Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. A másik topikban már feltettem a kérdést, de azt zárták.
Egy igen érdekes problémával találtam szemben magamat.
Új 16GB Lenovo pendrive az usa-ban vásárolva. Kint kibont, bedug, laptopon vista felismeri, képek rámásolva, visszaolvasás rendben.
Hazajövetel után viszont nem lehet leszedni az adatokat. A könyvtárszerkezet látszik, viszont valami megsérülhetett mert a fájlok többszörösen "vannak rajta" és majdnem mind hibás. (Összesen kb 30 kép nézhető a több ezerből.) Ezen kívül a könyvtárak is többször vannak meg egymás alatt. Összességében 500GB körülinek látszik a pendrive, ami ugye lehetetlen.
A két alkalom között nem volt gépben, a pendrive kupakja végig rajta, külsérelmi nyom nincs.
Azóta több gépen, több különböző oprendszerrel megnéztem, de mindenhol ugyanaz a probléma.
A fő probléma nem az, hogy esetleg ki kell kukázni az új pendrive-ot, hanem az hogy a képek tőlem több mint 10'000km-re vannak és akkora a kérdéses mennyiség, hogy email-ben ugye nem megoldható.
Mivel a korábbi kérdésemre nem jött semmi válasz, ránéztem adatmentő programokkal is és sikerült kb 200 képet visszahozni a több ezerből, a többivel nem tudtak mit kezdeni, mert értelmetlen karakterlánc volt még a fájlok nevei is.
Valakinek valami ötlet? Egyáltalán hogy és mi sérülhetett meg, ha nem volt gépben?
Így néz ki: kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Call of Duty: Warzone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest