Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
von Mike
tag
válasz
Thunder78 #866 üzenetére
Figy. Marha egyszerű. Volt egy általánosan használt nickem pl LAN party-n, vagy itt, vagy MSN-en, IRC-n stb. Mindenhol [Mike] volt a nickem és ez tetszett, egyedi is stb, de a []-ek nem használhatók mindenhol így lett a TMike. Ezt freemailon már használja vki így lett t.mike...a honlapom dot.tk regisztrációjánál pedig a t.mike volt használva valaki által így lett simán tmike. Ez már 2. Aztán volt még egy pár hely, pl soksms-hu, ahol mind a 2 használtaban volt (t.mik, tmik) így jött az új változat a vonmike!
Ez már a 3. és ez már sok volt...Meguntam és kipróbáltam a vonmike mindenhol használható => valamelyest egyedi lett. Újra regeltem a fél életemet (5 évig használt emilem stb...) így itt is és már nincsen [Mike] meg TMike meg hasonlók...Egységesítettem...Ennyi a rövid történet!
Remélhetőleg ezt már tudom használni jó sokáig. Ha valhol nem tom használni oda nem regisztrálok!
Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest