Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsy
aktív tag
Szevasztok. A mai nap valami szörnyűség történt
A lényeg a lényeg hogy mp3mas lejátszóról minden zene számot át másoltam gépre és átírtam a nevét hogy ugye tudjam hogy hanyadik számot halhatom(példa:Track 1 - AC/DC -Highway To Hell ) és vissza akartam rakni de nem megy.670 MB nál többet nem tudok rárakni az 1 giga helyett.Amikor másolná Windows kiírja hogy : [FÁJLNÉV ] A Könyvtárat vagy fájt nem lehet létrehozni -nem hozható létre vagy cserélhető. Total Commander meg írás védettséget jelez. Csináltam már USB STICK TESTERT. Tudom hogy ez nem MP3mas topik de szerintem nincs sok különbség kettő között etéren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- BestBuy topik
- Revolut
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- KINGSTON SSD M.2 1000GB FURY Renegade( Garancia 2026.11.06-ig)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényeg a lényeg hogy mp3mas lejátszóról minden zene számot át másoltam gépre és átírtam a nevét hogy ugye tudjam hogy hanyadik számot halhatom(példa:Track 1 - AC/DC -Highway To Hell ) és vissza akartam rakni de nem megy.670 MB nál többet nem tudok rárakni az 1 giga helyett.Amikor másolná Windows kiírja hogy : [FÁJLNÉV ] A Könyvtárat vagy fájt nem lehet létrehozni -nem hozható létre vagy cserélhető. Total Commander meg írás védettséget jelez. Csináltam már USB STICK TESTERT. Tudom hogy ez nem MP3mas topik de szerintem nincs sok különbség kettő között etéren.