- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2 #1539 üzenetére
Nem ismerem ezt a routert, így inkább ki is maradtam belőle, mert nem akarok senkinek rossz tanácsot adni. Utoljára ~10 éve volt TP-LINK routerem, egy 1043ND v1, azon próbálkoztam különböző OpenWrt verziókkal, de ott is ugyanez volt felállás, vigyázni kellett, hogy visszaállításkor nehogy bootloader-es firmware-t tegyél rá, mert akkor tégla lett belőle, és akkor nem volt még TFTP recovery sem.
-
Starchm
őstag
válasz
attilav2 #1539 üzenetére
Gyakorlatilag csak egy tftp kliens letöltesz beállítasz rajta 3-4 adatot és bemásolsz egy fájlt egy mappába és ennyiből áll a flashelés. Nem nehéz, főleg mivel elég sok angol és talán magyar nyelvű leírást is találsz a témával kapcsolatban a googlen.
Ha az a 128kb-s file miatt gondolod, hogy nehéz, szerintem az csak egy kis "eltolást" add, hogy a megfelelő particióra kerüljön minden.
Egyedül amit még leírtak a fórumon amire talán érdemes odafigyelni, hogy 8 eres gigabit képes kábelt használj.
Más:
Valaki kép alapján meg tudna erősíteni, hogy ez egy v1-es ac57u?
Olvastam, hogy elvileg "h/w ver: A" akkor v1, de inkább megkérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest