Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
én ezt tényleg nem értem, miért nem lehet helyén kezelni a dolgokat? mindenki más, mást szeret, ezt elfogadom, de ez egy EARLY ACCESS, kb 1 éves folyamat elején vagyunk, aminek a VÉGÉRE fog kialakulni a final game.
a másik, meg hogy 1(!) hete jött ki az EA, és már ki van pörgetve és szar? szerintem ez nem egy átlagos eset, főleg a kezdőkre nem igaz amit írsz. az átlagos newbee józsi mint én, kb most ér át act2-re vagy 3-ra, és élvezni, néha szitkozódik, de felfedezi, tanulja a game-et. itt nem az a cél, hogy 2 hét alatt kimaxolja az ember az endgame.et, szerintem a ggg se a streamer-ekre meg a 8-12 órában játszókra lő most, hanem a casual gamerekre, akik napi 1-2 órát tesznek bele, de éveken át! ebből jön ugyanis a tartós bevétel, és innen jön a tömeges adat amit most folyamatosan feldolgoznak.
persze a streamerek az op build-jeikkel, meg az általuk képviselt userek meglátásainak közléseivel a balance-ben is rengeteget segítenek, szóval nekik is fontos a szerepük. meg amúgy a mezei hard core usereknek is akik redditen/fórumokban jeleznek vissza, csak hát ugye nem mindegy, hogy objektíve sikerül-e megnyilvánulni, vagy picit a saját buborékból nem kilátva.
ez csak az én véleményem, de engem is zavar több minden, viszont az egyelőre nem a játék felől, hanem inkább a felhasználók felől érkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest