Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi srácok, akkor nem aggódok.

Időközben az angol tanárnőmtől jött egy mail, írt neki a cég. Legelőször írtam egy levelet a cégnek angolul, de nem válaszoltak, ezért megkérdeztem a tanárnőmet, hogy nem hívná fel nekem őket. Ezt nem akarta - bár fizettem volna - de írt ő is nekik és neki valaszoltak is. Ezután rajta keresztül tárgyaltam a céggel. A héten azonban velem tárgyaltak, erre most a csomag számot a tanárnőnek küldték el.

A cég oldalán a DHL van megnevezve, de a 14 számból álló csomagszámra nem dob semmit. Van tippetek, hogy melyik futárcég lehet ez? Már néhánynál rákerestem, de eredménytelenül. -
maj-viktor
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Igen egy jó féléve módosították 180nap-ra... ha belépsz a "Resolution Center"-be, ott is, amikor ügyet indítasz már nem 45napot ír, hanem 180napot... (bár én a mai napig inkább a berögzült 45napot mondom, meg 45nap előtt indítok ügyet, ha nem jön meg stb. - jobb az óvatosság)
De gondolom a konkurencia miatt lépnie kellett... bejött az aliexpress, mely "60napos biztonságot adott", meg a sima bankkártyás tranzakcióknál is vagy 60-90nap (1-2hónap) reklamálhatsz, ha olyan tétel volt, amit nem te csináltál - fizettél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

V/