Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
A szokásos probléma, illetve inkább figyelmetlenség, ha Windowsnál csak a sima fájlkezelős formázást próbáltad... Az alap, hogy ilyenkor a lemezkezelőt kellene nézni és ott bizonyára megvan a pendrive teljes tárolókapacitása. A fájlkezelő ilyenkor azért fals, mert az csak a meghajtóbetűjellel rendelkező köteteket jeleníti meg, de nem a teljes fizikai meghajtót.
(#3967) egymegegy1:
Ha a gyártó által lett beállítva CDFS a pendrive-on, akkor azt elvileg a gyártó saját szoftverével kellene megszüntetni. Találni ugyan pl. ilyen egyszerű módszereket is, de itt általában firmware szintű a CDFS, amit nem feltétlen lehet olyan könnyen eltávolítani. Inkább az előbbi módszer kell hozzá, amit az alábbi leírás alapján jól szemléltet pl. a Transcend pendrive-ok esetében. Aztán pl. egy videó is szemlélteti, hogy hogyan lehet egy ilyen USB drive-nál a firmware piszkálásával CDFS és egyéb dolgokat beállítani, avagy megszüntetni. Viszont, ha nem a pendrive gyártójától való a program, akkor annak használata eleve kockázatos! Valamint, ha nem a megfelelő vezérlőhöz és VID-PID azonosítóhoz valót használják, akkor könnyen téglásítani lehet vele a pendrive-ot! -
egymegegy1
tag
Sziasztok adott egy régi pendrivom ami gyárilag CDFS formátumban van gyárilag, windows vissza állító cd(pendrive) , tehát a windows 10- cd meghajtónak látja , így sajnos nem tudom formatláni sem törölni , a cél hogy fat 32-es formátumúra varázsoljam, próbáltam már Mini Tool Partition Wizard-al ,easy paint tool-al ,és számos formatáló programmal de nem ismereik fel a pendrivot. Kérlek segítsetek.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy a pendrive-ra anno raktam valami programot, amivel egy laptop biosát reseteltem. Na most kéne a pendrive, formáztam, de a 4gb-ból csak 30mb-ot lát

Ez most mi? Lehet vele kezdeni valamit hogy ujra a régi legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Unigine Superposition Benchmark
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest