Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Pendrive-ra másoltam át adatokat. a fájlrendszerre nem figyeltem, nem is foglalkoztam vele, hogy talán formázni kellene. Exfat-be van jelenleg. Létrehoztam 2 mappát, oda másolgattam, majd másnap a mappából eltűntek az adatok. Tulajdonságoknál mutatja, hogy x giga adat van rajta foglalt területként.
A kérdésem az lenne, hogy visszanyerhetőek az adatok formázás nélkül? Total commander és sima fájlkezelő nem látja, próbáltam másik gépen sajnos ott is ugyanez a helyzet. Melyik program/fájlkezelőt érdemes megpróbálni ami látja? Vagy ez bukta így?
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest