Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
A szokásos probléma, illetve inkább figyelmetlenség, ha Windowsnál csak a sima fájlkezelős formázást próbáltad... Az alap, hogy ilyenkor a lemezkezelőt kellene nézni és ott bizonyára megvan a pendrive teljes tárolókapacitása. A fájlkezelő ilyenkor azért fals, mert az csak a meghajtóbetűjellel rendelkező köteteket jeleníti meg, de nem a teljes fizikai meghajtót.
(#3967) egymegegy1:
Ha a gyártó által lett beállítva CDFS a pendrive-on, akkor azt elvileg a gyártó saját szoftverével kellene megszüntetni. Találni ugyan pl. ilyen egyszerű módszereket is, de itt általában firmware szintű a CDFS, amit nem feltétlen lehet olyan könnyen eltávolítani. Inkább az előbbi módszer kell hozzá, amit az alábbi leírás alapján jól szemléltet pl. a Transcend pendrive-ok esetében. Aztán pl. egy videó is szemlélteti, hogy hogyan lehet egy ilyen USB drive-nál a firmware piszkálásával CDFS és egyéb dolgokat beállítani, avagy megszüntetni. Viszont, ha nem a pendrive gyártójától való a program, akkor annak használata eleve kockázatos! Valamint, ha nem a megfelelő vezérlőhöz és VID-PID azonosítóhoz valót használják, akkor könnyen téglásítani lehet vele a pendrive-ot! -
egymegegy1
tag
Sziasztok adott egy régi pendrivom ami gyárilag CDFS formátumban van gyárilag, windows vissza állító cd(pendrive) , tehát a windows 10- cd meghajtónak látja , így sajnos nem tudom formatláni sem törölni , a cél hogy fat 32-es formátumúra varázsoljam, próbáltam már Mini Tool Partition Wizard-al ,easy paint tool-al ,és számos formatáló programmal de nem ismereik fel a pendrivot. Kérlek segítsetek.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy a pendrive-ra anno raktam valami programot, amivel egy laptop biosát reseteltem. Na most kéne a pendrive, formáztam, de a 4gb-ból csak 30mb-ot lát

Ez most mi? Lehet vele kezdeni valamit hogy ujra a régi legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Bundle topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest