- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
neduddki #573 üzenetére
A civicet nem ismerem, vezetted mind kettőt? Gondolom, talán van összehasonlítási alapod, a civic-é jobb, ezek szerint.
Hála Istennek nekem nem volt gond így a mechanikával meg az elektronikájával sem, bár annyi nincs is benne talán, mint egy újabb, korszerű autóban. Valahogy így a jó és tökéletes nekem. -
Patrick
addikt
válasz
neduddki #573 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy az egyik legfontosabb része a gumiabroncs. Ma vezettem 10 km-t reggel meló után és már most éreztem a különbséget a nyári után.
Ez a nem költök másra dolog... nem jó szántamból költök másra... van olyan, hogy kötelező és nem ruháról, szórakozásról, vagy egy plazma tvről van szó...
3. Szerintem még mindig jó, jobb vagyok, mint azok, akik totál téligumi nélkül használják az autót. És én csak városon belül használom! Ha városon kívül használnám, akkor inkább éheznék, mint sem hogy ne vegyek téli gumit mind a két tengelyre, autópályás útról nem is beszélve.
4 évszakost nem akartam, valahogy nem fűlik hozzá a fogam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest