Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e.vid
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm!
-
maross
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
koszonom
-
Attix82
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Arra kell válaszolni? Nem csak azért jön, mert igen fogadták?
-
Delta×
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem angolul van midnen hoki és nem tudom USD ből Forintba csinálni próbáltam de nem lehet
-
fesii
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Változás.
otp-ről már eltünt a 400ft a paypalon még nincs nyoma.
otp-nél a számla részletes adatain belül találtam egy ilyet: Előjegyzett kártyaforgalmak: -400 HUF
Magyarul még nem küldték el? -
Grande Ale
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Oké, köszönöm! Tudom, hogy nem paypal, hanem ebay, de ilyenkor szoktatok visszajelzést adni az eladóról? Nyomjak rá egy pozitívat, mert visszaküldte a pénzt?
-
profi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most megpróbáltam újra és hozzáadta. Nem tudom, mi volt a gond, mert szerintem múltkor is volt rajta pénz.
Köszönöm a segítséget mindenkinek
-
profi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor mondok másik példát, a vodafone oldalán azzal a kártyával szoktam feltölteni az egyenlegem.
-
profi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, folyamatosan használom a netbankot.
-
a. sándor
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
lehet a PP-nek normál postai levelet is küldeni?
nincs valami tapasztalatotok: a számla zárlatát fel fogják oldani, és hozzá fogok jutni a pénzemhez?
meg egyáltalán: valamiféle fogyasztóvédelem, pénzügyi felügyelet vagy valami van, ahol panaszt lehetne tenni?
-
a. sándor
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
tehát akkor is, ha az van az első e-mail végére írva, hogy NE VÁLASZOLJAK, MERT NEM FIGYELIK?
akkor majd hétfőn mégis válaszolnak?
egyszer egy Monica nevű írt nekem, megírta hogy hiába csináltam meg minden házi feladatot, mégsem oldják fel a zárat, változtassam meg a jelszót, és szép napot kívánt
megváltoztattam, azóta Monica hallgat
-
Bagira01
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor nem tudok sehol negatívat adni

-
Bagira01
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem ebay-es vétel. Vagy a paypal által küldött feedback-be is lehet értékelni? Amit 5 napon belül ki kell tölteni?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi

-
kugli81
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az a baj egy videokartya vizhutesehez kellene a kiegeszitő és csak az ek oldalán találtam.....
-
kugli81
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Közben irt a paypal megnézték és elkülték nekik ....Ami érdekes nekem amit rendeltem mostmár nincs a boltban .Picit olyan érzésem van szórakozik valaki velem......Paypal azt mondja kérjem vissza a lovét ,de nekem meg kellene a cucc....
-
kugli81
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
az a fizetési számán van a paypal-oson?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy ismered.

-
Dexar007
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ugyan ezt megcsinálom pénzért is akár.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
randras
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam sztem kártyalimit lesz, nembaj, fizetem két részletben, köszi!

-
ocsi19
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
jaja, az lesz.
-
ocsi19
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
kicsit félreértelmeztem és igazából magamat akartam bebiztosítani, hogy ne utalhassak nagyobb összeget(hátha nem biztonságos)
-
tlac
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
van ez a kép, nekem is ilyen volt, csak nem ebay, meg nem találkoztam ezzel a linkkel
de ezt kizárólag csak fizetésnél lehet beállítani? máshol nem?
vagy az számíthat valamit, hogy a primary pénznemet dollárra állítottam és ezért nem is volt ilyen link?
-
Doky1988
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor megnyugodtam köszönöm
Mert néztem mondom dombornyomott is, visa classic.. mi a fene lehet a baj 
-
lowzor
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi, akkor ma megerősítem

-
lowzor
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Elvileg 100k-s limit van rajta naponta, de a cucc 40k-ba kerül.
-
Mardel
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ugyan idén múltam 26 éves így már nemtudok CIBezz számlát nyitni.
Viszont Axa kamathozószámlával jelenleg minden ingyenes, kivéve atm készpénzfelvét (240 Ft atm használatonként), nincs éves kártyadíj, csak 2 vagy 3 évente 1000 Ft a kártya gyártási költsége. Netes vásárláshoz bőven alkalmas (visa classic dombornyomott kártyát adnak).
Ha meg dolgozol, akkor vagy K&H zéró és axáról utalsz 150 ezret havonta magadnak (ha van anyni megtakarításod és nem érkezik havonta 150 ezer Ftnyi utalás legalább 3 részletben a számládra, bármiylen jogcímen) K&H-s számládra majd vissza Axára. Így a K&H-s számlád számlavezetési díja is ingyenes, és ha maestro kártyával rendeled, akkor nincs kártyaéves díj, és havonta ha jól emlékszem 4 atm készpénzfelvétel ingyenes saját atmből. Hátránya, hogy ha 1 éven belül megszünteted annak díja 5000 Ft.
Ennél a 2 banknál január 1-től illetve január 7-től még nem számol fel díjat idegenbankba való utalásra.
-
Dexar007
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem is tudtam..mondjuk még mindig aprópénz,mert nem tűnt fel.

Mindjárt küldöm.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
3 munkanap eltelt és még tegnap sem volt semmi, úgy tűnik sokat szeret ülni rajta a Paypal

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi

-
wlanbolha
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia!
Rég beszéltünk,hogy vagy?Látom megy még az üzleti segítséged.MasterCard Online-t elfogad az Ebay?Üdv: -
hevizms
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm.
Ezzel kapcsolatban csak ezt találtam a neten.
http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/szamla/penzbetet/
Ezt így kell csinálni ahogy a cikkben van?
Azt irják benne hogy még nem tesztelték ezt le,igaz 2009-es a cikk,gondoltam esetleg már azóta próbálta már valaki. -
bdtom
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi a választ, akkor a topup -os feltöltés is sikeres lehet!?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ugyanazt dobta, de tudom mit akarsz linkelni. Azt tudom mi mit jelent. Csak változtatni akarok rajtuk. Tehát elindítottam egy fizetést, amit vissza szeretnék vonni, mert 5 napja várakozó állásban van. Egy másikkal tudnék fizetni, csak nem akarok, mert lehet utána meg ezzel is fizet, duplán meg nem akarok.
-
Jaay
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Neee kanyarodjunk a CIBhez. Azt anno nem tudtam megcsinálni, csak megemlítettem.
OTP-s webkártyáról van szó. Le is vette a lóvét, csak nincs meg a közlemény vagyis csak annyi, hogy előjegyzett tranzakció. (Pár hónapja megújult az OTP direkt és egy kusza kezelhetetlen sz@* lett...)
-
Jaay
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja azt tudom. CIB-es kártyám is van csak az nem volt jó a PPhez. Most megvan már a terhelés a netbankon, de a közleményben csak annyi van a tételek mellett, hogy előjegyzett tranzakció... Agyam eldobom, annyival értelmesebb a CIBnél az online felület.
Ennek is utánajártam, de egyenlőre semmi. Ha van tipp jöhet!

-
JoolsNOS
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen? És itt mit tudok csinálni? Látom a tranzakciókat, de nem tudom változtatni őket.
-
p06
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen leírták csak nekem olyan menüpontom vagy nincs vagy nem látom

To upload:- Log in to your PayPal account.
- Go to the Resolution Center.
- Under "Steps to Remove Limitations," click "Resolve."OTP-s vagyok és nem tudom milyen dokumentumot fogadnak el. Mert ezzel a kártyával számlát nem igen fizetek, és nem tudom mi kell nekik, mit fogadnak el.
-
Attici
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már írtam az eladónak és a PayPal-nak is, de azt írták, hogy 48-72 órán belül válaszolnak. Akkor megint belefutok a hétvégébe és még mindig nem lesznek feladva a cuccok.

Reménykedtem, hogy valamit nem jól csináltam és van rá megoldás. -
Attici
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Más hiba nem lehet?
Már más is rendelt innen és nem volt vele problémája. -
Jaay
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Oks. Egy hülye kérdés. A számla elnevezése: Vezeték nevem Keresztnevem LAKE LAKW. Lehet, hogy ez a baj, hogy a PP nevem nyilván LAKE LAKW nélküli?
(Ezt át tudom írni.)
Ja és még egy. Először a számlám adatait adtam meg. Lehet, hogy az a -4xx ft is valami charge emiatt?
-
Jaay
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem jutottam tovább, mert a PP oldalán azt írja ki, hogy nem jó a cumó ("We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.") - bár ezek szerint levették a pénzt. Most még annyira sem értem, mint eddig.

-
Jaay
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van netes felület persze. Tettem rá 600 forintot. Utána próbálkoztam. Most léptem fel a 600 ból 192 maradt rajta. Le sem tudom kérdezni, hogy hoval lett, mert a számlatörténetben csak a +600 van meg.
Elvileg 400-at von le a PP. Gondolom ennél nagyobb a limit.

Szerk: Találtam egy ilyet: Előjegyzett kártyaforgalmak: -438 HUF
Szerk 2.: By google.
Vásárlási limit 50.000 Kp. felvétel: 0 (de ez minek is, csak virtuális számla) -
Jaay
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A talált hozzászólásokra érkező válaszokat. Nem találom közte. Mindegy írtam a PP-nek meg majd holnap felhívom az OTP-t.
Értem én, hogy jót akarsz ezzel, hogy így segítesz vagyis inkább rávezetsz, csak nekem nem erre lenne szükségem. Most zsinórban 2 órája szenvedek ezzel, de nem találtam semmit. Sem itt (muhaha) sem máshol.
Ezt a két órát sporóltad volna meg nekem, ha nem a bölcs-ős-blogger-logger oktatást adod elő, hanem csak leírod, hogy mi az a kb. 2 perces művelet, amit rosszúl csinálok.Sarkított példa: Állok egy ajtó előtt egy szép nagy dobozzal. Látod, hogy nem tudom kinyitni csak ha leteszem a nagy nehéz dobozt ráasásul esik az eső és piszkos is lesz. Erre te odajössz és ahelyett, hogy kinyitnád az ajtót, elmagyarázod, hogy ha felülről rárugok a kilincsre, akkor ha nagyon ügyi vagyok alulról be tudom akasztani a lábam a kilincsbe és ha egylábon hátrafelé ugrólok, akkor bejutok.
Amúgy a webkártyának nem tudom, hogy van-e limit beállítva. A hozzá tartozó számlának 200.000 az ATM limije és korlátlan a vásárlásija.
-
Jaay
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Átfutottam, nem találtam. Ennyire nagy gond lenne kimásolni vagy leírni ha tudod a választ? Nem a keresőt szeretném tanulmányozni, csak használni a Paypal-t.
-
Jaay
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyik sem nyert piros hangszorót.
Jól gondolom, hogy te pont annyi idő alatt meg tudtad volna válaszolni amennyi idő alatt megírtad a kommented? (Amit köszönök, hogy rámszántad az időt.) 
-
vbbb
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köfi!

-
digo00
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen a bankkártyámon van de én nem azt szeretném használni hanem a webkártyámat amihez meg csak egy számlaszám tartozik!Vagy kellene lenni külön a bankkártyámon kívül egy webkártyának is?Vagy a bankártya cuccait kell megadnom a paypalon?
-
Nyom191
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valaki segíetsen, Full Account Numbert-t milyen formában kell megadni, egy hete szenvedek vele de e-mailre nem képesek válaszolni

-
adammkaa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi a tartalmas beszélgetést

-
adammkaa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Felesleges mert ahogy fogalmaztam finoman, csak a pöcsüket vakargatják.
-
albert8
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
2 és fél hónap annyit még talán kihúzok.

-
albert8
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt nem olvastam végig, de az erre vonatkozó részt igen.
Under 18s may not use PayPal.Ezt kideritik? vagy lehet valami következménye?
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Melyik másik banknál nem megy még?
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
VISA Electron-t már párszor adtam, hozzá PayPal-hoz, és gond nélkül ment. Aztán, hogy a CIB, hogy heréli ki a kártyáit azt nem tudom, de alapesetben működik PayPal-lal a VISA Electron.
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mióta?
-
somasz
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
De ez tényleg 12% kb?
-
snipr
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Annyit még megpróbáltam, hogy ráijesztek a vevőre, hogy elmegyek a rendőrségre is ha kell, mert vannak kamera felvételeim stb... persze valszeg loszart se ér az ipari kamera + a fene tudja megérné-e rohangálnom ez miatt, de hátha ő beparázik... ha nem teszi, akkor valszeg buktam a zsét

Aláírom, hogy én voltam láma, de azert nem ártott volna ha jobban felhivják a figyelmet a paypalnál is arra, hogy local pickup esetén az eladó nem "védett" (a sellers protection guide legalján van egy vékonyka szösszenet erről, én kb rögtön legelőre tettem volna vastaggal a mire figyelj ha eladsz részhez)
-
snipr
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt a csinálj másik paypal accountot részt nem értem... temporary hold-ban van a 150euró most éppen. Ezen kivul nincs rajta pénz (azert nem vettem le eddig, mert gondoltam ráérek hátha visszaerősödik az euró). Ezt kb sehogy nem tudom már visszaszerezni ahogy elnézem (ahogy Te is írtad nekem kéne bizonyítani, hogy odaadtam a terméket)... Érdemes ilyenkor Claim-re kattintani, vagy hagyjam a picsába ugyse adnak nekem igazat?!
-
fife
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miért mennyi az átfutási idő? Ez 16.án történt. Még nicsenek megkésve?
-
aleister
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt szomorúan hallom.

-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bocs, de nem átutalásról volt szó.
De örülök, hogy a PP szerinted egy jótékonysági intézmény. -
GrooveHero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez igaz, de állítólag szarabbul váltja az Eurót, meg az összes többi valutát, mint más hazai bankok
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na ne viccelődjünk, hogy olcsóbb...
-
Nus
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi a segítséget, végül is nem sürgős a lényeg, hogy minden rendben menjen

-
pakriksz
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
aha, köszi akkor még van időm

Amúgy nem tudom ki karatézott már a paypal üfsz-el, de ez valami katasztrófa, ilyen gagyi üfsz-t még nem láttam.
Egy kérdésre minden levélváltáskor más válaszol. Jól érezhető hogy egyáltalán nem érdekli a problémád, nyomja a rizsáját, kitérő válaszokat ad esetleg terel.
Most pl látok a paypal fórumon is egy tipikus paypalos választ. A kolléga megkérdezi mi a különbség a personal és a premier account között, mert azt látta már ezer helyen hogy miben nincs különbség, de hogy miben van azt nem.
Erre a paypalos egy tipikus problémát nagy ívben kikerülő válaszban benyögi, hogy igaza van, tényleg van egy kis különbség, de lehet personal és premier accod is. De le nem írná hogy mi az a különbség.
És emailben is ugyan ez megy, mindenre válaszolnak, csak a kérdésre nem. -
flash-
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszi király.
értem.
lehet hülye kérdés de ott mit csinálnak vele?
mert ez a cucc 2.500forint értékű.
ilyenkor kibontják megnézik mi van benne?vagy csak a papir alapján döntik el hogy mehet e hozzám vagy pedig nekem kell fizetni vámot?hogy működik ez? -
bajaki
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Értem, köszönöm!
-
Longi94
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
inkább személYesen adnám át a pénzt, úgy egyszerűbb, és a bankokhoz nem nagyon értek

-
geriandi81
újonc
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Asszony dolgozik, nála van mindenem..

Mi a másik módszer a megerősítésre, vagy mire? A kártyán kivül.
Pénzt meg hogy tudom róla kivenni? Kapok valami speckó kártyát, vagy mi?
Neten akarok vele pl. valamit venni, az röviden hogy működik? Bocs a sok kérdésért, de nekem ez még full idegen. -
execute93
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igazolás az nem gond, egy scan azt kész.. Ezzel a paypal-lal ugye tudok vásárolni akár a neten is bármit, nem?
CSak a kártyám adatait nem szívesen írom be sehová.. -
chungee
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha jól emlékeszem réges régen fel kellett tölteni a PP számlát mint a kártyás mobilt

-
jozsi252
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Okés köszönöm a segítséget

Annyi lenne még a kérdésem hogy átutalásnál mikor mennyi tranzakciós díjat kell fizetni? Mert azt láttam hogyha pl paypal-ról utalok bankszámlára akkor nemkell fizetnem semmit.
Viszont ezt nemértem hogy pénzküldésnél van olyan hogy
Purchase ezen belül
Goods - Services - EbayItems
Personal-on belül pedig
Gift - Living Expense - Payment Owed - Other
Tehát miben más ha pénzt küldök valakinek pl Services-t kiválasztva mintha pl Gift-et választom ki?
update Illetve hogy hozzávan rendelve a bankártyám a paypal-hoz ugye ilyenkor nemfontos lennie összegnek a paypal accon, hanem a paypal vonja le a bankomtól az adott összeget, ilyenkor teljesen ingyenes a levonás? vagy van valami tranzakciós díj?
-
jozsi252
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Közbe OTP-t felhívtam és megkaptam a kódot. Rajta is van a 400 ft, amúgy a maradék 1 dollárt is rárakják a számlámra? Vagy az keringeni fog a virtuális rendszerben

(#6856) chungee
Szerintem teis hívd fel őket, mert nekem egyből megtudták mondani, nemis reménykedtem hogy sikerült mivel még csak zárolás alatt van az összeg, de szerencsém volt. Még jó hogy Winner_hun kollega mondta hogy hívjam fel őket aztán megmondják

-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez nem refund, hanem ("sikeres") withdraw.
Péntekhez képest 3-5 munkanap pedig összesen 2 hetet jelent. Eddig azért ne üljenek a pénzemen, akármekkora összegről is van szó. -
randras
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Elküldtem nekik, kíváncsian várom a fejleményeket!Amúgy a legutóbbi kínai webshopos rendelésem óta sorban kapok e-maileket hasonló webshopoktól, ahol 60$-os Gucci órákat meg 10$-os Beats fülhallgatókat árulnak, szóval a kis kínaiak jól szétküldhették a címem!

-
Ákos97
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi srácok, de közben megoldódott.
A problémát az okozta, hogy nemrég csinálttatam a kártyát, és ugyan megpróbáltam aktiválni az OTPdirektbe, de mint később kiderült, csak megváltoztattam a jelszavamat, nem aktiváltam. -
Melack
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Leginkább próbálgatás. A paranoia bizonyos szintig szükséges.
-
Tomate
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!

-
randras
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na, ez jó! Köszi!
-
PH-User
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már korábban hozzáadtam.
Úgy értem mi a folyamata?Melack -

-
Hintalow
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ellenőrzi, hogy élő számlához tartozik -e. (az okot nem tudom, de úgy látszik vendégfelhasználónál is így megy
) -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi nektek a válaszokat! Nem csatoltam még hozzá a PayPal accomhoz a kártyámat, de hamarosan megteszem, egyelőre csak vendégként fizettem.
-
King Unique
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
De 2 kártya van,az egyik kifejezetten netes vásárláshoz,akkor gondolom azét,mert a főkártya nem dombornyomott ?
Nem vásárolni kell az azonosító szám,hanem PP-re küldenének pénzt és azért kell azonosító,az melyik a 2 közül
amúgy

-
tomic
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Es mit kell csinálni ha minden rendben van a rendeléssel. A rendszer le is veszi a pénzt. De én el szeretnek állni a rendeléstől. 3 napon belül.
Itt is levette a pénzt de ezt hogy kapom vissza? -
tomic
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Netes rendelés volt . Vegig vittem a rendelést ahogy kérte, de valami nem volt rendben. 2 hetet vártam. Felhívtam a boltot de ott nem szerepelt megrendelés , és nem is érkezett hozzájuk pénz.A termek nem is jött meg.
-
somasz
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Fizetnék, és ilyen ablak jön fel:

az összesítő után a send money gombra kattintva ez fogad:
A félreértések elkerülése végett, nem világos teljesen, hogyan is kéne kinéznie a főképernyőnek a my profilnál. Ott csak a 400Ft-ot látom, az elküldendő összeget nem. Így is lehet fizetni?
(A netbankomon keresztül látom a webkártyán levő pénzt, amit el szeretnék küldeni paypalon keresztül.)
köszi a segítséget!
-
somasz
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
internetes fizetéshez kapott kártyán levő számmal próbálkoztam, és az volt a baj, hogy nem volt rajta pénz, most raktam rá, el is fogadta, most várhatok az igazoló kódra...
köszi a segítséget!
-
somasz
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van külön netes bakkártyám, amire utalni kell vásárlás előtt a folyószámlámról. Nos, ezzel sem sikerült beregisztrálnom.
A ma leütött terméket ki tudom fizetni utalással is, ezzel nem lesz gond.Egy másik vásárlásomnál okoz majd problémát, ami ebay-en kívüli webshop.
Akkor simán teszek rá unicreditnél és minden rendben lesz, tudok fizetni vele?
Hosszú távon viszont egyszerűbbé szeretném tenni ezt az ügyet, ehhez viszont valahogy meg kéne oldani ezt a hozzárendelt kártya ügyet...
-
PH-User
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nincs közte, azt meg nem találom, amit dbius írt.
-
Herczi
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt hittem a Personalon belüli módokra ugyanaz vonatkozik, de akkor teszem azt, ha giftként küldöm mi a helyzet?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem nem kell mert nem változott a számlaszám. Én a mult héten kaptam újat, de minden változott és nekem kéri a megerősítést. OTP.

Ilyenkor nem is lehet vele fizetni, vagy csak limit van rajta?

-
dbius
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem csak az utóbbi lesz.
-
Kal-El
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tehát PayPal-on belül, egyik acc-ról a másikra?
-
verser233
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszi, megnéztem de rámegyek a change-re és akkor ott (funding options) csak bankkártyát tudok hozzáadni, nem látok semmi olyan opciót, hogy azt a két dollárt amit küldeni akarok másik paypalosnak, azt a saját paypal accountomról vonja le. Nem értem.
-
verser233
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az lehetséges. Hol tudom megnézni illetve beállítani, honnan vonjon?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tuti, mert kimásoltam..
-
Racze
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm, magamban én is erre jutottam, csak az volt számomra az érdekes, h miért tőlem vonták le, miért nem a feladótól? De valószínű én vagyok a ludas, h ezt nem kalkuláltam bele az összegbe. Tanulópénznek jó, főleg, h csak minimális a veszteség
. -
gg72
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
OK, varok türelemmel.
Csak ugye az a fura ugye, hogy az összeget rögtön leemelik, de a visszateritessel mar nem ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mert néztem mondom dombornyomott is, visa classic.. mi a fene lehet a baj

Jól gondolom, hogy te pont annyi idő alatt meg tudtad volna válaszolni amennyi idő alatt megírtad a kommented? (Amit köszönök, hogy rámszántad az időt.) 

V/