Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma

Hozzászólások

(#4096) GreenIT


GreenIT
tag

Na, most vegre sikerult belepnem, erdekes, hogy idonkent a bongeszo kozli, hogy a prohardver server nem elerheto, valoszinuleg le van kapcsolva. :F

Nos, ahogy igertem, itt vannak a ket progi altal kapott eredmenyek:

1. H2testw v1.4

A vegeredmenyt szovegfajlba irja, alig ennyit kozol:

Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 3.53 MByte/s
Reading speed: 10.6 MByte/s
H2testw v1.4

Ami nem tetszik:

- Nincs figyelmeztetes, hogy csakis es kizarolag frissen formazott eszkozon szabad futtatni, kulonben mar indulaskor hamis ellenorzesi erteket allit be maganak, es errol nem lehet lebeszelni - annak ellenere se, hogy valojaban tudja a helyes erteket, csak szarik ra valamiert. Raadasul dob egy figyelmezteto ablakot, hogyha ezt a beallitast hasznalod, akkor nem a teljes feluletet fogja ellenorizni, de eselyed sincs modositani, mert barmilyen gomb megnyomasara azonnal futtatja a tesztet.

- Nincs figyelmeztetes, hogy a teszt soran sajat fajlrendszerevel felulirja az eszkoz teljes feluletet - csak a legvegen, az eredmenyeknel kozli nagy kegyesen, hogy most mar torolheted a h2w tipusu fajlokat. Merthogy arra is keptelen, hogy ezt automatikusan megtegye.

- A programozo ara se volt kepes, hogy a vegeredmenyt jelento szoveg fajl elso soraba kiirasa, hogy a program szerint mekkora meretu az eszkoz, mi a feltetelezett tipusa es azonositoja.

Reszemrol ennyi, erre a felkesz valamire nem erdemes tobb szot vesztegetni, kulonosen az alabbi alapjan:

2. USBD

A kep onmagaert beszel, raadasul - halas koszonet a forditonak! - szepen magyarul kozol mindent.

Annak jobban orulnek, ha a sok kodszam helyett (termek kod, usb osztaly, gyarto kod) szoveget irna ki,
es jo lenne a brutto es netto kapacitast is feltunteni.

A leirasnal szereplo VendorCo-t nem ertem, webes keresessel egy valoszinuleg amerikai catco ceg weboldalat talaltam, de mintha termekek helyett uzleti szolgaltatasokkal foglalkozna, de hozzaertok biztosan majd megmondjak, hogy rossz weboldalt neztem meg.

A lenyeg, az adatok lenyugozoek, es jo lenne, ha ezt egy fajlba is kiirna, vagy legalabb minimalisat, pl. gyarto kodja es leiras keverekebol valami ertheto szoveget, es persze a sorozatszamot, amivel egyertelmuen beazonosithato a kutyu (tekintve, hogy hasonlo kutyuk tucatjai vannak egy cegnel hasznalatban)

Ami szerintem biztosan nem jo, az a 2006-os keszitesi datum, ketlem, hogy 2006-ban gyartottak volna 16 GB-os pendrajvot.

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.