- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
addikt
Sziasztok!
Pendrive-os kérdésem/problémám lenne. Eddig egy sandisk extreme pro 128gb usb 3.1-es pendrive-ot használtam. Mindig erről intéztem a windows telepítéseket is. Gyorsan és hibátlanul ment minden. Majd egyszercsak a hdd sentinel szólt, hogy a kondíció 0% és cseréljem ki az eszközt. Mondom ok. Vettem egy Kingston data traveller max 256gb usb 3.2 gen 2-es pendrive-ot. Viszont ezzel a pendrive-al az istennek sem tudok windows telepítést indítani. A rufus 3.22 fel sem ismeri az eszközt, csak a rufus 3.21. Létrehozom a telepítőt, de vagy nem indul el, vagy ha elindul akkor meg lefagy. USB 3 és USB 3.1 portok vannak az asztali gépemen, vannak olyan USB 3 portok ahova hiába dugom be, fel sem ismeri a pendrive-ot, míg egy másikban igen, pedig a portok amúgy rendben vannak. Kompatibilitási probléma lehet ez? Vagy hibás a pendrive? A hdd sentinel hibátlannak írja. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Metal topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest