Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lanszelot #5223 üzenetére
Úgy rémlik (egy videó, anno belemerültem pár órára, mikor először hallottam róla), h tényleg csak szétszedéssel látszik a különbség, de a részletekre már nem emlékszem, h miben látszik meg pontosan (De azért nem veszek, h meg is nézzem
), de ott magyaráztak vmit, h miből egyértelmű. Meg olyanról is volt szó, ami pendrive-ként is funkcionál, meg urd-ként is. Sztem ez a legnagyobb szívatás.
Egyébként ez is olyan, mint a kés: lehet ezt jó dolgokra is használni, meg nagyon nem is...
Részleteiben meg az érdekelne, h amikor a billentyűzetet szimulálja, az hogyan van definiálva pontosan, h pl keresztbe tesz-e neki, ha egy gép nem latinbetűs billentyűzetet használ? Vszleg nem, de hátha -
King Unique
titán
válasz
lanszelot #5223 üzenetére
A másik topikban ugye már le lett írva, hogy azért látszani szokott pl. a márkajelzés és a sorozat + kapacitás stb. feltüntetése alapján melyik a márkás, normál pendrive - Verbatim specifikusan - és melyik az említett USB rubber ducky és USB Kill Drive tákolmány, már abból is lehet rá következtetni.Sőt, a kapcsolódó cikkben lévő kép + kép alapján van hogy eleve rá is van írva, vagy azt szimbolizáló ábrával ellátva.
Ha kinézetre nem az utóbbi kategória a pendrive, akkor nem valószínű, hogy a tekintetben aggódni kellene."És inkább érdekelne, hogy hogy lehet az ilyet kiszűrni, ezért kérdeztem."
Lásd az előbb leírtakat, vagyis külső megjelenés.
+ A "Hatékonyabb lett az USB-s gyilkos" cikkben leírtakat, ahol szétszedve a pendrive-ot látható a képen, hogy a destruktív eszközön memóriachipek helyett kondenzátorok vannak.+ Ha mindez ekkora dilemma és megy a para nehogy kárt tegyen valamelyik eszközben, akkor van egy nagyon egyszerű és kézenfekvő megoldás: egyáltalán ne csatlakoztasd sehova és ne használd sehol a pendrive-ot, hanem vidd vissza a parkba és hagyd ott ahol találtad, vagy dobd a kukába, ilyen egyszerű.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest