- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy nem tudok magamnak a Paypal számlámról visszautalni!
Adott a Paypal tárcám. Rajta 20 GBP (font). Ezt utalták vissza nekem rossz teljesítés miatt az eBay-ről.
A Paypal tárcámhoz van rendelve egy bankkártya. Erről többször is sikeresen tudtam Paypallal fizetni. Ha bármit vettem, akkor arról a kártyáról le lett hívva az adott összeg. Így a Paypal tárcámon mindig 0 volt az egyenleg.
Most próbálnék kiutalni magamnak először. Sajnos bankkártyára nem lehet, azt mondja!
Érdekes amúgy, mert ha az Alin, vagy eBayen kapok vissza pénzt, az egyből visszakerül a bankkártyán keresztül a bankszámlámra.Megpróbáltam a bankkártyához tartozó bankszámlaszámot hozzáadni (mind a kettő forintos). Hozzáadtam, beírtam a 3x8 számot, majd fel is vitte a rendszerbe. Ezután erre a megadott bankszámlára próbáltam kiutalni azt a 20 GBP-t.
El is indították a kifizetést, de el lett utasítva!
Ezután visszarakták a pénzt a Paypal tárcámba, csak kevesebbet és törölték az általam megadott bankszámlát! Ellenőriztem a bankszámla számokat (3x8 szám), s az jól volt beírva. A Paypal-nál felvitt kártyához tartozó bankszámla volt.Miért törölték a bankszámlaszámot és utasították vissza a kiutalást????
Írtam a Paypalnak, s a különbözetet visszarakták a Paypal tárcámra. Így most van rajta 1500 Ft és 16 GBP.
A kérdésem felétek az, hogy az összes összeget, hogy tudnám visszautalni magamnak?
Azt szeretném, hogy 0 legyen a Paypal egyenlegem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest