- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Úgy rémlik (egy videó, anno belemerültem pár órára, mikor először hallottam róla), h tényleg csak szétszedéssel látszik a különbség, de a részletekre már nem emlékszem, h miben látszik meg pontosan (De azért nem veszek, h meg is nézzem
), de ott magyaráztak vmit, h miből egyértelmű. Meg olyanról is volt szó, ami pendrive-ként is funkcionál, meg urd-ként is. Sztem ez a legnagyobb szívatás.
Egyébként ez is olyan, mint a kés: lehet ezt jó dolgokra is használni, meg nagyon nem is...
Részleteiben meg az érdekelne, h amikor a billentyűzetet szimulálja, az hogyan van definiálva pontosan, h pl keresztbe tesz-e neki, ha egy gép nem latinbetűs billentyűzetet használ? Vszleg nem, de hátha
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- EAFC 26
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ott magyaráztak vmit, h miből egyértelmű. Meg olyanról is volt szó, ami pendrive-ként is funkcionál, meg urd-ként is. Sztem ez a legnagyobb szívatás.