- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
ziggyd kirakott egy leveling guide-ot assa trappereknek (A3-ig), Tarke pedig felrakott egy videót különböző trapper és ignite caster karakterbuildekhez
-
TrollBalint
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #13696 üzenetére
most vittem egy maxblock gladiátort. Eléggé a liga végén indítottam és nem is volt rá igazán pénzem, szóval a elég gagyi cuccal mentem (Lioneye Remorse + Ahns Might), de nagyon kellemes volt még így is.
Alap skillnek reave vagy lacerate (most a Lacerate dmg és hatótáv buffjával inkább az utóbbi), keményebb bossok ellen pedig blade flurry. Kiegészítő dmg egy warchief totem és egy Reckoning - stun - EC on Stun trio. Standard-en lecseréltem a Lioneyet egy Surrender pajzsra és beraktam a skill gem helyett egy phys dmg gemet raktam bele.
ascendancyból a Painforged - Violent Retaliation - Versatile Combatant és über labon a Blood in the eyes, ez utóbbihoz egy Haemophilia kesztyű.
szinte stabilan 79% a block chance és mivel mindenem armor based, a maradék 20%-nyi találatból is csak az olyanoktól kelle félnem, amik a 6K HP mellett is onehitelnek - de az meg mindenkinek szívás.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #13696 üzenetére
nekem abbysba volt utoljara egy sunder glad eleg high blockal fain volt de a single target dam eleg keves volt , meg abbys ligaba de azert fun volt elegge , most nem tudom melyik lenne a jo , meg szerintem a bleed kb olyan mint a poison annyira nem eros es megeros , en szemely szerint egy scion molten strikeot inditok osszedobtam egyett standardan eleg jo cucc szoval kezdonek jolesz
kisebb nagyobb packok ellen ancestral callal brutal
ezert is gobdolom hogy Incurba a templomba jolesz a szuk helyek miatt..
La_cc szerintem logolni siman lehet majd leguobbi kezdesnel is eleg hamar bejutottam pedig eleg nagy volt a que akkor is .. bar most biztos nagyobb lesz az ujdonsagok buffok miatt de valszeg beenged
aztan akkor lehet kiffuladasig nyomni en valszeg alszok elotte par orat melo utan
-
0karmacoma0
senior tag
Tényleg Gladiátort csinált valaki mostanság? Nem akarok már megint Juggot vagy Championt indítani, így Gladiátor lenne a választás, de nincs vele tapasztalatom. A Bleed-re érdemes rámenni a Gratoitous Violence irányában, vagy az Outmatch and Outlast és a Violent Retaliation értékesebb választás?
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Badlof2k #13689 üzenetére
Új zélandi időzónában van GGG. Este 11 nekik kb délelőtt 9 lehet. Gondolom munkaidőben akaják indítani a ligákat, hogyha van valami prücök akkor ne a túlórázó műszak foglalkozzon vele hanem a teljes csapat.
Amúgy én valami szokásos melee karit indítok, az új (Vaal) Double Strike nagyon ígéretes arra próbálok csinálni valamit. Még nem tudom mi lesz az alapja. Szívesen kipróbálnám az új casteres cuccokat, de olyan karim még szinte soha nem volt, így nem merek kezdésnek abba belevágni, majd sor kerül rá, ha lesz kis currency kijavítani az esetleges hibákat.
-
-
-
la_cc
addikt
válasz
TrollBalint #13687 üzenetére
Péntek este 10-től indul a liga a visszaszámlálás alapján. Milyen faszság ez amúgy, miért nem 8-tól és akkor kb 9 fele már be is tudnánk logolni.
Én is egyre bizonytalanabb vagyok, hogy mit kezdjek. Fent írtátok, hogy az az Arc milyen single target buff-ot is kapott. Ezt kombinálva valami fasza totem-es build-el kurva jó starter kari lehet. Nekem amúgy is bejött a totem-ezés.
Más: Neversink vajon mikor frissíti a filter-t az új ligára?
-
Mirman
őstag
válasz
TrollBalint #13684 üzenetére
Trapre a Shadow - Saboteur túl jó hogy ne azt válaszd.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #13684 üzenetére
ranger vagy shadow
enis erosen gondolkodok az egeszen
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Badlof2k #13675 üzenetére
Incinerate. A wikin még a most aktuális változat van fent, ez a módosított változat:
- Now deals area-of-effect damage in a cone in front of the caster while channelling, dealing 25% more damage with hits and ailments for each stage. The angle of the cone increases by up to 300% while channelling.
- When the channeling ends, a final wave is released which deals 500% more damage with hits and Ignite. This final wave always ignites.
- Now increases fire damage by 1% per 1% quality on the skill gem (previously increased projectile speed by 2% per 1% quality) -
Har_melin
addikt
nézegetem a videókat és a nagy trap hype mellett vannak itt nagyon durva egyéb buffok is. Pl. az Incinerate, amelyik kapott egy nagy AoE buffot és a channeling végére egy 500% (!) MORE(!!!!!) damage lezárást, ami mindig ignites. Az összes többi burn és fire dmg buffal együtt ez nekem olyan OP-nak tűnik, hogy a fal adja a másikat, akár self cast, akár totem verzióban megy.
-
la_cc
addikt
válasz
Har_melin #13672 üzenetére
Van skill, amihez magadhoz tudod rántani őket (nem jut eszembe a neve hirtelen) + a zombik amúgy is slam-elnek területre. Alacsony szinten mondjuk lehet érdemes is skippelni a templomokat, nem biztos, hogy leszámítva az újdonság hatását, esne onnan bármi érdemleges.
A spark-kal én is szemeztem már az előző ligákban is...
Most nézem, hogy ez is kapott egy kisebb buff-ot.
-
Har_melin
addikt
soha nem csináltam érdemben summoner buildet, szóval nem tudom, de szerintem alacsony szinten (mondjuk A4 végéig) nem lesz az igazi a templomhoz. A későbbiekben is szerintem gond lesz az irányításukkal, bár ehhez látni kell majd a termek nagyságát. (Az architect leverése elég jelentős plusz időt ad a kulcs megtalálásához, de ehhez célirányosan kell támadni. Ha a csordád leáll a trash mobbal szórakozni a boss helyett, akkor lehet, hogy lecsúszol a bossról és a kulcsról is. De hangsúlyozom, játszani nem játszottam ilyennel, csak videókon láttam summoner buildeket.)
én azt hiszem valami lightning alapú trap buildet fogok csinálni, akár a lightning trap, akár az arc/spark változat nagyon keménynek tűnik, plusz ott vannak még a kieg opciók hozzájuk. Az Inpulsa ára persze a csillagos egekben lesz, de majd meglátom, nélküle mire lehet menni.
-
la_cc
addikt
válasz
Har_melin #13667 üzenetére
Igen, a market végett is átgondolandó még péntekig.
Más: ha mégis maradnék valami summoner alapú build-nél, mondjuk vmi liga starter zombisnál, az mennyire lehet legit a templomozáshoz? Rendesen szinten gyaknak vajon azok olyan gyorsan, hogy megérjen velük templomozni? Vagy próbáljak inkább spectre irányba menni?
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #13669 üzenetére
Az mindenképpen pozitívuma a trapok ilyen átdolgozásának, hogy nem csak skillek, de még karakterek szintjén is elég nagy változatosságot enged.
Idővel biztosan kialakul majd most is valamilyen class meta, de az eddigiek alapján az elementalist-scion-saboteur-inquisitor négyesből bármelyikre lehet nagyon erős buildet építeni és akkor még ott van a deadeye a proj alapú trapokhoz gyalogkakukknak.
Talán a tiszta melee karik szorulnak majd egy kicsit háttérbe (jugg-champion-gladiator), bár a skill buffok miatt ezeknél is lesz szerintem új meta build.
-
simondr
senior tag
válasz
Har_melin #13667 üzenetére
egy-két dolog már most a liga kezdete előtt borítékolható:
-Rengetegen fognak Arcot játszani valamilyen formában (trap, totem, self cast). Az arc +2 chain sapi enchant ára végtelen+1 mennyiségű Ex lesz.
-Sokan maradnak a jó öreg wandernál, QotF-al megspékelve, mivel a PS elég izmos lett, a barrage meg nem lett gyengébb.
-Sok ember tolja majd a trapper buildeket és itt aztán lesz minden (shrapnel shot trap, bladefall trap, flamethrower trap, fire trap, nice trap, arc trap, GC trap és még kb 10.000 másik)
-a Void battery ára az egekben lesz, mert a PCOC nagyon király módosítást kapott.
-Mivel az über elderhez már nem kell T15 elder kill, nagyon megéri majd eldert farmolni.
-Ha valakinek van idegrendszere über labozni, 3-5 nap über lab farmolással egy egész ligára elég currencyt tud összeszedni.
-A templomok kipucolása időre fog menni, tehát nagyon sokan akarnak majd gyors buildet tolni (TS, LA, IS, BV ). QotF és Devoto ára szép lesz... -
-
Har_melin
addikt
Trollbalint: igen, csak questből
la_cc: a trapot annyira promózzák, hogy egy kicsit félek ilyet indítani, az egekben lesz a specifikus cuccok ára. Igaz, amennyire láttam az előzeteseket, elég sok lehetőségből lehet majd választani (spec trap vagy valamilyen traphoz kötött skill), de megvárom vele az első tippeket.
Az biztos, hogy valami olyat fogok indítani, ami a vaal skillek átdolgozását kihasználja.
-
-
la_cc
addikt
Remélem péntekre lesznek kint jó kis trapper build-ek, nagyon arra lett ez a patch kihegyezve.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #13662 üzenetére
123 passzív van a játékban, ebből 2 opcionális, ha a Banditákat mind megölöd. Ha segítesz valamelyiknek, akkor csak 121.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #13662 üzenetére
Path of Building se rossz hasznalni nezni merre tud haladni a karid , nem 100%ba ad valos kepet szerintem ugye , de jo arra hogy kitalald merre haladj vagy ne
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #13660 üzenetére
háromszor el kellett olvasnom az első sort, hogy rájöjjek, hogy kötözködést írtál, nem költözködést
Ideje lenne már egy kijelző takarításnak azt hiszem
Ebben az esetben akkor azt a commandot se hiszem, hogy használom, de már most nagyobb figyelmet fordítottunk erre, mint amennyit érdemes.
Egyszerűen csak kíváncsi lettem volna, hogy van-e egy tök egyszerű módja, hogy kihagytam-e valami questet és annak mi a rewardja, hogy nem-e esetleg tudok még szerezni pár passzív pontot, könnyedén. Ha jól tudom, 126 passzív pont van a játékban, ebből 100 a szintből jön össze, a maradék questekből. (Nem tudom olyan van, hogy összesíti, hogy hány passzívom van elköltve, mert nekem nem rémlik, hogy láttam volna ilyet)
Péntektől kezdődik az új liga, addig fogok játszani max ezzel a karakterrel, utána már csak a liga
la_cc: Igen, ez már többször előjött, ajánlották többen, de először én mindig szeretek magam megbirkózni / felfedezni az ismeretlent. És én azt élvezem, hogy fejlődök, az előző rangerem egy nulla volt, adtatok pár tanácsot, megfogadtam, ez érezhetően jobb lett. Még messze nem tökéletes, de nekem ez tetszik, hogy már több mindent tudok a játékról. Egyszerre sok infot nem tudnék befogadni így mindig azt kérdezem meg / annak járok utána, ami éppen a legjobban foglalkoztat. Ha meg más buildjét követném, az nem én lennék, és elég makacs vagyok, hogy más ötletét már csak azért se, majd én megmutatom
Mindezektől függetlenül tényleg köszönöm a segítő szándékotokat, és biztos még fogok tanácsot kérni (ha egyszer végre ki tudom találni, trapper scion v. ranger )
-
la_cc
addikt
válasz
TrollBalint #13659 üzenetére
Pedig egy build követése nagyban növelni tudja az in-game hatékonyságot.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #13659 üzenetére
nem kötözködés, de ezzel semmivel sem leszel beljebb, mint amit én írtam, sőt. kiírja, hogy mit nem csináltál meg, de a belinkelt quest lista pont a lényeget nem mondja, meg, hogy kitől kellene megkapnod a questet.
Az aktív (még nem lezárt) questek pedig amúgy is azonnal látszanak az act kiválasztásánál: balra vannak a még futók, az elválasztótól jobbra a már teljesítettek. Ezen végigzongorázni nem öt perc, hanem még egy sincs.
-
TrollBalint
addikt
válasz
San398 #13650 üzenetére
Köszi, ezt a parancsot megtaláltam tegnap, csak valahogy félre sikerült értelmeznem, de ezt legközelebb megnézem.
(#13642) Har_melin: A lustaságot úgy értettem, hogy elég kevés időm van játszani, és ha az a kérdés, hogy 5-10 percig nézegessem a listát, meg hasonlitgassam, hogy mi van meg, vagy addig is inkább játsszak,vagy legalább a játékban maradjak akkor nálam mindig a játék nyer. Ezért nem nézek buildeket / leírásokat / fórumot, csak melóhelyen, ha éppen időm engedi. Aztán amire emlékszem jó, amire nem, majd legközelebb megmarad
Lehet picit nehéz megérteni (átérezni), de nekem a játék élménye a fontos, én így vagyok játék-függő -
vvega30
senior tag
Sajnos céges internyet nem engedi megnézni a patch notot, ezért megtenné valaki, hogy sima copy-paste módszerrel elküldené privátban?
-
Har_melin
addikt
"The item filter now supports sorting by gem levels, stack sizes and explicit item mods"
Item filter példa:
Show
HasExplicitMod "Tyrannical"Ezt nem egészen értem. Ez most azt akarja jelenteni, hogy egy sárga cuccnál (mondjuk egy gyűrűnél) a stash-ben tudok majd úgy keresni, hogy a módosító szintjét (nevét) írom be a keresőbe, akkor is, ha az a szó így nem szerepel a cucc leírásában? (kéket eddig is lehetett így, elég volt beírni a keresőbe alul.)
Ez nagyon szép lenne (pont ezt kértem pár hete), mert azt azért nem hiszem, hogy az éppen kieső, még be nem azonosított cuccokat is ki tudná szűrni, még felvevés és beazonosítás előtt.
-
San398
őstag
Kint van a 3.3.0 Patch notes [link] Van mit olvasni
-
San398
őstag
válasz
TrollBalint #13628 üzenetére
Szerintem ez a legegyszerűbb: [link] Beírod a játékban /passives és összehasonlítod a kettőt!
-
VWendigo
tag
válasz
Har_melin #13641 üzenetére
Köszi a választ. Akkor már csak a szobák upgreadjével, kell tiszában lenni. Mármint ha jól értettem valamelyik videon, mindegyik szoba más-más féle lootot ad majd. Minél magasabbra fejlesztettük, annál jobbakat. Az Architect-ek mire valók? Úgyértem számít ha egyiket öljük meg a másik helyett?
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #13639 üzenetére
actonként van két quest, ami skillpontot ad, minden quest külön sorban van. Öt perc végig görgetni a listát, de hát te tudod.
-
Har_melin
addikt
Egyrészt én nem a wikit, hanem annak a pont erre vonatkozó pontját linkeltem - ennyire általános kérdésre csak általános választ lehet adni. Plusz leírtam, hogy azon belül is mit nézzen, hogyan használja. Ennél konkrétabb választ arra, hogy mi az amit az ő karaktere NEM csinált meg, nem lehet távsegítséggel adni.
Azt változatlanul fenntartom és jogos volt a te kommented is, hogy a wiki főoldala konkrét segítségkérésre nem segítség.
-
Har_melin
addikt
válasz
VWendigo #13635 üzenetére
- lesz egy új NPC (Alva), aki a Mud Flats-től kezdve minden egyes pályán és mapon megjelenik (pár kivétellel)
- beszélsz vele és ő visszavisz az időben a piramis valamelyik szobájába
- a szobában egyrészt le kell verni a két építész egyikét (csak az egyiket lehet), ez befolyásolja, hogy milyen szoba lesz belőle a későbbiekben
- másrészt meg kell találnod a más szobákba vezető átjáróket nyitó kulcsot és ki is kell vele nyitni az átjárót.
- erre csak nagyon rövid idő lesz (10+ másodperc!), a monszták leölése ad időbónuszt (a'la Atziri küldetései)
- 11 ilyen teleportálás után "megtalálhatod" a piramist a jelenben, azokkal a szobákkal és átjárókkal, amiket addig felfedeztél. Végigmész rajta mint egy nagy mapon, kifosztod és ezzel meg is szűnik, a következő találkozásnál kezdődik elölről a buli. -
Har_melin
addikt
hát pedig ilyen "nem tudom, kihagytam-e valamit" kérdésre csak a wiki marad.
Itt van az összes quest, meg kell nézni minden actban, hogy a "Book of Skill"-t adó questek megvannak-e? Ha a teljesítettek között vannak, akkor jó, ha valami hiányzik, akkor rá kell kattintani a listában a questre és az első sorban kiírja, hogy kitől és mikor kell megkapjuk.
-
Mirman
őstag
válasz
TrollBalint #13630 üzenetére
Most hirtelen 1 darab quest jut eszembe ami "vadonban" kezdődik és nem a main story része , Act 3-ban Siosa küldetése ami hozzáférést ad az összes skillgem vásárlásához ( ha eljutottál már Act 6-ig akkor ez már mind1 met ott alapból adott a lehetőség).
la_cc : Hát igen az Arc nagyon csábítóan hangzik szinte mindenhogy . Selfcast , Trap , mine , valahogy tuti meta build lesz belőle. Ez a guide elég szimpatikus .
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #13631 üzenetére
trollolo
Sokszor visszatérő téma itt nálunk, hogy a nem topik-lakóknak a wiki bemásolása nem feltétlenül segítség.
Amúgy én már kurvára várom ezt a ligát, asszem a hétvégére elveszt a világ.
Különösen ez a power siphon és arc tetszik. Bár az előző mayhem alatt megfogadtam, hogy soha többet ARC, annyira szar volt single target ellen...
-
válasz
TrollBalint #13630 üzenetére
-
Mirman
őstag
válasz
TrollBalint #13628 üzenetére
Végig mész a városokon és ha nincs ott olyan karakter akinek a feje felett sárga felkiáltójel van , vagy pedig nincs aktív küldetésed akkor nem hagytál ki semmit.
Nem tudom van e erre addon, mert kb 3-4 karakter után kívülről tudod hogy melyik quest milyen sorrendben lesz és mi mit ad pontosan.
-
TrollBalint
addikt
létezik valami addon a játékhoz, amivel meg tudom nézni, hogy melyik küldetés mit ad, illetve mit hagytam ki? (igazából szeretnék minél gyorsabban végigszaladni, de nem szeretnék kihagyni passzív pontot adó questeket)
Vagy esetleg bármi mód, akár addon nélkül amivel könnyedén meg tudom ezt nézni? -
Har_melin
addikt
-
Nordic
Közösségépítő
- Kicsit nerfelték a base dmg-et, de összességében erősebb lett a projectilek száma miatt, valamit a sok crit chance/multi miatt, nem is kicsivel.
Ez se kutyaf*sza
A sima Arc szép min dmg buffot kapott+ fork az első chain-re, de a Vaal Arc-nak kornkrétak elszállt a dmg-e(a 3.3.3 előtti sebzése 49-938-ig ment)
-
Har_melin
addikt
néztem egy picit a módosított skilleket - a Power Siphon eddig önmagában csak egy lövedéket lőtt ki? Mert akkor a mostani 4-7 proj elég durva buff, még akkor is, ha ehhez biztosan társulni fog valami dmg csökkentés is.
-
Har_melin
addikt
Kijött egy újabb skill változás lista, de most sajnos nincs idő lefordítani. Érintett skillek:
- Cold Snap és Vaal Cold Snap
- Vaal RF
- Vaal Earthquake
- Charged Dash
- Power Siphon (ez még jó eséllyel változni fog, a KB vetélytársának szánják)
- Ball lighting
- Storm Burst -
Har_melin
addikt
Tarke felrakott egy videót, hogy milyen karikkal és milyen skillekkel érdemes trappert csinálni a 3.3-ban.
Elég nagy a választék, nem csak a saboteur. A sabo-chieftain scion pl. nagyon erősnek néz ki a különféle fire buffokkal.
-
Mirman
őstag
válasz
Har_melin #13611 üzenetére
Na ebből a videóból a legérdekesebb az utolsó 2-3 mondat volt. Eddig számomra nem volt nyilvánvaló hogy a trap support gemnek leszedik e a cooldownját teljsen , de a válasz igen. Ezzel így Glacial Cascade , Arc , EK nova , bladefall megint irgalmatlan OP lesz. Ami nem baj.
Én egyelőre GC totem hierophan , EK nova trapper vagy Fire Trap+ Flamethrover trap közt vacilálok .
-
Har_melin
addikt
-
-
la_cc
addikt
Szóval ki milyen build-eket ajánl az új ligára?
Én régóta ki akarok próbálni egy rendes zombie build-et vagy egyéb spectre-s summoner build-et. Kérdés, hogy elég lenne-e a clear speed az új ligára, illetve kezdő karinak elmennének-e. Jelentősen kevesebb időm lesz erre a ligára, így lehet a kezdő kari egyben, main kari is lenne nálam.
-
Har_melin
addikt
Lightning trap, Lightning Spire trap skillek
Egyértelműen a trapot szánják ebben a ligában a metának, mondjuk az incursion-ök gyors kipucolásához nem is rosszak.
Az új Impurity aura effekttel (Vaal Purity of Lightning) ezek a lightning-os trapok nagyon brutálisak lehetnek. Az ugye lenullázza az ellenfél resistjét, a PC generálással és a megnövelt crit chance-szel pedig akkora criteket lehet velük bevinni, mint a ház. Ráadásul az aura miatt nincs szükség az Explosive Expert ascendancy-ra, lehet a legoptimálisabb Perfect Crime, Chain Reaction, Pyromaniac, Born int the Shadows négyest használni
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #13609 üzenetére
Akár.
Határozott előrelépés a pokémon ligához képest.
-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #13606 üzenetére
Aztéknak tényleg azték, de mi köze annak a kínai mmo-khoz? Abba teljesen más grafikai világ szokott lenni. (Pl. Black Desert is kínai, nem?
)
-
Har_melin
addikt
válasz
San398 #13605 üzenetére
Ghazzy is mondja a videóban, hogy a 3.2-ben módosítottak az elder és a guardianok megjelenésén. Pont azért, mert ha levered őket, akkor megszűnik az elder hatás, kezdheted nulláról építgetni a gyűrűt. Ezért régebben is sokan nem csinálták meg őket, mert ha egyszer beadta a gép, akkor ott is maradtak. Ez megszűnt, ha egy adott időn (map számon?) belül nem vered le őket, akkor ugyanúgy eltűnnek és viszik magukkal a szétesett gyűrűt is.
Ezért törekszenek most arra, hogy ne is adhassa be őket a játék.
-
-
San398
őstag
válasz
Har_melin #13604 üzenetére
"Ennek a lényege, hogy egyrészt ne engedje az eldert és a guardianjait megjelenni (ezért nem lehet benne több, mint 16-17 map), " Ezt most nem értem, vagy is értem amit írtál de akár hol nézek ringet mindig ott van benne elder meg a guardianok!! Sőt a poecraft oldalon is úgy kell a ringet tervezni, hogy beállítod hol van elder meg a guardianok. Előfordulhat akkor olyan hogy mindkét féleképpen meg lehet csinálni, csak elderrel könnyebb?
Egyébként elkezdtem csinálni de nem egyszerű. Nagyon oda kell figyelni mikor milyen mappot tolok és hogy ne telepedjen olyan mapra elder ami nem kell a ringhez.(bár nem tudom mi a logika a ringben lévő mapoknál)
Más:
Kikerült az oldalra a mai hírnél az Incursion rewards [link] -
Har_melin
addikt
válasz
San398 #13603 üzenetére
az elder/shaper cuccok (jó módosítóval) elég keresettek, tehát megéri őket farmolni. Ugyanakkor az emberek szeretnek általuk kedvelt mapokat futni, elder hatással együtt. is. Viszont ha futsz egy ilyen mapot, akkor azon megszűnik az elder hatás, ezért csinálják a "ringet". Ennek a lényege, hogy egyrészt ne engedje az eldert és a guardianjait megjelenni (ezért nem lehet benne több, mint 16-17 map), másrészt oda-vissza pingpongozva a kiválasztott mapokkal hol elder, hol shaper hatás lesz rajtuk
-
San398
őstag
Már ebben a ligában is volt több írás redditen az Elder ringről és most megtaláltam Ghazzy videóját PoE - 3.3 Elder Ring Strategy
Mire és miért jó az Elder Ring?? Több map vagy item esik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!