Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Mindketto jo. 8440p-m volt, A ceges gepem meg egy hp 8470p. A dellem jobb, de elfogadnam azert.
Az altalad felhozott ket gep egy kategoria, talan csak a dizajn es allapot donthet.
Nemreg linkeltem Bandusnak egy gepet itt. Azt az eladot nezd meg, jo cuccai vannsk nagyon es korrekt. En is nala vettem, aztan egy kollegam azota kettot is.
-
Magnum_
nagyúr
Van az a penz, amiert a CsodaDell elado (mikrokarcmentes, uj allapot, meg a foliak es el vannak teve, i5,8gb,ssd,friss mx4 paszta, touchpaden 3M vedomatrica, uj nagy 60wh-s akksi es azzal 1.6kg, magyar vilagitos bill. Win7 matrica, upgrade w10), De az nem fer bele a 9k-ba :-(
-
-
Ezen gondolkodom épp.
Szerdán megyek Pestre, lehet beugrok érte.
Szívem a Galaxy S6 felé húz, de hát használtan 85+k.
-
Pont ez, hogy arany.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Figyelem ezt az oldalt amúgy... gondolod lesz itt a közeljövőben?
Linkelte valaki nemrég a "milyen okostelefont vegyek"-ben ezt az oldalt, addig nem is hallottam még erről... megbízhatóak?
Meg hát itt:
Beérkezés: 2016.06.16 Csütörtök (esti órákban)
Android 5.1 MIUI7.2Aprón meg:
Júliusi szoftver hír: Mostantól elérhető a legújabb MIUI 8-as szoftver amibe belekerült a 100%-os magyar fordítás a Miui Hungary csapata által.
Mostantól: 100% magyar nyelv, EU rom amiben semmiféle kínai maszlag és program sem maradt, play áruház pedig természetesen benne -
-
Azért ez a sztori eléggé életszerűtlen...
Ha egy tolvaj már veszi a fáradságot, hogy bemenjen egy lakásba és ott nem talál kp-t, akkor csak nem sétál el üres kézzel... Semmire ki vállal kockázatot?
Ha ez igaz lenne, akkor fél Pécs tudna már róla szerintem, de én ilyenről még sosem hallottam, pedig elég nagy létszámú cégnél dolgozok, sok pletykás ember közt.
-
-
Exian
addikt
Köszi, meg mindenki másnak is.
Kiderült, hogy meg van a "számla". Viszont a töltőjét meg elkavarta a gép tulaja, úgyhogy esélytelen a gariztatás a szervizben, szerintem. Nemhiszem, hogy a gyári töltő nélkül foglalkoznának vele, hiszen ha nem gyári töltővel használja valaki, mondhatják, hogy az tette tönkre. Főleg, hogy a töltő-áramkör környékén van probléma. De még kérdéses, hogy konkrétan rossz e a gép.
-
Exian
addikt
Én meg mire kényszerültem? Alkoholmentes sörre bakter. Hasonló problémám van, mint amiről rnrn írt korábban, csak nekem az alkohollal... valszeg arra vagyok allergiás

Úgyhogy ma vettem majd' egy rekesznyi Bucklert. A Tacskóban 59 Ft most!!! Tudom, hogy alkoholmentes sörnél tökmindegy, mennyire olcsó, akkor is sz@r, de ez a Buckler szerintem nem rossz.
Alkoholost egy darabig nem ihatok (csak nagyon minimálisan), viszont a sört szeretem, főleg, ami a szertartás részét illeti: kibontás, korsóba töltés, elkortyolás... nekem ezt megadja az alkoholmentes is

Ráadásul én szeretem a nyersebb, élesztősebb, édesebb (alkoholos) söröket is, úgyhogy én elviselem az alkoholmentes sör speciális ízét.
Hát, ez van... azért amiket Te lőttél, azok biztos jobbak

-
Ahhoz képest Linuxra pl. pont nem a gyártók szoktak írni sok hardverhez drivereket, és jó...

Mondjuk én már jó ideje csak röhögök ezeken a megveszed-milyenverzió-aktiválás-denemszabadfrissíteni-legális-nemlegális-szoftverkalózkodásáldozatalattél-törtoffice-tudszeszerezni-vírusos-milyenvírusirtó-letöltjükaprogramot-nextnextfinish dolgokon. Nincs itthon Windows, nincs baj. -
Exian
addikt
A legnagyobb vicc, hogy az én egykori Datanetes emailcímem a mai napig működik... betudok lépni, jönnek rá a levelek, tudok küldeni, mindent. Pedig idestova 11 (tizenegy!!) éve mondtam le!
Ahogyan az akkori (szintén Datanetes) ADSL hozzáférésemhez tartozó FIX IP címem is a mai napig él!!! Azt is ugyan akkor, 11 éve mondtam le... de az IP cím a mai napig az én nevemre (pontosabban domainemre) van beregisztrálva. Őrület... Persze használni nem tudom, mert maga az ADSL hozzáférés már nem él. Bár ebben sem vagyok teljesen biztos
Lehet, hogy simán felcsatlakozna és megkapnám a finom kis FIX IP-met nettel együtt 
-
-
rnrn
aktív tag
Paula jó sör, igyad, igyad!
Nálam most beütött a ménkű! Csak röviden: elképzelhető, hogy gluténérzékeny vagyok (már vagy 20+ éve), az erre irányuló vizsgálatok jelenleg is tartanak. Nem kell mondanom, hogy ha ez bebizonyosodik, akkor nuku sör. Max. az, amit tegnap ittam... Belga, gluténmentes, 0,33 l és 680 HUF... Jah, és nem is ízlett igazán...
-
Exian
addikt
Szerintem nyugodtan vállalható a Diginél a hűség. Nekem SAJNOS éppen most járt le
Eddig fizettem (2 évig) 4200 Ft-ot a teljes csomagra: 100/50-es net (bár azt csak nemrég emelték ennyire, de nekem a 20/10 is szuper volt már), max. TV csomag, telefon, most, hogy lejárt, 6000 Ft. Még ez is teljesen jó ár szerintem.2-3 hete egy T-Comos üzletkötő kopogott be, hogy érdekel e T-Com csomag. Mondom végül is miért ne, most fog lejárni a hűségem a Diginél, halljuk. Ő valami 7500 Ft-ért ajánlott net-tv-telefon csomagot, DE: internet csak valami 30/5Mbit vagy talán annyi se (felárért van nagyobb csomag, ha szeretném), TV az HD adók nélkül értendő (azokért fizetni kellene pluszban), és kell mindenképp a saját BOX-uk, amitől a hideg kiráz (nem véletlenül vettem DVB-C-s TV-t, hogy ne kelljen plusz eszköz), telefon az meg nem izgat, illetve de, annyiból, hogy mindenkinek Digis telefonja van a családban, így azokat nem tudnám már ingyen hívni, márpedig anyámékkal szinte csak azon beszélünk nap mint nap.
Szóval, a húde akciós, húde személyre szabott, húde csak most, húde csak Neked csomag, mire minden hasonló szintű lenne, mint a Digivel van most, olyan 15ezerre jött volna ki, mire végigszámolgattuk a listája alapján. Talán inkább 18 ezer.
Hát, végül nem kértem és maradtam a Diginél 5900ért. Diginél főleg a net, ami nekem extra jó, most már a legkisebb csomag is 100/50Mbit. És nekem főleg a per utáni érték a fontos, többet töltök fel (NEM TORRENT), mint le.
-
Exian
addikt
Ja, az áruk húúúzós... a fekete 10%-os az 950, a szép mintás 5%-os az 750.
Érdekes, hogy a Metroban is éppen most van, lehet, hogy onnan hozzák?! Ott is 750 az 5%-os (és mindjárt 3 féle van ott), viszont a 10%-os az egy 100-assal olcsóbb, csak 850 Ft.
Egyébként a Metroban most vannak érdekes tételek, vannak pl. Belga sörkülönlegességek, bár mintha már lett volna róla szó, vagy nem?
-
-
dunc
nagyúr
Ezt én is így látom! Meg is írtam, de egyből bibis lett a pici egokája!

"Te egy bot vagy, magas laggal........
(soha nem olvastam még tőled, értelmes hozászolást....)"Egyetérteni mondjuk nem kell......

(#65549) air Egyszer se mondtam a szemet szemért kifejezést, de nem is utaltam rá.
"liberálbolsi" egyszer se használtam ilyen módon kifordítva ezt a kifejezést, ezt nem nekem akartad címezni ugye?
-
air
nagyúr
Nincs olyan, hogy jogos visszaszerzés. Ilyen fogalmat a jog nem ismer.
Értjük, hogy szélsőségesen radikális vagy, de próbáld elfogadni, hogy másoknak lehet a tiédtől eltérő a véleménye és ezt illene tiszteletben tartani.
A kihúzott mondatodat nem kommentálom. Egyébként minek húztad ki? -
törölt tag
Én nem tartom helyesnek a " bármi áron" való visszaszerzést.Pláne,ha ez az ár egy másik bűncselekmény elkövetése.Milyen erkölcsi, vagy etikai fölényben van ilyen esetben az önkéntes igazságosztó?Semmilyenben,ugyanolyan szintre süllyed ,mint az elkövető.Azzal egyetértek,hogy kell egy jól megfizetett.korrupció mentes rendőrség.De régen rossz egy olyan államszerveződés, ahol a szemet-szemért, fogat- fogért elv és az önbíráskodás uralkodik,ami felülírja a törvényeket.Maradok tisztelettel inkább a liberálbolsi avitt dolgoknál.

-
törölt tag
És igen, meg kell büntetni a bűnözőt vagy így, vagy úgy (ha törvényesen nem megy, hát akkor máshogy)
Én egy ilyen országban nem szeretnék élni semmiképpen.

A tolvajkergetős videókat addig néztem,ameddig nem itattak hashajtót az elkövetővel.Ott rájöttem,hogy alapvetően mentálisan sérült/beteg emberek feltűnési viszketegségi/ kisebbségi érzés kompenzálási akciójáról van szó.
(#65536) TRob1 Valamit súlyosan félreértettél.A bűncselekményeken alapuló önbíráskodásról beszéltem.Ilyen áron köszi,nekem személy szerint ne szerezze senki vissza a bringámat.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A családban van egy energmat, az bár kiszolgált vagy 30 évet, de nem valami takarékos.
Azt biztosan cserélni kellene, de még nem néztük ki az utódját. Nekünk egy 10 év körüli modern mosógépünk van, lehet ez is cserélve lesz.hattrickuser: a mért adatokat eepromban vagy flashben szokták tárolni, ahhoz nem kell elemes állandó táp. A pontosságot az dönti el, hogy pl. tud-e TrueRMS-t mérni. Ha nem, akkor kis teljesítménynél is kemény hiba jöhet be a képbe. Ismerem ezeket a dolgokat, most fejeztem be egy ilyen 3F teljesítmény mérőt, ami hozza a 60E forintos mérő pontosságát, meg volt egy korábbi munkám is, amikor a cél IC nélkül csináltunk teljesítmény mérőt.
-
nesa
veterán
Ez csak egy sor a sok kozul nem rossz de...
Laskobol ilyet vegyel lasko club egesz mas vilag.
Metroba van 6 os pakkba. -
Exian
addikt
Az jó lehet! Még nem találkoztam vele.
Én most azon gondolkodom, hogy merjek e hozzányúlni a nem csekély Heineken készlethez, ami a holnapi vendégsereg részére van betárazva a hűtőben?
Szerintetek?

Max. ha elfogy vagy kevésnek bizonyul, akkor eljátszom, hogy "áhh igyatok vizet, a sör nem csillapítja úgysem a szomjat!". Ugye Pirk?

-
Exian
addikt
Áh, egyedül ez sok lenne nekem, max. 5 napra leosztva, de még úgy is
Szombaton elvileg összejövetel lesz nálunk, szerintem ott meg fog csappanni, vagy teljesen elapadni.Ráadásul lesz ez a Maléter Pál úti rendezvény is, oda van már egy pakli kuponom ingyen sörre
Jaj, azt hiszem vesetisztító szombat lesz...u.i.: normál, ~300 Ft-os kilóskenyérre gondoltam
Az úgy 1500 Ft, ez pedig 1690 Ft volt. Szerintem nincs már, 1db árválkodott az ákciós ketrecben, amíg én ki nem menekítettem fogságából! -
Exian
addikt
Jah ezek már tényleg a best buy kategóriát jelentik, ennyiért, ilyen minőséget és ízt, reméljük még sokáig üzemelni fognak és nem lesz drasztikus áremelés

Egyébként én először nagyon féltem a másfeles ásványvizes palackba való csapolástól... na mondom, vajon ez milyen lesz, mire hazaérünk? Hiszen a csapolt sör eleve teljesen más szénsavtartalmú, a szénsav "karakterisztikája" is teljesen más, és nem olyan dús.
Ezzel szemben nem hogy otthon, frissen kibontva tökéletes csapolt sör hatása volt, hanem még harmad! nap töltve is ugyanolyannak bizonyult!

Pedig először a szükség nagy úr címszóval voltam csak kénytelen palackba csapoltatni, én 1L-es, általuk, előre palackozott és címkézett verziót akartam venni, de nem volt épp nekik, így maradt ez a lehetőség, de most már csak így kérem.
-
Exian
addikt
Ez az, a Betyár volt az, igazad van.
Azért azt halkan elárulom, hogy ott helyben vásárolva sokkal olcsóbb minden (Kissleréknél Dombóváron). Főleg, ha csapolva kéred, akkor a világos olyan ~200 Ft-ra jön ki, a barna ~230 Ft / 0.5L. De az üveges verziók is olcsóbbak emlékeim szerint.
De a tévedés jogát fenntartom
Én 1L-es palackkal szoktam venni, vagy csapolva másfeles palackba, annyira nem néztem az árakat.Na, előtúrtam az árlistámat, eszembe jutott, kaptam emailben múltkor.
A 0.5L-es világos 260, a barna 280, az ízesítettek 330, a literes kiszerelésűek pedig: világos 410, barna 460, ízesítettek pedig 520.
Tehát a webshopjuk kicsit drágábban forgalmazza

Ha bő egy hónap múlva (június 19 környékén) megfelel, akkor tudok hozni

-
Exian
addikt
Hm, most látom, hogy ez a FEKETE ez 0.5L-es, amit én ittam múltkor Novróból, az 0.33L-es volt és valami 680 Ft...
Lehet, hogy az más volt?! Ez mennyibe kerül?
Egyébként nekem a sima világosuk (Szent András, Ogre) nem jött be annyira. Nem rossz sör, közel sem rossz, sőt, nagyon príma, csak van más kedvenc kézműves söröm, ami sokkal olcsóbb és számomra testesebb, ízesebb, tartalmasabb. Csak ne lenne ilyen messze Dombóvár, ugye rnrn?

Hamarosan megyünk nyaralni, már be van tervezve odafele úton is a Búzavirág utca (nyaralásra itóka), meg hazafelé is (itthonra). Viszem a jó kis másfeles ásványvizes palackjaimat és abba csapolnak!
Nem vicc, helyben a főző mellett csapolna gyakorlatilag bármibe, ami éppen van nálad. Ha a szádat alá tartod, akár abba is. Remek hely! -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Így van, de talán még jobb az otthoni szemüveggel bemenni a moziba, mert amit a tv-hez adtak, annak azért jobb a minősége és a kialakítása is jobban illik a fejre. Most már fejlődtek ugyan, de egy időben vacak szögletes szemüveget adtak a plázában, az nem volt kényelmes.
Egyébként mióta elszoktunk a villódzó CRT monitoroktól, szerintem kb. bárkit megterhelhet egy aktív 3D-s szemüveg. Mindig kipróbáltam pl. az MM-ben a kiállított csúcs tévét meg a kirakott szemüvegeket, de maximum 1 perc után már rossz érzésem lett tőlük. A passzív meg teljesen természetes, és jobban el is fér a rendes szemüvegemen.
-
rnrn
aktív tag
Egyáltalán nem egyedi, a Kozelen kívül pl. a Krusovice is 3,8%-os. Mindegyik nagyon-nagyon finom sör!
Más: megkóstoltam a Három Királyokat!
Ekkora maláta bombát még nem ittam!
Árpamaláta, karamell-maláta, festőmaláta — ezek után nem csoda, hogy piszkosul édes. Ennek ellenére ízlett, mert találtam benne egyéniséget, egyáltalán nem átlagos, vagy szokványos. Szóval erősen édes, de karakteres. Tetszett! 
-
-
Fargo és a Trainspotting a kedvenc filmjeim, moziba néztem meg mindkettőt még a múlt évezredben.
Kutyaszorítóban-t pedig bármikor megnézem.
De szeretnék új jó filmeket nézni, ami nem a múlt évezredben készült.
Drámát vagy kemény tragédiát szívesen néznék.
Az amerikai Warner Bros tud jó filmeket csinálni,
például az igazán jó pszichónak ott van az Amikor a kabócák sírnakSzeretnék legalább olyan mély nyugati drámát nézni, minta a japán Haibane Renmei, ez lenne a minimum.
Akcióban lehet olyan, mint az Elfen Lied, ami egy kidolgozott akció, dráma, pszichó, romantikus, sci-fi, tragédia.De nyugati film még a közelükben sincs, talán a Trónok harca kivételével.
-
-
air
nagyúr
Látom nem érted a lényeget, így nem is fáradok, hogy megpróbáljam megmagyarázni.
Te abban a csoportba tartozol akinek mindegy, hogy mi megy a vásznon csak lekösse az idődet.
Én pedig azokat a filmeket szeretem, amik gondolatokat ébresztenek, mert nem szégyenlem, hogy merek gondolkodni, nem csak elfogadom azt amit belém plántálnak, fentről sokszor, nyomatékosan elmondva.
Elmondtam a véleményem, nem tudom milyen erőltetésről beszélsz. Te nézd azt ami neked tetszik, én pedig nézem azt ami nekem.
Hál' istennek nem vagyunk egyformák.
A véleményünket pedig szerencsére még elmondhatjuk.(#55432) s7evcsenko
Senki nem mondta, hogy bárkinek bármivel azonosulni kellene. A véleményedre lettem volna kíváncsi. Azért mert nem értünk egyet, még lehet eszmét cserélni, és meghallgatni a másik véleményét. Bármennyire is furcsa ez a mai világban.
Természetesen egy film arra is szolgál, hogy szórakoztasson, de az sem hátrány, ha közben elgondolkodtat is. Vannak ilyenek is, meg olyanok is. Nem mondtam, hogy baj ha valaki ilyet néz, más meg olyat. Nem állítottam azt sem, hogy igénytelen lennél. Egyébként ez a szó ma már inkább pejoratív értelmű, de van egy olyan olvasata a dolognak, hogy neked nincs igényed olyan filmre, ami mond valamit. De ettől még nem vagy igénytelen, csak mások az igényeid. -
-
ugyeletes
tag
Arakat nem nagyon tudok, azert nem irtam.
a BT headset: Bluetooth Version V2.0-V2.1
dobozaban, zsir uj. ITT SKUBIZD Ilyesmi.
Mennyit erhet ez?
Lampak:
Harmaska: GU10 2w 48x3528smd 120lm 5500K természetes fehér fény LED-es spot izzó (220-240V)
Negyeske: GU10 5,5 W 310lm 3000K meleg fehér fény LED-es spot izzó (220 V)Hatoska: GU10 2.5W 60x3528SMD 240LM 2700K Warm White Light LED Spot Bulb (220-240V)
Van egy srac aki megveszi elvileg a lampakat, de ha kell nektek akkor szoljatok...

Pecsett vannak a cuccok ha kell valami. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, azt hittem megírtam már: azt hiszem egy 2007-es Ford Focus kombi.

Nem vicc, helyben a főző mellett csapolna gyakorlatilag bármibe, ami éppen van nálad. Ha a szádat alá tartod, akár abba is. Remek hely!

Janoska26