Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nem tudom, mi köze van hozzá, azt viszont tudom, hogy a rufus használata alatt (igen, határozottan alatta) ment tönkre mindkét pendriveom néhány nap leforgása alatt. Nekem is volt olyan, amikor nem ment tönkre, sőt, több olyan esetem volt, mikor nem (utóbbi 1-2 hétben sokat használtam a rufust). De most igen.
Neked miért nyilvánvaló, hogy amúgy is tönkrementek volna? Látod az alternatív jövőt? Kicsit unalmas már ez a vita, amiben te kézzel-lábbal védesz egy programot, ami "nyilván" nem csinálhat ilyet. Valamit pedig szerintem igenis csinált, és igen, a program csinálta, mert előtte mindkét pendriveom teljesen jó volt.
Ez épp úgy hit, hogy te kerek-perec kijelented, hogy mindkét pendriveom amúgy is tönkrement volna egymáshoz képest pár nap eltéréssel.
Még az előző esetnél csak megértem, hogy védted a programot, de mikor jön valaki, és pár nap eltéréssel tapasztalja ugyanazt még kétszer, te akkor is makacsul ragaszkodsz a hülyeségedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Zyxel NAS326
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Bontatlan Samsung 870 QVO 1TB SSD
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest