- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
donpedro13
csendes tag
Üdv
A mai nap folyamán nővérem pendrive-járól nyitottam meg egy dokumentumot, majd némi módosítgatás után menteni akartam. A Word eléggé csúnyán megfagyott, task managerből sem tudtam lelőni. Kb. 10 perc után meguntam a várakozást, és kihúztam az USB csatlakozóból a pendriveot. Ekkor varázsütésre minden megint működött, azonban valami gebasz történt a pendrive-val. Ha bedugom, a Windows szól, hogy a kötet formázatlan, formázni kellene. A formázást viszont nem tudja végrehajtani.Próbálkoztam a HDD Low Level Formatter Tool-lal is, de ez a terv is befuccsolt. A következőt írta ki (kb., nem tudom már szó szerint visszaidézni): The disk can not be formatted, because it has less than 65535 sectors. A Windows-féle lemezkezelőben 8 MB-osnak látja a kötetet.
Valakinek van valamilyen ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest