- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
Üdv!
A problémám miatt rengeteget google-ztem de nem találtam meg az ellenszert.Amikor csatlakoztatom a pendrive-omat (Flash Voyager GT 16 Gb) a gépemre a simán felismeri és a gépről tudok is rá másolni, viszont fordítva már nem működik. Ha a pendrive-ról akarok gépbe másolni akkor magától leválik, majd újra felismeri a gép.
Ilyen alkalmakkor a feladatkezelőben megjelenik a következő üzenet:
Hiba történt az eszközön (\Device\Harddisk1\D) a lapozási művelet közben.
Disc 51 hiba,Más fórumokon is írtak hasonló problémákat, de megoldást eddig nem találtam.
Ahogy észrevettem ASUS lapoknál jelentkezik Athlon procikkal és csak bizonyos eszközöknél, míg ugyan azon a konfigon más eszközök gond nélkül futnak.Egyébként más eszközökkel amik szintén USB-n csatlakoznak a PC-hez eddig semmi gondom nem volt csak az említett Voyagerrel.
Kössz előre is minden tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest