- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
válasz
Har_melin #13604 üzenetére
"Ennek a lényege, hogy egyrészt ne engedje az eldert és a guardianjait megjelenni (ezért nem lehet benne több, mint 16-17 map), " Ezt most nem értem, vagy is értem amit írtál de akár hol nézek ringet mindig ott van benne elder meg a guardianok!! Sőt a poecraft oldalon is úgy kell a ringet tervezni, hogy beállítod hol van elder meg a guardianok. Előfordulhat akkor olyan hogy mindkét féleképpen meg lehet csinálni, csak elderrel könnyebb?
Egyébként elkezdtem csinálni de nem egyszerű. Nagyon oda kell figyelni mikor milyen mappot tolok és hogy ne telepedjen olyan mapra elder ami nem kell a ringhez.(bár nem tudom mi a logika a ringben lévő mapoknál)
Más:
Kikerült az oldalra a mai hírnél az Incursion rewards [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!