Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Üdv szakértők!
Teszt győztes azt hiszem (2011-ben) USB3 TRANSCEND JETFLASH 770 (azaz 32GB-os verzió) beadta az unalmast.
Nap mint nap használtam, utóbbi időben merciben hallgattam gyári hangrendszerrel róla zenét, és egyik napról a másikra nem volt hajlandó belolvasni. Gépre dugva először semmi, aztán 3-4-ik dugdosásra végre lett hang, de nem csatlakozik fel a gépre. Sem 2.0 sem 3.0-ás porton.
Egyszer meggyengült a burkolata, és szétszedtem, majd szilikonnal összeragasztottam, hogy többet ne mocorogjon, és a rezgés se bántsa. Nem tudom számít-e lehet hogy ezzel tettem tönkre.
Ha menthető, menteném. Adatot nem kell róla menteni.
Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest