Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. A másik topikban már feltettem a kérdést, de azt zárták.
Egy igen érdekes problémával találtam szemben magamat.
Új 16GB Lenovo pendrive az usa-ban vásárolva. Kint kibont, bedug, laptopon vista felismeri, képek rámásolva, visszaolvasás rendben.
Hazajövetel után viszont nem lehet leszedni az adatokat. A könyvtárszerkezet látszik, viszont valami megsérülhetett mert a fájlok többszörösen "vannak rajta" és majdnem mind hibás. (Összesen kb 30 kép nézhető a több ezerből.) Ezen kívül a könyvtárak is többször vannak meg egymás alatt. Összességében 500GB körülinek látszik a pendrive, ami ugye lehetetlen.
A két alkalom között nem volt gépben, a pendrive kupakja végig rajta, külsérelmi nyom nincs.
Azóta több gépen, több különböző oprendszerrel megnéztem, de mindenhol ugyanaz a probléma.
A fő probléma nem az, hogy esetleg ki kell kukázni az új pendrive-ot, hanem az hogy a képek tőlem több mint 10'000km-re vannak és akkora a kérdéses mennyiség, hogy email-ben ugye nem megoldható.
Mivel a korábbi kérdésemre nem jött semmi válasz, ránéztem adatmentő programokkal is és sikerült kb 200 képet visszahozni a több ezerből, a többivel nem tudtak mit kezdeni, mert értelmetlen karakterlánc volt még a fájlok nevei is.
Valakinek valami ötlet? Egyáltalán hogy és mi sérülhetett meg, ha nem volt gépben?
Így néz ki: kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest