Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz aytukabozs #16632 üzenetére
Igen egy jó féléve módosították 180nap-ra... ha belépsz a "Resolution Center"-be, ott is, amikor ügyet indítasz már nem 45napot ír, hanem 180napot... (bár én a mai napig inkább a berögzült 45napot mondom, meg 45nap előtt indítok ügyet, ha nem jön meg stb. - jobb az óvatosság)
De gondolom a konkurencia miatt lépnie kellett... bejött az aliexpress, mely "60napos biztonságot adott", meg a sima bankkártyás tranzakcióknál is vagy 60-90nap (1-2hónap) reklamálhatsz, ha olyan tétel volt, amit nem te csináltál - fizettél!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
SOAD19
addikt
válasz aytukabozs #16632 üzenetére
Köszi srácok, akkor nem aggódok.
Időközben az angol tanárnőmtől jött egy mail, írt neki a cég. Legelőször írtam egy levelet a cégnek angolul, de nem válaszoltak, ezért megkérdeztem a tanárnőmet, hogy nem hívná fel nekem őket. Ezt nem akarta - bár fizettem volna - de írt ő is nekik és neki valaszoltak is. Ezután rajta keresztül tárgyaltam a céggel. A héten azonban velem tárgyaltak, erre most a csomag számot a tanárnőnek küldték el.
A cég oldalán a DHL van megnevezve, de a 14 számból álló csomagszámra nem dob semmit. Van tippetek, hogy melyik futárcég lehet ez? Már néhánynál rákerestem, de eredménytelenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest