Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b-max
senior tag
-
elpatkorado
aktív tag
Üdv! Megcsináltam az első Paypal számlám, egyelőre még nem kötöttem hozzá kártyát, hanem átutalós módszerrel használom egy darabig. Tegnap utaltam pár dollárt csak próbaképp, ma reggel jelezte a bank, hogy elküldte, a kérdésem az lenne, hogy kb. mikor íródik jóvá a számlámon a pénz? A PP olyan 1-2 munkanapot ír, de ez a gyakorlatban is ennyi, vagy csak elvileg? Köszi.

Szerk. nem válasznak indult.

-
_Yvorl_
tag
4. Amit te ide beidéztél az tök máról szól. Az az elektronikus szolgáltatás, az ebay meg csak elektronikus közvetitőt igénybevevő tárgyi szolgáltatás, It csak egy online aukciós házat használsu ahol fizikai javak cserélnek gazdát ráadásul többségében magánkézből.
''MELLÉKLET
''L. MELLÉKLET
A 9. CIKK (2) BEKEZDÉSÉNEK e) PONTJÁBAN EMLÍTETT ELEKTRONIKUS ÚTON NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSOK SZEMLÉLTETŐ LISTÁJA
1. Webhelyszolgáltatások biztosítása, webhosting, programok és felszerelések távkarbantartása.
2. Szoftverellátás és frissítés.
3. Képek, szövegek és információk, valamint adatbázis-hozzáférés biztosítása.
4. Zenék, filmek és játékok biztosítása, ideértve a szerencsejátékokat, valamint a politikai, kulturális, művészeti, sport-, tudományos és szórakoztató műsorszolgáltatások és események biztosítása.
5. Távoktatás.
Amennyiben a szolgáltatás nyújtója és a vásárló elektronikus levélben kommunikál egymással, ez önmagában nem jelenti azt, hogy a nyújtott szolgáltatás a 9. cikk (2) bekezdése e) pontjának utolsó francia bekezdése szerinti értelemben vett elektronikus úton nyújtott szolgáltatás.''
És itt az ebaynek csak annyi a szerepe, hogy közvetit, de te jogilag megveszel valamit egy magánembertől, aki más országban van ennyi. és mivel arra a termékre az EU-n belül az áfafizetés már korábban megtörtént ezért a dupla áfafizetést elkerülve te már nem vagy köteles áfát fizetni itthon érte. -
gabranek
senior tag
olyankor mi van, ha sikerült letiltatnom a kártyámat a paypalnál?
franc gondolta, hogy saját verify kodot kérnek. általában ilyenkor midnig a kártya utolso 4 számlyegye szokott lenni. valahogy le tudom vetetni a kártyát a tiltolistárol?
legközelebb majd figyelmesebben fogom elolvasni a mailokat amit küldenek
csak hát siettem. -
tomcs
őstag
asszem ugy megy hogy kapsz egy accot amire barki kuldhet penzt, es hogy te azt fizikailag megkapd, haza kene azt utalni.
a kerdes az, hogy magyarorszagrol regisztralva vajon az van, hogy tudnak nekem penzt kuldeni, de az nem jon vissza a magyar bankba csak elkolteni tudom vagy meg azt se
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
?
V/