- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
intel szerint az enyém 1.7, viszont elkezdtem parázni az SNDStől, vagyis a Sudden Northwood Death Syndrome-tól. Googleben rengeteg helyen írnak róla és valszeg van valóságalapja.
A lényeg az hogy mivel a 0.13um eléggé szűkös, egy idő múlva valamiért (nem kéne így lennie, de így van) magas feszültség hatására (az intel szerint ez 1.75V) megbomlik a fémrácsszerkezet és ez a processzor életét brutál módon megrövidíti, méghozzá egyik napról a másikra, hiába 50 fokos a proci maxon...
Először úgy tűnik, a windows kezd tönkremenni és egyik nap az ember majd nem tudja elindítani a gépet, mert a procinak annyi.
Namost tegnap elértem egy hihetetlenül jó performanszot a gépemmel, 3.6-on ment, 1.675V segítségével (érdekes volt amikor terheltem a prime95ökkel akkor lement 1.6V-ra...
). Iszonyatosan örültem mert abszolút észrevehető mérföldkő vmiért ez a 3.6, ez alatt ekkora teljesítménynövekedést nem észleltem még. 
Kijátszottam magam, mindent kipróbáltam: a sokbotos stratégiaitól a most wanteden át az oblivionig és hihetetlen jól ment minden, mondom, mint eddig soha...
Aztán amikor a prime95öket elindítottam 10 perc múlva restart...
Na ha valaki szakmai téren és okosan tud erről az egészről valamit akkor várom hozzászólását!
Bár ahogy láttam ebben a topikban meg se volt említve még az SNDS...ezért szeretném felhívni a northwoodosok figyelmét erre a jelenségre...
a tegnapi restart adatai
northwood 3@3.6 ~1.675V
FSB: DRAM 3:2 (240:160)
zalman CNPS9500 LED és 53 fok 100%on
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Intel I3-10100F + gyári hűtő
- Eladó Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Iszonyatosan örültem mert abszolút észrevehető mérföldkő vmiért ez a 3.6, ez alatt ekkora teljesítménynövekedést nem észleltem még.