Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv

Ez a Send & Request (Küldés és kérelem) miért ennyire kaotikus?
Nem elég hogy olyan pofátlan valutával dolgozik (ft-eur valami 340) mint a ház, de még cseszeget is.
Küldenék pénzt, beírom, hogy 240 euró, nem jó. (mintha nem lenne hozzáadva semmilyen bankkártya, és azt mondja adjak meg egy fizetési forrást, oké, megadom még egyszer, erre megint azt írja adjak meg egy fizetési forrást, vagyis használhatatlan).
Aztán poénból elkezdtem tapogatózni:
Beírom hogy 150 euró, megint nem jó.
Beírom hogy 50 euró megint nem jó.
Beírom hogy 3 euró, és máris kidobja a kártyát, amiről levenné a lóvét...
Jólvan mondom, ez biztos limites, mindjárt kitapogatom, hogy mennyi lehet a vége. Beírom 10 euró, jó. Beírom 20 euró, jó. Beírom 40 euró, jó. Beírom 50 euró, ez is jó. Ekkor jött a wtf, mert az előbb 50 eurónál már nem engedett tovább a hogyan szeretne fizetni opcióra.
Erre beírom megint a 240 eurót, megint nem jó. Beírom az 50 eurót, megint nem jó....
Aztán elkezdtem 10 euróról apránként feltornázni 240 euróra, és így már le tudta venni a számláról

Most 1 óra elteltével poénból megint rámentem hogy fizetnék 240 eurót, és megint azt írja ki hogy adjak meg egy fizetési forrást, és hiába adom meg, megint azt írja hogy adjam meg...

Mégis mi ez? ez csak engem csesztet így?
próbáltam internet exlporerben is, de ugyanez a szitu...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/