Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha megnézed a DataTraveler SE9 G2 adatlapját, akkor láthatod, hogy a 32-128 GB-os modelleknél 15 MB/s a max. írási sebesség. A 16 GB-os, illetve 8 GB-os modelleknél már fel sem tüntetik, mert azok még lassabbak lehetnek... A DataTraveler G4 sorozat adatlapján pedig már nemhogy írási, de még olvasási sebesség sincsen megadva, nem véletlenül... Továbbá, ha megnézed a sebességgel foglalkozó társtopik tesztjeit, akkor azok megint önmagukért beszélnek. Példák: [link], [link].
"Kingston DTIG4 motyót kértem helyette, ez már USB 3.1-es"
Nem, az csak USB 3.0-s. Sőt olyannyira, hogy a gyártó kínálatában valódi USB 3.1-es pendrive jelenleg nincs is, mivel csak EZT használják ki. Vagyis amit USB 3.1-esként reklámoznak, az is valójában csak USB 3.1 Gen 1 = USB 3.0.
Szóval röviden, tömören nincs min csodálkozni, vettél 2 tetű lassú pendrive-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest