- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Hát akkor ezek tényleg nem tuningbajnok ramok! Az AGP/PCI rendben van akkor. Nem tudom hogy mennyi az alapfesz a 478-as procinak, mert nekem 775-ös van, és azt sem tudom hogy mit lehet állítani a biosodban, de ha emeled neki a feszt és úgy sem megy többet, akkor előfordulhat hogy ott a vége! Semmiféle garancia nincs arra hogy mindegyiket lehet nagyon tuningolni, és nem is biztos hogy sokat nyersz 1-2 száz Mhz-el, azt viszont kockáztatod hogy kinyírod a procit/ramot a magas fesszel. Én pl. alapon használom csak és csak ha nagyon kell a +Mhz akkor tolom fel 3.6-ig(3.45-3.6 között sebességben nem sok a különbség tapasztalatom szerint!) Az hogy a ram tartaná visza én nem hiszem, max eldobná magát ha már nem bírja! Persze ez csak az én véleményem, úgyhogy reménykedj hogy valaki betéved ide, aki ebben jobban tud segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- AMD R7 9850X3D processzor Tray
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest