Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Üdv Maestro!
Ez a feltöltési metódus azóta sem változott?
USD feltöltés a PayPal számlára magyar bank USD devizaszámlájáról nem lehetséges?
Esetleg Wise USD számláról?
Köszönöm!
-
Dorien
veterán
Szerintem a PayPal épp elég pénzt csinál a váltásokkal, meg a vásárlói védelmet biztosító kereskedelmi tranzakciókkal. A PayPal Friend to Friend-re nincs ilyesmi, viszont az eladó számára azonnal használható a vételár, nem kell heteket várni a felfüggesztés feloldására. Cserébe rizikós a vevőre nézve...
A PayPal maga nem piactér, hanem fintech szolgáltatás. Az eBay az piactér és meg is van a maga sarca.
-
Dorien
veterán
Öööö... Ez volt a kiindulási alap:

"Banki utalások is védettek, a bankok vissza tudják szedni."
A közjegyző által hitelesített fizetési meghagyás, meg a rendőrség, bíróság bevonása azért nem ugyanaz, minthogy telefonálok egyet a bankomnak, hogy "bocs, félreütöttem".
De eléggé eltérítettük a topikot, így részemről ejtem ezt a szálat...
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Trükk?
Kiutalod és kész. Ha USD a default currency, akkor nem vált USD utalásnál USD számlára. -
Dorien
veterán
Nem haragszom, az utóbbi fél évhez képest értettem, nem nagy távlatokban.
Utoljára június környékén volt 370-380 körül az USD. Gondolom a kedves fórumtárs nem akarja évekig húzni a vásárlást. Persze a bank váltson, ne a PayPal.(Részemről nagyon instabilnak tartom a Ft árfolyamot, meg az egész magyar gazdaságpolitikát. Kíváncsi leszek, az EU mit ér el a kleptokrácia felszámolásában...)
-
Dorien
veterán
Nagyon egyszerű: "A(z) 1000 forintos..." - ez így hülyebiztos megoldás és magyaros is.

Én továbbra is bírom a PayPal-t, szerintem ezzel a vásárlói védelemmel, meg az egyszerű e-mail címes küldéssel nagyszerű szolgáltatást nyújtanak.
(Magyarországot hagyjuk is.
Egy gázszerelő meg családtagok nevére írják a szétlopott vagyont, "közpénz jellegét elvesztett" tízmilliárdok lapátolódnak ki magánkézben működő alapítványokba, orosz kémhálózat és állami propagandagyár működik a médiában, stb. stb. Késő estig sorolhatnám azt a töméntelen sz@rt, amit összehordtak az elmúlt években...)
/OFF vége -
Dorien
veterán
válasz
DrKapocs
üzenetére
"A 1000Ft-ér" néhány PayPal user/pass beszedés elég jó biznisz. Bár inkább qrvanagy csalás.
Jelentsd azonnal! [link]
Az a durva, hogy itt egy paypal.com-os email címről jött a levél...
Ha rákattintasz a gombra, milyen oldalra visz?
Gyanítom, az már nem paypal.com lesz. -
Dorien
veterán
Megoldódott, köszönöm.
A magyar számot hívtam, egyből felvették. Az angolul beszélő fazon nagyon segítőkész volt. Hitelesítéshez a címnél megadott irányítószámot kérdezte, majd a bankszámla utolsó 4 számjegyét, végül küldött sms-ben egy 6 számjegyű kódot, amit be kellett neki diktálni.
Utána már egyből elfogadta a bankszámla hozzáadását és tovább is vittem az átutalást.
-
Dorien
veterán
Na, újabb kérdés:
A PayPal számlán lévő Ft-ot utalnám ki az MKB Bank Ft számlámra, de a bankszámla társításakor az alábbi hibaüzenet fogad:"A számla társításához egy kis segítségre van szükség. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk, de egy másik számlát is társíthat."
Mit kéne tennem?

Szerk.
Próbáltam a Wise Ft számlámat is megadni, ugyanez a hibaüzenet fogad... -
Dorien
veterán
Sziasztok!
Eladtam egy terméket (ez az első PayPal-os eladásom), az összegnél azt írja, hogy dec. 3-tól elérhető, de még mindig "felfüggesztve" a státusz. A vevő jelezte a PayPal felé, hogy megkapta a terméket, minden OK vele.
Mi a teendő? Írnék a customer service-nek, de csak valami USA tel.számot találok, azt meg hanyagolnám...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát a legjobb a nem Ft alapú PayPal egyenleget levásárolgatni, ha az ember nem akarja a váltási költséget + az utalást benyelni.
Kiutalod és kész. Ha USD a default currency, akkor nem vált USD utalásnál USD számlára.
Egy gázszerelő meg családtagok nevére írják a szétlopott vagyont, "közpénz jellegét elvesztett" tízmilliárdok lapátolódnak ki magánkézben működő alapítványokba, orosz kémhálózat és állami propagandagyár működik a médiában, stb. stb. Késő estig sorolhatnám azt a töméntelen sz@rt, amit összehordtak az elmúlt években...)