Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prokxy

veterán

válasz ProEvoFan #2389 üzenetére

Nekem van egy, Una-s cucc, de hiába mászkálok ott, nincs a kunyhóban semmi. 2x takarítottam ki a mapot azóta. A jelzés ott van, hogy csinálnom kéne pedig. Szóval rip. :)

A lenti témához, hogy ki mekkora ász a játékban vagy nem az: már letettem róla, hogy "top" ligában legyek, mint anno a Dio3 esetén, nem izgat a leaderboard, sem az, hogy kimaxoljam a karaktert. Legyen a fejlődés folyamatos, legyen miért belépni és élvezzem amit csinálok. Lehetne ezt sokban optimalizálni és aki megteheti, csinálja, ő dolga. Persze nekem is jó lenne 3map/div, de eddig 2 esett 125 óra alatt és egy perfect lesser's orb (ami néha 3 div-et ér), szóval nem panaszkodom. Rarity-m 20% :D Az egyik charm-on van, máson semmi. De örülök, hogy egyáltalán sikerült összerakni úgy a karakterem, hogy T15+1-es, sárga, szívatós mapokat is szépen viszi :)

Most jön az a rész, hogy lehet finomhangolni, mert a Crit chance-m csak 31%, a Crit dam 402. Ki akarom rakni a "Stormcharged" passzívot az amulettre, de a Fear anyag borzasztó drága. :)

Új hozzászólás Aktív témák