Új hozzászólás Aktív témák

• alec.cs

tag

Sziasztok!

Az a gondom, hogy nem tudok magamnak a Paypal számlámról visszautalni!

Adott a Paypal tárcám. Rajta 20 GBP (font). Ezt utalták vissza nekem rossz teljesítés miatt az eBay-ről.

A Paypal tárcámhoz van rendelve egy bankkártya. Erről többször is sikeresen tudtam Paypallal fizetni. Ha bármit vettem, akkor arról a kártyáról le lett hívva az adott összeg. Így a Paypal tárcámon mindig 0 volt az egyenleg.

Most próbálnék kiutalni magamnak először. Sajnos bankkártyára nem lehet, azt mondja!
    Érdekes amúgy, mert ha az Alin, vagy eBayen kapok vissza pénzt, az egyből visszakerül a bankkártyán keresztül a bankszámlámra.

Megpróbáltam a bankkártyához tartozó bankszámlaszámot hozzáadni (mind a kettő forintos). Hozzáadtam, beírtam a 3x8 számot, majd fel is vitte a rendszerbe. Ezután erre a megadott bankszámlára próbáltam kiutalni azt a 20 GBP-t.

El is indították a kifizetést, de el lett utasítva!
    Ezután visszarakták a pénzt a Paypal tárcámba, csak kevesebbet és törölték az általam megadott bankszámlát! Ellenőriztem a bankszámla számokat (3x8 szám), s az jól volt beírva. A Paypal-nál felvitt kártyához tartozó bankszámla volt.

Miért törölték a bankszámlaszámot és utasították vissza a kiutalást????

Írtam a Paypalnak, s a különbözetet visszarakták a Paypal tárcámra. Így most van rajta 1500 Ft és 16 GBP.

A kérdésem felétek az, hogy az összes összeget, hogy tudnám visszautalni magamnak?
    Azt szeretném, hogy 0 legyen a Paypal egyenlegem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés