Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. A másik topikban már feltettem a kérdést, de azt zárták.
Egy igen érdekes problémával találtam szemben magamat.
Új 16GB Lenovo pendrive az usa-ban vásárolva. Kint kibont, bedug, laptopon vista felismeri, képek rámásolva, visszaolvasás rendben.
Hazajövetel után viszont nem lehet leszedni az adatokat. A könyvtárszerkezet látszik, viszont valami megsérülhetett mert a fájlok többszörösen "vannak rajta" és majdnem mind hibás. (Összesen kb 30 kép nézhető a több ezerből.) Ezen kívül a könyvtárak is többször vannak meg egymás alatt. Összességében 500GB körülinek látszik a pendrive, ami ugye lehetetlen.
A két alkalom között nem volt gépben, a pendrive kupakja végig rajta, külsérelmi nyom nincs.
Azóta több gépen, több különböző oprendszerrel megnéztem, de mindenhol ugyanaz a probléma.
A fő probléma nem az, hogy esetleg ki kell kukázni az új pendrive-ot, hanem az hogy a képek tőlem több mint 10'000km-re vannak és akkora a kérdéses mennyiség, hogy email-ben ugye nem megoldható.
Mivel a korábbi kérdésemre nem jött semmi válasz, ránéztem adatmentő programokkal is és sikerült kb 200 képet visszahozni a több ezerből, a többivel nem tudtak mit kezdeni, mert értelmetlen karakterlánc volt még a fájlok nevei is.
Valakinek valami ötlet? Egyáltalán hogy és mi sérülhetett meg, ha nem volt gépben?
Így néz ki: kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fűnyíró topik
- Crimson Desert
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest