Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Jelentkeztem, majd átfutom a szabályokat. Gondolom nem egyformán hozzák a hasznot a különböző részek (pilóta, motor, kasztni) hanem valami szorzóval.
A keret eléggé lekorlátoz mindenkit, ami biztos, hogy sauber komponens az lesz a teamemben, mert elég olcsóak ahhoz képet amit nyújtottak a teszteken. -
Deathjay^
tag
Jelentkeztem én is. Nevem ugyan az mint itt.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #56 üzenetére
Ne izgulj nekem tökéletes stratégiám van, csak az zavar, hogy szépen lassan kifecseged a felét.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #54 üzenetére
Én mondjuk egyik csapatban sem látok sok lehetőséget, azok közül amikre futja a keretből.
-
Xirtam
veterán
Xirtam Xirtam
jelentkeztem énis
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #46 üzenetére
Csak arra kell figyelni, hogy Olivér mit választ, ha azokat elkerülöd akkor van esélyed.
Pl. ilyen B.Sennát és Buemit messze kerüld el.
-
hunnylander
őstag
válasz
Nem futja. Örülhetsz, ha vehetsz valami force indiásat, sauberest úgy hogy maradjon még keret minden másra. Igazából az első futam előtt azzal lehet a legnagyobbat szakítani, ha a majd legjobban teljesítő középcsapatos cucc(ok) mellé a legkevésbé szerencsétlenkedő kicsiket választod.
Pl. a HRT-ből én nem nézem ki a futam befejezését, még lehet, hogy a zöld teknősbéka hoz majd leginkább egy kis pénzt, mert a Virgin se egy megbízható autó, de állítólag kijavították a hibát.
De a szabadedzéseket megnézhetjük kiokosodni, amennyire lehet. Időmérő előtt 1 órával zárul a futamra való nevezési lehetőség.
-
Oliverda
titán
válasz
A két pilótára meg egy matchbox-ra.
-
Pá
addikt
a pénzedből összeállítasz egy ratyi csapatot, azok pontot szereznek -- > profit --> összeállítasz egy ütősebb csapatot --> több pont --> több profit --> aki a legtöbb ponttot szerzi --> győzelem, dicsőség
A pontokat a valós versenyek alapján kapod, bővebben a szabályoknál le van írva.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #38 üzenetére
Előléptetlek marketing managerré, rögtön kettővel nőtt a létszám.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #40 üzenetére
Mibaj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest