Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
-
LOGOUT.hu
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
rostiron #1870 üzenetére
Azt tudom leírni, hogy hogyan sikerült az én 100 éves HP Laserjet 1010-es USB-s nyomtatómat összehozni a 3G-vel.
Elsőként a nyomtatót simán telepíteni kell Windows alá (legjobb közvetlen USB kábellel összedugva), hogy a gépen a megfelelő driverek meglegyenek.
Ezt követően csatlakoztasd a nyomtatód a router USB portjára.
Ezután: Vezérlőpult/Eszközök és nyomtatók/Nyomtató telepítése.
A keresés végig fog futni, nem találja meg a nyomtatót, így kattints "Az általam keresett nyomtató nem található a listában" linkre.
Legalsó menü, kézi/helyi telepítés - "Szabványos TCP/IP port".
A "Szabványos Network Card" helyett "Egyéni" választása. Beállítások: 192.168.... - vagyis az USB-s router IP címe, Raw, 9100-as a Port száma.
Válaszd ki pl. a HP 1010-es drivert, és hagyd jóvá, hogy a "Jelenlegi illesztőprogram használata"
Adj ÚJ nevet a nyomtatónak, OK.
Kb. ennyi - nekem így működik minden gépről itthon, de ezt driver telepítés + nyomtatóport varázslást minden gépen meg kell csinálni. -
-
-
-
-
attilav2
őstag
válasz
rostiron #1559 üzenetére
Mostmár a prometheussal forgathatsz magadnak amilyet akarsz és a webfelületen frissítheted. Ha nem akarsz linuxot felrakni hozzá akkor csinálhatod WSL2 alatt(WSL1 lassú úgyhogy mindenképp a WSL2-t ajánlom ha win alatt akarsz fordítani) WSL leírás itt: Link
Bele kell férjen a fw kicsivel kevesebb mint 8mb-ba, ajánlom irányadónak a build configot az (#1543) (#1544) (#1545) postjaimban levő templates.config -ok alapján megcsinálni, attól függően mit akarsz beletenni (smb vagy nfs, meg pár kisebb dolog) és akkor talán beleférsz a 8mb-baDe az itt linkelt kész C5_v4 fw-k némelyikénél a 4pda orosz fórumon csatolva van a templates.config tartalma, az alapján is próbálkozhatsz.
Azt azért írd le hogyan csináltad a TFTP-zést, mások okulására, a téglásítás elkerülésére. -
attilav2
őstag
válasz
rostiron #1538 üzenetére
Szerintem várd meg woodworm vagy intruder2k5 véleményét a dologról, a linkelt orosz fórumon le van írva a felrakás menete de nem tudtam értelmezni hogyan is kellene. Lehet legjobb az lenne ha woodworm vagy intruder2k5 szerezne ilyen routert és nekiállna kísérletezni, még az is előfordulhat hogy soros kábellel kell majd éleszteni, én várnék a padavanosítással az okosok véleményéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest