- Fórumok
- Gazdaság, jog
- PayPal
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
1101 - 1200
8001 - 9346 6001 - 8000 4001 - 6000 3901 - 4000 3801 - 3900 3701 - 3800 3601 - 3700 3501 - 3600 3401 - 3500 3301 - 3400 3201 - 3300 3101 - 3200 3001 - 3100 2901 - 3000 2801 - 2900 2701 - 2800 2601 - 2700 2501 - 2600 2401 - 2500 2301 - 2400 2201 - 2300 2101 - 2200 2001 - 2100 1901 - 2000 1801 - 1900 1701 - 1800 1601 - 1700 1501 - 1600 1401 - 1500 1301 - 1400 1201 - 1300 1101 - 1200 1001 - 1100 901 - 1000 801 - 900 701 - 800 601 - 700 501 - 600 401 - 500 301 - 400 201 - 300 101 - 200 1 - 100
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:35 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy-1998
tag
-
Tommy-1998
tag
-
pontyos
senior tag
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
-
cof
veterán
Írtam nekik erre a címre egy levelet tegnap, erre ma jön a levél, hogy válaszoltak a message centerben... Normálisak ezek szerinted? Leírtam világosan, hogy nem tudok belépni az idióta psd2 miatt, megadtam a régi és az új számomat is, még képet is csatoltam, hogy csak sms vagy hívás authentikáció lehetséges a régi telefonszámra...
-
Remekelek28
őstag
-
Remekelek28
őstag
-
Remekelek28
őstag
-
Czimby
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Remekelek28
őstag
-
blountex
senior tag
Egyértelmű EU hisz német országban forgalnazzák hivatalosan a termékeit. A többi dolog amit írtál az egyezik.
Az pedig nettó hülyeség, hogy csaló az oldal...
Egyébként ismerős is az oldal amit linkektél, mintha olvastam volna már itt a komnenteket.Na, akkor most jön a bank
,kíváncsi leszek mit reagálnak a problémára.
-
blountex
senior tag
-
vacs
veterán
-
viharhozo
addikt
-
KaiotEch
nagyúr
-
Mcray
senior tag
-
Zaa
csendes tag
-
Zaa
csendes tag
-
Viperator
őstag
-
cof
veterán
Lecserélném ha be tudnék lépni, de ez fogad bejelentkezés után e-mail/jelszó. Find out more alatt sincs semmi alternatíva csak a PSD2 leírás.
A telefonosnál is azt kérik amit te tudsz, a személyes kapcsolat nélküli kikapcsolás esetén megpróbálkoznának azzal visszaélni a rosszindulatú emberek.
Nyilván ha nem valós az account-al egyező adatokat adnának meg online kérelemre akkor nem csinálnak semmi módosítást, ebben nem tudom mi olyan bonyolult megoldani.
Még az lenne a poén ha csak arról a tel. számról hívhatnád őket amit a profilodban is megadtál, különben nem állnak veled szóba.

-
OPiiPO
veterán
-
World-Soft
senior tag
Mind a két fióknak jó a telefonszáma,de mind a kettőre be volt ugyanazon készülékre állítva a Google hitelesítő.
Mivel a telefon újra lett rakva a hitelesítőből meg az adatok nem lettek exportálva (nem is gondoltam rá hogy kell),ezért egyik fiókba sem tudtam belépni,mert így sms-t nem voltak hajlandók küldeni. (Pedig erre is lehetne egy opció igazán.)
Egy hete felhívtuk őket és az egyik fiókról levetettük a Google hitelesítést,így most már sms kóddal be tudunk lépni.
Tegnap újra hívtuk őket,hogy a másik fióknál is megcsináljuk ezt.
Most viszont közölték hogy írjunk üzenetet a problémánkkal kapcsolatban. -
World-Soft
senior tag
-
Fall-N
veterán
Bandcampen regisztálva vagyok, vettem korábban is albumot csak kártyával, de másik banknál voltam akkor, így nem ez a kártya. Lehet az lehet a gond, amit írsz, hogy USD terhelés lenne a PayPal, ami alapból nem aktív nálam?
Devizás fizetés nem volt a VISA-val, eddig Google Play vásárlás, Barion Yettel számlabefizetés volt, meg Netflix, HBO, YT Premium levonás. Utóbbiakat nem tudom minek minősül.
-
Fall-N
veterán
-
balage25
senior tag
Sajnos ezt olvastam en is, de gondoltam van lehetoseg amit nem talaltam meg. Akkor most buktam tobb, mint 10e forintot? Erre nincs orvossag, nem kerhetek semmilyen enyhitest? A ceg akitol vasarolni akartam, azt irta, hogy van neki raktaron, ezert is fizettem ki es nem vettem meg itthon, hazai boltban a kanadai raktarrol valo bizonytalan szallitassal.
-
Thunderzolee
veterán
-
World-Soft
senior tag
Köszi.
A pénzfelöltést úgy értettem,hogy sok sok éve különböző számlámról töltöttem fel pénzt,és azokra mind a mai napig lehetene kifizetést is indítani.
Azért csináltam egy tesztet,de most már nem tette be wise számlát. Sőt a befizetőnek sem a wise jelet meg hanem: PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, SCAHa jól értem ha van több számla amit kellene kezelnem időszakosan,akkor megadhatom többhöz is ugyanazt a telefonszámot?
Ugye ezek privát fiókok. Nem fog emiatt majd sírni a paypal?
Köszi. -
World-Soft
senior tag
Nekem az pont jó,ha a Wise számlára át tudok vezetni időnként és onnan majd elköltöm.
Mi ez a blokkolás? Egy Paypal számlához csak egy reál számla társulhat? Vagy utána az OTP és a Wise is választható lenne kifizetéskor?
(Kifizetni most azokat a számlákat ajánlja fel ahonnan már töltöttem fel egyenleget,viszont most azt írja,hogy feltöltés előtt már össze kellene rendelni. Mert arra is gondoltam,hogy ha megoldás,akkor előbb töltök fel a Wise számláról,hogy megjelenjen az is.)Én nem találtam olyat hogy kikapcsolás csak hogy sms/hívás vagy hitelesítő app.
De mikor most is 30 percenként állandóan sms kódot kell írkálnom be egy másik telefonról az nagyon idegesítő már. -
ACE-
addikt
Ezek nem túl biztonságos módszerek, arról nem is beszélve, hogy nekem pl. 23 fiók van beállítva jelenleg 2FA-ban, egyenként mindnek lementeni a biztonsági kódokat... macera, arról nem is beszélve ha ahhoz hozzáfér valaki, akkor minden account-omat felfedi rögtön... Szóval én még mindig a Microsoft-osban bízom, abban még nem csalódtam.
-
ACE-
addikt
-
World-Soft
senior tag
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Ez eddig tök oké, csakhogy nem volt ilyen opció az eBay-en. Contact seller van, amire nem kaptam választ, meg return, amit nem akarok, illetve a többi pár opció is teljesen irreleváns. Bent a help-ben. Innentől, gondoltam, az eBay megnyalhatja, megyek a PayPal-hoz.
Az egész rendszer álszent és korrupt, undorító. Leszarják a jobbágyot.
-
Viperator
őstag
-
Viperator
őstag
-
zmoncsi82
csendes tag
-
Tibe
aktív tag
-
Tibe
aktív tag
-
cidalain
veterán
-
Viperator
őstag
-
KaiotEch
nagyúr
-
jolti05
őstag
-
jolti05
őstag
-
Viperator
őstag
-
doxa
tag
nem írtam végig az előbb....
szinte biztos vagyok benne, hogy csaló oldal....
paypal is vagy 3-4 nap után igazolta vissza a vásárlást. én még nem kaptam semilyen visszaigazolást az eladótól....
próbáltam írni a megadott emailra, de a google nem tudta kézbesíteni a levelet.
10 munkanap telt el, asszem reklamációt kezdeményezek paypalon: ők asszem nagyobb rutinnal rendelkeznek ilyen csalókkal szemben
nem volt még ilyen velem, remélem visszajön amit fizettem
-
cof
veterán
Inkább megtévesztő az újaknak ez a magyar felület, mert ott virít előtted minden magyarul, de amikor problémád van csak azután szembesülsz vele hogy nem adtak többet mint egy alap fordítást pár dologra. Ha jól rémlik a vatera szervezte meg még anno. ezt a magyar PP részt. Ha helyettem akárki beszélhet akkor nem tudom mi értelme van ennek az egésznek.
-
cof
veterán
Én is tiltanám a kártyámat ha tudnám. De nem férek hozzá a saját fiókomhoz. Na meg ha már magyarul hirdetik magukat akkor igazán lehetett volna egy pár fős magyar nyelvű üfsz-ot létrehozni. De legalább egy nyavajás chat lenne, az nem értem miért elvárás, hogy én beszéljek angolul, ez gondolom nincs benne az ÁSZF-ben sem.
Nézem közben, hogy valami idióta EU-s törvény ez az SMS/Hívás azonosítás. Köszi szépen... Francokért akarnak helyettem gondolkodni.
-
cof
veterán
Nincs gyors fizetésre állítva, utálom az ilyesmit. Aliexpressen én Google account-al lépek be. Írtam hogy az Aliexpress felületén is bejelentkeztet a PayPal-ra a felugró kis ablakban. Csak ott nem kér SMS-t, hanem egyből látom a kártyát és tudom variálni a váltást hogy a PP-re vagy a kártyakibocsátóra bízom. Teszt jelleggel vásároltam is szóval működik. Ezért nem értem miért a fiókomat akarja megvédeni mikor a pénzemet kellene, de pont azt nem védi.
De két azonos kategóriájú fiókod nem lehet.
Na ez az, hogy mégis van.
-
cof
veterán
-
sggibson2022
újonc
-
Bal0924
senior tag
-
darksamu
csendes tag
-
darksamu
csendes tag
És tényleg! Így már nekem is engedi!
Külön köszi, hogy csináltál Alzás screenshot-ot, hogy pontosan mikor engedi aktiválni, mert a hozzászólásom előtt próbáltam és az általam választott szállítási móddal nem engedte kiválasztani. Igaz, csak 1-2 módot próbáltam.3 héttel ezelőtt viszont nagyon sokat végigpróbáltam és nem engedte sehogy sem kiválasztani a Paypal-t. Még leveleztem is velük ez miatt, de ők sem tudtak olyan kombót mondani, ahol ki tudtam volna választani. Lehet, hogy azóta módosítottak valamit.
Media Markt-nál meg itt írja a Paypal-t, de lehet hogy csak ott felejtődött a felirat még régről:
-
ScrapUnit
aktív tag
-
balko86
csendes tag
-
balko86
csendes tag
-
thesound
addikt
Sajnos nem volt a kétlépcsős bekapcsolva. Tavaly október 1-én használtam utoljára gond nélkül a paypal accountot. (erről van az utolsó mailem egy vásárlásról a paypaltól) Két hete mikor a gépen próbáltam a jelszóval belépni, nem ment, fehér képernyő fogadott a jelszó beírása után (semmi hibaüzenet vagy egyéb képernyő) Próbáltam sokszor, majd letiltott, hogy sokszor próbálkoztam, vártam pár napot, mondom akkor kérek jelszó emlékeztetőt, arra már a something went wrong on our end fogadott.
Ekkor néztem meg a mobilos app-ot, de ott is ez fogadott. -
rostiron
őstag
-
rostiron
őstag
-
rostiron
őstag
Telekomos a szám. Nem tudok belépni sehogy
ez a baj.
Máskor úgy ment hogy : megadom az e-mail/jelszó párost, és aztán jön hogy sms küldés a telóra. beírom a 6 jegyű kódot és ennyi.Applikáción beléptem hozzáadtam az asszony számát ( az is telekom ) oda megjött egy kód.
Aztán megint megpróbáltam pc-n, de nem tudtam a most hozzáadott számot választani.
Megint az lett a vége, hogy túl sokat próbálkoztam ......Beállítottam az új számot elsődlegesnek, majd megpróbálom ha engedi.
-
rostiron
őstag
-
rostiron
őstag
-
rostiron
őstag
-
rostiron
őstag
Nem, nagyon ritkán lépek be. de most pár napja akartam, akkor nem jött meg. most megint megpróbáltam és most sem. De most le is tiltott mert sokszor próbálkoztam.
mobilon ott ok. ott ujjlenyomat van beállítva.
De ha pc-n akarok vásárolni nem tudok paypllal fizetni ez miatt. ( most is csak így vettem észre ) -
mexel
veterán
Nos ez az egész vitarendezés egy vicc, a PP semmit nem ér, összevissza csinálnak mindent.
A múltkor amikornem akartam elfogadni a termék visszaküldést, akkor ugye írtam az üzenetközpontban és megindolkoltam miért.
Válaszoltak is, hogy oké, megírják az eladónak és ha válaszol akkor rendben lesz.
Na ma annyit látok, hogy 1 napom van a válaszra ( mint eredetileg volt) és ha nem írok akkor az eladó javára döntenek.
Kb mintha a másik üzenetváltás meg sem történt volna.Ráadásul érdekes rész van az idővonalon:
"A vevő várhatóan 1969. december 31.. előtt válaszol."Persze emailban megint mást írnak, ott az van hogy várnak az eladó válaszára, pár percre rá másik emailban hogy válaszoljak mert az eladó javára döntenek.
Egymás után ki és beléptem a PP-ba, és egyik pillanatban 1 napom van a válaszra aresolution center szerint, következő belépésnél február 15-ig.
Na ilyenkor írjak vagy ne írjak? -
CSD-Man
csendes tag
-
CSD-Man
csendes tag
-
gpfarm8
újonc
-
gpfarm8
újonc
XY feladótól kapott kifizetését ideiglenesen felfüggesztettük
A kifizetést felfüggesztettük, mert úgy gondoljuk, hogy ez a tranzakció a szokásosnál nagyobb kockázatot jelenthet. Az összeg a függő egyenlegén fog megjelenni, és a megrendelés teljesítése után lesz elérhető.
Ezt írták e-mailban amúgy délután. Hát nem tudom, talán holnap engedi majd gyorsítani a témát. Vagy beszéljek a küldővel, hogy jelezzen vissza ő? -
gpfarm8
újonc
There is a technical problem
We apologize for the inconvenience.Ez a vége. Két másik böngészőben is néztem, ugyanúgy technikai problémát ír. Nem tudom mi lehet a gond, nem volt még tapasztalatom a platformmal, de eddig elég érdekes. Talán azt tudom beleképzelni, hogy friss userként van ilyen várakozási idő, mintha olvastam volna valahol, de akkor mi a francnak ajánlják, hogy frissítsem a tranzakció állapotát, hogy kevesebbet kelljen várni azt nem értem. Mert amúgy még ajánlja is, hogy itt a lehetőség csökkenteni, aztán majd fail meg elnézést.
-
gpfarm8
újonc
Immateriális terméket adtam el, nem volt szállítás. Van is erre külön opció az általuk felvázolt rövidítési lehetőségek között, de ha próbálom megadni, technikai problémát ír... Csatoltam a acc-hoz bankszámlát, meg bankkártyát. Akkor talán mivel új a regisztráció mindenképp ki kell várni, és majd idővel lehet rövidíteni?
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Annyi történt, hogy ez az automata üzenet amit továbbítottak, feldolgozásra került, olyannyira hogy egy hölgy felhívott telefonon ( pedig ezt el akartam kerülni hogy ne hebegjek habogjak mert angolul nem tudok igazán sajnos)
Annyit kért hogy az üzenetet zárjam le a "Message End " gombbal, vagy valami ilyesmi volt. Ugyanis válaszoltak, ( be sem voltam lépve) és annyit írtak hogy a kérésem, hogy nem fogadom el a visszaszállítást hanem részleges refundot kérek, azt továbbították az eladónak. és a választ kell megvárni.
Na azóta semmi, de ez lehet hogy most van az újév kint, így lehet hogy arra nem reagálnak, vagy elfogadják a minimálösszehget amit írtam, igaz az nagyon kevés, de úgy voltam már jobb lesz mint a semmi.
Szóval várom kíváncsian, ha az eladó nemet mond a paypal hogyan dönt.
Kicsit úgy tűnik a PP már nem dönt, hanem inkább amit az eladó ajánl azt elfogadják. ( kivéve gondolom ha nem reagál az eladó) -
germinator66
aktív tag
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Így van. Meg is van már, kíváncsi leszek a válaszra

megírtam hogy az első levelemben is írtam hogy nekem az az egy opció nem jó hogy visszaküldjem termékeket, főleg a konverzió miatt. Plusz egyéb kokat is felsoroltam, és írtam egy alacsony refund összeget amit elfogadnék ( most már mindegy, bármi jobb a semminél
) -
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Ez az ügyfélszolgálat sem egyszerű ( nekem legalábbis) Hol találom? Van egy sms küldő, amit automata próbál megfogalmazni, és esetleg továbbküldi valakinek. Olyat nem nagyon látok hogy írjon nekün, vagy üzenet, vagy ügyfélszolgálat. ( nem könnyítik meg a dolgomat)
Mindegy, írtam az automata üzenetküldőbe, elvileg majd továbbítják. Érdekes ez az automata dolog, eddig soha sehol még nem oldott meg nekem semmit
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Az állampolgárság és a lakcím két különböző dolog!
Ép ez a probléma a PayPal-lal ha a magyar oldalon megtudom adni, a románon vajon miért nem?Mert ahogy írtam a román regisztrációnál nem lehetséges megadni az állampolgárságot.
A tartózkodási engedélyemen is szerepel (többek között) a MAGYAR állampolgárságom, megpróbálom eljuttatni hozzájuk!
Semmiképen nem szeretném hogy bárhol román állampolgárként szerepeljek!
Viszont magyar bankszámlám már nincs, a magyar bankkártyámat is megszüntettem.
Lassan átkéne állnom a "román" PayPal-ra főleg azért (is) mert itt EUR az alapértelmezett pénznem.(mármint a Román regisztrációs PayPalnál)
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Semmi ilyet még hasonlót sem találok. Csak egy üzenetet, ami szerint a javamra döntöttek azzal hogy küldjem vissza a terméket 
Még jó hogy az első 3 mondatombna a kezdéskor ott volt hogy ez az egy amit nem akarok
Azt hiszem hagyom őket és innentől a PP-t is fenntartásokkal kezelem.Semmi lehetőséget nem találok ahol írhatnék bármit is, a visszaküldés ablakban csak feladási számmal írhatok
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Nem találok ilyen lehetőséget. Csak az az egy válaszadás gomb van, ami ezt az előugró lehetőséget adja. Itt kiválaszthatom hogy mivel küldöm vissza, magyar posta, futár stb.
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Ezért nem is akarom visszaküldeni. Igaz mondtam nekik, azt írták nem gond, de ha odaér már macera. Nem teljes refundot szerettem volna, kb 15%-ot, 20-at, de nem akarnak.
Ilyenkor ha a Paypal ezt írta már nem lesz más mód, ha ezt nem fogadom elakkor ennyi volt? Azaz ez egy végleges döntés? Vagy ha a megjegyzéshez beírom hogy nekem részleges refund kellene akkor még lehet alkudozni? -
mexel
veterán
Éppen ez az amit nem akartam elfogadni, ezt már a geekbuying is felajánlotta. Nem kis összegről van szó, több tétel, és elég rossz árfolyamon vettem. Ha most visszaküldöm akkor a konverzión elég sok veszteség lesz. plusz igen sok munkám benne van már, akkor az is mind elveszik. Használható a dolog, de mivel átvertek mert nem felel meg a leírásnak így valami refund lenne a megoldás. Akkor nem lenne semmi veszteség. Így ki lehet hozni nullára ha itt marad, vagy kis haszonra, de ha visszaküldöm akkor egyértelmű a bukta.
Ezt nem akarom. ( illetve akié az nem akarja, én csak intézem , és a melő része is nekem volt )
Másrészt eleve 2 darabot szét kellett szedni, már nincs rajtuk az eredeti szoftver mert csak úgy derül ki a turpisság. Ha így visszaküldöm akkor ebbe fognak belekötni, levonnak majd stb stb.Egyébként kicsit ez az egészu olyan szélmalomharcnak tűnik, mintha az a levél amit az elején írtam felesleges lenne, és nem olvassa senki aki értelmezné is. Abban rögtön leírtam hogy visszaküldést nem akarok elfogadni, pedig felajánlották, és meg is indokoltam. Ennek ellenére ezt írják. Szerintem valami droidok ülnek ott akik nem is akarják ezt érrteni, hiába küldtem fotókat, bizonyítékokat bármit, hogy ez szándéskos csalás, átverés stb.
Az hogy most tőlem visszavennék nem lesz elrettentő erejű hogy ez után ne csalkjanak mert aki vesz egy ilyet az nem foglalkozik vele, nem éri meg a fáradtságot és a cég csal tovább... Ebben a Paypal is partner így kicsit úgy érzem, nem is értik mi lehet a problémám, talán el sem olvasták amit először írtam. -
rawe
tag
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
-
Viperator
őstag
-
mexel
veterán
-
GAbre
veterán
-
dani0113
senior tag
-
Speeedfire
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
1101 - 1200
8001 - 9346 6001 - 8000 4001 - 6000 3901 - 4000 3801 - 3900 3701 - 3800 3601 - 3700 3501 - 3600 3401 - 3500 3301 - 3400 3201 - 3300 3101 - 3200 3001 - 3100 2901 - 3000 2801 - 2900 2701 - 2800 2601 - 2700 2501 - 2600 2401 - 2500 2301 - 2400 2201 - 2300 2101 - 2200 2001 - 2100 1901 - 2000 1801 - 1900 1701 - 1800 1601 - 1700 1501 - 1600 1401 - 1500 1301 - 1400 1201 - 1300 1101 - 1200 1001 - 1100 901 - 1000 801 - 900 701 - 800 601 - 700 501 - 600 401 - 500 301 - 400 201 - 300 101 - 200 1 - 100
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- PayPal
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- World of Warships
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5405
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megpróbálom még úgy is , hogy a tételhez írom, vagy a megjegyzés rovatban feltüntetem az összeget, és a VAT Free szöveget.