Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
Üdv!
A problémám miatt rengeteget google-ztem de nem találtam meg az ellenszert.Amikor csatlakoztatom a pendrive-omat (Flash Voyager GT 16 Gb) a gépemre a simán felismeri és a gépről tudok is rá másolni, viszont fordítva már nem működik. Ha a pendrive-ról akarok gépbe másolni akkor magától leválik, majd újra felismeri a gép.
Ilyen alkalmakkor a feladatkezelőben megjelenik a következő üzenet:
Hiba történt az eszközön (\Device\Harddisk1\D) a lapozási művelet közben.
Disc 51 hiba,Más fórumokon is írtak hasonló problémákat, de megoldást eddig nem találtam.
Ahogy észrevettem ASUS lapoknál jelentkezik Athlon procikkal és csak bizonyos eszközöknél, míg ugyan azon a konfigon más eszközök gond nélkül futnak.Egyébként más eszközökkel amik szintén USB-n csatlakoznak a PC-hez eddig semmi gondom nem volt csak az említett Voyagerrel.
Kössz előre is minden tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest