Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
addikt
Sziasztok!
Pendrive-os kérdésem/problémám lenne. Eddig egy sandisk extreme pro 128gb usb 3.1-es pendrive-ot használtam. Mindig erről intéztem a windows telepítéseket is. Gyorsan és hibátlanul ment minden. Majd egyszercsak a hdd sentinel szólt, hogy a kondíció 0% és cseréljem ki az eszközt. Mondom ok. Vettem egy Kingston data traveller max 256gb usb 3.2 gen 2-es pendrive-ot. Viszont ezzel a pendrive-al az istennek sem tudok windows telepítést indítani. A rufus 3.22 fel sem ismeri az eszközt, csak a rufus 3.21. Létrehozom a telepítőt, de vagy nem indul el, vagy ha elindul akkor meg lefagy. USB 3 és USB 3.1 portok vannak az asztali gépemen, vannak olyan USB 3 portok ahova hiába dugom be, fel sem ismeri a pendrive-ot, míg egy másikban igen, pedig a portok amúgy rendben vannak. Kompatibilitási probléma lehet ez? Vagy hibás a pendrive? A hdd sentinel hibátlannak írja. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest