Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TrollBalint

addikt

válasz Har_melin #13660 üzenetére

háromszor el kellett olvasnom az első sort, hogy rájöjjek, hogy kötözködést írtál, nem költözködést :) Ideje lenne már egy kijelző takarításnak azt hiszem

Ebben az esetben akkor azt a commandot se hiszem, hogy használom, de már most nagyobb figyelmet fordítottunk erre, mint amennyit érdemes. :) Egyszerűen csak kíváncsi lettem volna, hogy van-e egy tök egyszerű módja, hogy kihagytam-e valami questet és annak mi a rewardja, hogy nem-e esetleg tudok még szerezni pár passzív pontot, könnyedén. Ha jól tudom, 126 passzív pont van a játékban, ebből 100 a szintből jön össze, a maradék questekből. (Nem tudom olyan van, hogy összesíti, hogy hány passzívom van elköltve, mert nekem nem rémlik, hogy láttam volna ilyet)

Péntektől kezdődik az új liga, addig fogok játszani max ezzel a karakterrel, utána már csak a liga :)

la_cc: Igen, ez már többször előjött, ajánlották többen, de először én mindig szeretek magam megbirkózni / felfedezni az ismeretlent. És én azt élvezem, hogy fejlődök, az előző rangerem egy nulla volt, adtatok pár tanácsot, megfogadtam, ez érezhetően jobb lett. Még messze nem tökéletes, de nekem ez tetszik, hogy már több mindent tudok a játékról. Egyszerre sok infot nem tudnék befogadni így mindig azt kérdezem meg / annak járok utána, ami éppen a legjobban foglalkoztat. Ha meg más buildjét követném, az nem én lennék, és elég makacs vagyok, hogy más ötletét már csak azért se, majd én megmutatom :D

Mindezektől függetlenül tényleg köszönöm a segítő szándékotokat, és biztos még fogok tanácsot kérni (ha egyszer végre ki tudom találni, trapper scion v. ranger )

Új hozzászólás Aktív témák