Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, csak azt. Végül maradt az Aria2 is, annyi, hogy egy elég régi (talán 2011-es kiadású) Midnight Commander került bele, és abból is kiszedtem pl. a help állományokat, mert így jóval kisebb méretben sikerült összerakni az /opt mappát. Valami 8,5MB körül lett, szemben a frissebb rendszer ~20MB körüli teljes méretével. De amire itt kell, ez is bőven elég.
Ja, meg az előző változathoz képest beáldoztam a transmission web control frissítést, az maradt az alap ami van a padavanban, és nem került bele az eredeti transmission gui sem. De ezzel ugye csak pluszok maradtak el, nem vettem ki semmit az alap rendszerből.
Azt hiszem úgy 50 valahány byte-al lett kisebb az fw, mint a maximális méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Warships
- OLED monitor topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest