- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
A szokásos probléma, illetve inkább figyelmetlenség, ha Windowsnál csak a sima fájlkezelős formázást próbáltad... Az alap, hogy ilyenkor a lemezkezelőt kellene nézni és ott bizonyára megvan a pendrive teljes tárolókapacitása. A fájlkezelő ilyenkor azért fals, mert az csak a meghajtóbetűjellel rendelkező köteteket jeleníti meg, de nem a teljes fizikai meghajtót.
(#3967) egymegegy1:
Ha a gyártó által lett beállítva CDFS a pendrive-on, akkor azt elvileg a gyártó saját szoftverével kellene megszüntetni. Találni ugyan pl. ilyen egyszerű módszereket is, de itt általában firmware szintű a CDFS, amit nem feltétlen lehet olyan könnyen eltávolítani. Inkább az előbbi módszer kell hozzá, amit az alábbi leírás alapján jól szemléltet pl. a Transcend pendrive-ok esetében. Aztán pl. egy videó is szemlélteti, hogy hogyan lehet egy ilyen USB drive-nál a firmware piszkálásával CDFS és egyéb dolgokat beállítani, avagy megszüntetni. Viszont, ha nem a pendrive gyártójától való a program, akkor annak használata eleve kockázatos! Valamint, ha nem a megfelelő vezérlőhöz és VID-PID azonosítóhoz valót használják, akkor könnyen téglásítani lehet vele a pendrive-ot! -
egymegegy1
tag
Sziasztok adott egy régi pendrivom ami gyárilag CDFS formátumban van gyárilag, windows vissza állító cd(pendrive) , tehát a windows 10- cd meghajtónak látja , így sajnos nem tudom formatláni sem törölni , a cél hogy fat 32-es formátumúra varázsoljam, próbáltam már Mini Tool Partition Wizard-al ,easy paint tool-al ,és számos formatáló programmal de nem ismereik fel a pendrivot. Kérlek segítsetek.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy a pendrive-ra anno raktam valami programot, amivel egy laptop biosát reseteltem. Na most kéne a pendrive, formáztam, de a 4gb-ból csak 30mb-ot lát

Ez most mi? Lehet vele kezdeni valamit hogy ujra a régi legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Packeta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest