Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yvette169
újonc
Sziasztok! A korábbi hozzászólásokat elnézve én leszek az ezredik ember ezzel a problémával, de egyszerűen választ nem találtam rá. Tehát adott egy pendrive, ami egyik pillanatról a másikra nem működik, azt a hibaüzenetet kapom, hogy a "meghajtóban található lemezt használat előtt formázni kell", majd mikor rámegyek a formázásra, azt befejezni nem tudja. Se gyors, se teljes formázás nem működik. Először arra gyanakodtam, hogy ezzel az adott pendrive-val lehet a gond, előkerestem a másikat, bedugtam, minden jó volt, ráraktam valamit, majd mikor újra bedugtam, ismét a problémával szembesültem. Ebből arra következtetek, hogy a géppel van gubanc. Malwarebytes talált a gépen fenyegetéseket, azokat töröltem, de a pendrive-okkal továbbra sem tudok semmit kezdeni. Felmerült a gép újratelepítése is, de a cuccokat róla fel kéne másolni a külső vinyóra, amit persze nem merek bedugni, nehogy hasonló sorsra jusson. Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új 256 Gb-os Micro Sd kártya
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest