már nem lesz ennyire elöl, viszont a RB feltehetőleg ugrik előre kicsit. Meg talán a McLarennek is sikerül.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, jól hozott, de csak az. Meg kicsit a FI, amúgy a huszadik, huszonegyedik és huszonkettedik is benne volt a csapatomban.
253 pont Ham-Bot-FI-RB-TR kombóval. -
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ne feledd, hogy Pérez kap öthelyes rajtbüntetést, valamint Ausztriában annyira előzni se egyszerű.
-
SzalaiG
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Eddigi legjobb hétvége az idén: 239pont.

-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Most ha valaki egy Hami - Perec cserét meglépett volna, mekkora király lenne...

-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, én is abban bízok, hogy behozza dobogóra Ric. Williams meg beveheti a végét....
-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hát én akkor fogom tépni a hajam ha Perez dobogóra hozza a versenyt. Az utolsó pillanatig vacilláltam vele, de végül inkább Ricciardót tettem be. Lehet hiba volt

-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja, Bianchi felkenődése nekem is jól jött. Bár inkább ő, mint Ricciardo

-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én sem számítottam rájuk, persze lehetett volna több is, de én örülök mert ez a legtöbb pont amit elértem IM-őn.

-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nagy dilemma volt Massa az utolsó időmérő alapján, de inkább húztam egy érdekesebbet.
Bár ahogy néztem elég egyedül vagyok a választásommal (még én sem tudom hogy jövök ki belőle) -
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mindenképpen az évad felén túl.
-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az India sem valami hú de acélos...
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mostani állás szerint Raikkönen+TR 94 pont Vergne+Ferrari 88 pont Bottas+Mclaren 82 pont. Van variációs lehetőség bőven.
Megint az utolsó edzés után fogok dönteni mert elég sok lehetőség van változtatni, dehát úgyis a verseny után fog eldőlni hogy jó döntést hoztam-e. 
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Érdemes megvárni az utolsó szabadedzést, úgy már egy picit tisztul a kép hogy éppen ki nyújt jobb teljesítményt. Pl most Vergne és Raikkönen is jobb a megszokottnál.
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Pont ezen gondolkoztam én is, ha Bottas+ a Mclaren is jó lessz az edzésen lehet megéri Ricciardot lecserélni mert különben csak a TR férne be. Kérdés hogy vajon érdemes-e RIC-et beáldozni.

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, ennyi a probléma.
-
Delerium
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
1 TR out, 1 FI out, Ric rossz rajt. Csatlakozok

-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lehet pont azt keresik
Vajon hová tettem? -
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem úgy néz ki mint amit meg tudnának oldani. (vagy csak társadalmi munkában szegelgeti valaki, azért megy ilyen lassan)
-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szerintem fog drágulni, de majd meglátjuk.

-
eddie17
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akkor most már 100% a törlés?
-
eddie17
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
RB feljebb jön ez biztos. Vagy is remélem.

Ferrari is ott lesz, legalább is Alonsoval.
Merci marad az élen.
Kb. ennyi változást várok egyelőre. De majd ma jobb képet kapunk a szabadedzésen. -
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Gratulálni tudok nekik. Ha vkinek van ennyi ideje, hogy ennyit szöszmötöljön a nagy semmiért, hajrá.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem teljesen, de valami ilyesmi.

-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem rossz ötlett.
Még én is megfontolom. -
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
RIC-CHI-FI-MER-TR vagy KVY-CHI-FI-MER-RB, majd a szabadedzések eldöntik, melyik opciót érdemesebb megjátszani. Csak FI-MER-RB után csapattal már nemigen tudok előrébb lépni, ezt se szabad figyelmen kívül hagynom majd.
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Merci csak 7 millióval drágult.Én Rosberg-Hamilton sorrendet vártam most.Aki Hamiltont jókor tette meg az sokat nyert vele.
-
echterion
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, de talán nem bukott volna annyit, ha SC alatt jön ki. Talán.
-
echterion
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hát igen. Eddig mondjuk maradni látszik.
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Bele is néztem a szabályzatba direkt,de nem találtam.Kb 10 pontról van szó ha cserél.De többet bukik a variálással most.
-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igazad van. Ricciardo ára szerintem most jóval alacsonyabb, mint amennyi benne van a srácban. Igaz hogy a tegnapi versenye kuka, de ha összejön neki a lapjárás, ott zsizseghet a dobogó környékén, (igaz nem Bahrain-ben a büntetése miatt), de hosszú távon szerintem megérheti. Legalábbis ha a Red Bull ilyen ütemben fejleszt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ezek szerint van ez így. De őszintén szólva még így sem bántam meg. Williams tovább erősödött, míg a FI-nak még mindig nagyon fáj Perez kiesése. TR-t egyértelműen nem bántam meg, árukhoz képest még mindig nagyon jól szerepelnek. Sajnos a Sauberről ez nem mondható el...
Nehéz döntés lesz. Hétvégén Bahrein. Ferrari és RB pálya. Csak abban bízhatok, hogy a nagy hőség miatt valamelyik bika szíve megint megáll, vagy eltörik a lába, mert ha nem, akkor igen nagyot fognak drágulni...
Közben látom, a nyelvtan kicsit megsínylette a szerkesztést...

Multiregeknek én sem látom az értelmét. 1-2 még csak-csak, de 50-100?

-
Pá
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez egyértelműen csalás, ráadásul valóban pont az élvezetet veszi el az egész játéktól. Gondolom azért megengedett a játékban, mivel a tiltást úgysem lehetne betartatni. +mivel ugye alapvetően díj vagy nyremény sem jár az első helyért, ezért feltételezhető lenne, hogy mindenki csak az élvezetért játszik....
De hát, ahol sok ember játszik, ott csalás is van, sajnos ez már csak így megy.Vígasztaljon a tudat, hogy a ligában viszont, (elvileg) mindenki 1 nickkel játszik, szóval itt kell jónak lenni, ennek van presztízse.

-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én első körben beteszem Hamilton (vagy Ricciardot) Chilton mellé. Williams helyére a Toro Rossot, Meki helyére pedig a FI-t. Hulk ma is bizonyította, van a FI-ben kraft, és egyszer talán végre Perez is megtalálja a fonalat. És még talán jövedelmezőbb is lehet, mint a Williams. Aztán meglátjuk. Az biztos hogy javulás kell pilóta terén, mert Vergne nem életbiztosítás.
Egyébként Hami hogy olcsóbb mint Alonso?

-
echterion
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ő nem lesz partiban, mindig Vettel mögött fog végezni. Majd egy-két év múlva, mikor elmegy Vettel, akkor jön el az ő ideje. Addig marad másodhegedűsnek. Van egy olyan érzésem, hogy ezt meg is mondták neki, azért tud ennyire vigyorogni még mindig mindenen.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Elég, ha egy futamon kiesik a köv 3-ból mondjuk és máris jó eséllyel előttük vagyunk. Persze, ha mindet behúzza, az gond.
Egyébként most elég kicsi a diff, a Merci is nagyon jól hozott és drágult. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
na itt valami szerkesztési baki történt... a hsz második fele neked megy IreN!CuS. és valahogy úgy akart volna kezdődni a mondat, hogy az ár/érték arányt is vedd hozzá

-
IreN!CuS
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
TR minden évben jól kezd aztán mennek a lecsóba...FI kérdéses de egyenlőre Perez nem villog így elég egy csapatos.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
amúgy lehet be kellett volna rizikóznom hamiltont :S több mint 10 ponttal jobban hozott volna (183 vs 199)
az ár/értéket hoz. időmérőn eddig a toro abszolút partiban volt a McLarennel, futamokon valamivel gyengébbek, de kevesebb mint fele annyiba kerülnek. a FI pedig azért nem mérvadó még, mert Perez alatt láthatóan szar a technika, jobb ő ennél sokkal. ha ezeken a problémákon felül tudnak emelkedni, szerintem kb ott lesz teljesítményben mint Hülkenberg (nem hiszem hogy előtte, de nem ennyivel mögötte). szóval ők meg kb hasonlóan erősek mint a meki, cserébe meg olcsóbbak 10 misivel. nagyon nem mindegy az.
-
DemonDani
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem is 34 pontra jött ki a Massa-Bottas csere után, csak én hagytam a TR-t FI helyett...
-
echterion
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én végül nem vállaltam be, csak a Sutil - Bottas cserét. Ez most annyira nem jött be, de hosszú távon biztos, jobban megéri majd.
Amúgy sztem hülyeség volt ezért Bottast megbüntetni, gyors körön volt, nem is értem, mit vártak volna el tőle a buzi zöld asztalos emberkék...
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Volt, de most nem ugrik be hirtelen, hogy ki. Mindenestre semmivel nincs elorebb mint eddig. A Hamiltonos csapat rizikoja a verseny, a nagyon jo IM boritekolhato volt. Meg ha be is huzza, de kov futamon kiesik, azzal is csak szivnak. De persze jol is elsulhet.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
KOB-CHI-MER-WIL-TR - 28.
Aki megjátszotta Hamiltont, most nagyot szakíthat.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez a FP3 a gumispórolásról és autókímélésről szólt, a Merciken kívül senki nem javított kb.
Ennek ellenére be kell rakni a FI-t, nincs mese.
-
echterion
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lehet, inkább hagyom így a brigádot, egyedül a Sutil - Bottas cserét lépem meg, hátha feltámad a Ferrari (
). -
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
"bottas-kuka-toro-meki-fi" Pont ezen az ötösön gondolkozom vagy a Mercit valahogy beletenni, de akkor 2 kuka komponens lesz, viszont Merci 1-2 hely szépen fialna. Fene tudja

-
Delerium
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem tudom mennyire hihetek a Maláj időjárásban, de jogos túloztam a kb. egy szinttel. Ha esni fog akkor bármi lehet, ha nem akkor Williams előrébb lesz az FI-nél. A Lotust semmilyen formában sem tenném be. Most: Kvyat, Ericsson, McL, FI és Marussia kombónál tartok. Szerintem maradok is ennél, a Bullal buktam a futamot, nem kockáztatok.

-
IreN!CuS
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Főleg ,hogy jobban számít a motorerő a több/hosszabb egyenes miatt , meg hatással van a magas páratartalom is a motorokra vagy csak haluztam ezt ?
-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez egyenlőre sajnos igaz. Ha Williamset FI-re cserélem, akkor se járok jobban, mert 1 millával kevesebb a FI mint a Williams, Viszont ekkor befér Bottas, és még marad is jócskán pénz, de nem érzem, hogy ez jóval erősebb kombó lenne, mint amennyibe fáj ez nekem. Jelen állás szerint szerintem nem változtatok a felálláson. Rossz lóra nagyon nem tehetek, és legalább fial a pénz is.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha kiesik, akkor viszont konkrétan kuka az idényed.
Irgalmatlan nagy rizikó bármely idényben a második versenyt egyetlen komponensre alapozni, hát még a mostaniban, ahol több a kiesés a szokásosnál.TESCO-Zsömle: Ok, mert eleve egy millióval még drágább. Én a te 0,1M adatodból indultam ki.

Sztem a Bottasra cserélésnél nem nagyon tudunk jobbat, illetve egyedül a KVY + WIL lehet opció.
Amúgy nekünk is befér Hamilton egy még ütősebb, HAM, CHI, CAT, SAU, TR verzióban.
Gondolkozik valaki Red Bullban? Esetleg Maldonado?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ezért is pedzegettem a Merci-FI-Caterham -> Merci-Williams-ToroRosso cserét.
Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy Malájföldön ritkán zajlik futam eső nélkül...
Qorthral: Ja, az vicces volt, hogy a számológépen a negyedik értékig kellett szaladni, hogy megvan-e...

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Már ha épp azt lépik, ami messze nem biztos. Akad pár értelmes változtatás, nektek még a Hamiltonos is ott van.
Tesco-Zsömle: Azért az komoly, hogy Bottas épp befér, 6 ezernyi cash marad csupán...

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
A kevesebb ponton és pénzen nemigen tudok már orvosolni. Koba kiüthette volna Bottas-t is, ott volt Massa mellett... Perez meg szerepelhetett volna jobban is, ezt nem lehetett így előre megjósolni, utólag meg már mit tehet az ember?
Vagy behúzom Bottast/Massát, vagy leváltom a Caterham-et a TR-ra... Más lehetőség nincs. Majd a szabadedzések döntenek, ha nem lesz monszun. Egy káoszfutamon megint csak lutri lesz minden.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Azt is megnézem, de a Caterham-et jó lenne cserélni...
sz: Egy sima Kvyat->Bottas csere is beleférne, a baj az, hogy nem tudtuk meg, mire lenne képes Massa...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nos, így már 2,3M a FI-Wil váltás, de még így is simán megérhetné, ha Bottas-on túl lenne használható pilóta, de Perez után ott az a 10 millás szakadék...
sz: Akik korábban a Kvyat-Chilton-Mercedes-ForceIndia-Caterham felállással játszottak, azoknak kijöhet egy Kobayashi-Chilton-Mercedes-Williams-ToroRosso felállás és maradna mellé 1,58M.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jah, tudtam, hogy ez be fog nektek férni. Viszont egyáltalán nem biztos, hogy megéri. Szerencsére a Bottas - Hamilton nem fér be...
-
attisx
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Te, poén gyilkos...

-Mike-: Élvezd ki, amíg lehet...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Tempóban szerintem nincs nagy különbség a két csapat között, de a megbízhatóság miatt érdemes lesz cserélni. Illetve a két hosszú egyenesben azért ki fog jönni a motorok közötti különbség..
Viszont ha maradna a mai verseny képe, akkor a legjobb döntés nem hozzányúlni a csapathoz

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hála ennek a kizárásnak, talán pont be tudom szuszakolni Bottast Kvyat helyett...

Lemaradásban leszek, de így nem akkorában. Meg a sorstársaim is. Persze mást is lehet lépni, most pl egész olcsó lett a Red Bull
A Meki durván jól hozott most!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lehet hogy elkiabáltam. Most egyezkednek

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
A vasárnap éjfélkor érvényes hivatalos sorrendet veszik figyelembe a ligapontok kiosztásakor.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Előrelépnek természetesen. Az éjfélkor hivatalos végeredmény lesz mérvadó f1.com-on.
Ha DQ-t kap RIC, akkor 24. helyen lehet vele számolni.
-
jpm
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én úgy tudom előre lépnek, azaz több pontunk lesz

-
attisx
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
és Tomi0703 (és többiek
)Ok, köszi! Én az autosport.com-ot néztem. De valóban az f1.com a mérvadó...

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, a Meki-FI-Bottas kombósok most majd valahogy bele fogják tenni a csapatukba a Mercit, csak a milyen áron a kérdés.
-
Zoza24
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
rosszul nézed

két versenyző átlagát kell venni,így 3%-ot... -
DemonDani
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Dehogynem

Főleg az év második felében kezd majd jobban összerázódni az a mezőny, akik jól is állnak. De egyébként is sok hasonlóság lesz, hidd el. Figyeltem tavaly másokét, és mindig akadtak akik ugyanazt lépték. Ha kopp ugyanolyan nem is lesz az év végefeléig, azért sok sok hasonlóság mindig látható lesz, főleg a közvetlen környezetben.
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lehet rosszul döntöttem.Nem a Merci vonalat választottam Bottassal,mert arra túl sokan vállalkoztak
Helyette:
Massa-Chilton-Ferrari-Toro-CaterhamMerci,ferrari,ferrari,lotus,lotus motorral van minden.Pontot passzolom telefon alól.
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Valóban, a versenyen kell bizonyítania de remélem Bottas is megmutatja hogy nem rossz választás a bünti ellenére

-
IreN!CuS
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Bottas nem 9 ? Akkor nekem is

Főleg hogy ugyan az a csapat is

-
IreN!CuS
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
46
(ha csak nem számoltam el
) -
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Viszont a Merci + TR paros jo volt most. Foleg a TR. Nem ide vartam oket.
Bottasert persze kar, de nem volt ez rossz. -
qgetata
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Értem én. De ha bejön, többet szakíthatok vele, mivel Ricciardo jobban tud drágulni. És szvsz, a RB már teljesen megoldotta a megbízhatósági problémát. (Sajnos
) -
Pá
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Elvileg mindig időmérő előtt 1 órával, tehát holnap reggel 6-kor.
Tavaly év elején véletlenül lezárták hamarabb, de utólag javították mindenkinek, akit ez rosszul érintett.
Szinte kizártnak tartom, hogy újra elkövessék ugyanazt a blamát, emiatt nem aggódnék. -
X3B6O0X
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Elvben az időmérő kezdése előtt egy órával, csak tavaly hamarabb lezárták. Én meg megvártam a harmadik szabadedzés végét direkt, hátha összetudok rakni egy jó csapatot
. -
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jelen pillanatban Maldi vagy Vergne egy kategória. Nagyobb az esély hogy kiesnek, mint hogy nem

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS routerek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak holnap Bottas hozzon egy második helyet 

A Mercisek / Rosbergesek simán elverik a Hamiltonosokat és alapvetően az abszolút mázlinak köszönhetően.
Nem semmi. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).