Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Hát akkor ezek tényleg nem tuningbajnok ramok! Az AGP/PCI rendben van akkor. Nem tudom hogy mennyi az alapfesz a 478-as procinak, mert nekem 775-ös van, és azt sem tudom hogy mit lehet állítani a biosodban, de ha emeled neki a feszt és úgy sem megy többet, akkor előfordulhat hogy ott a vége! Semmiféle garancia nincs arra hogy mindegyiket lehet nagyon tuningolni, és nem is biztos hogy sokat nyersz 1-2 száz Mhz-el, azt viszont kockáztatod hogy kinyírod a procit/ramot a magas fesszel. Én pl. alapon használom csak és csak ha nagyon kell a +Mhz akkor tolom fel 3.6-ig(3.45-3.6 között sebességben nem sok a különbség tapasztalatom szerint!) Az hogy a ram tartaná visza én nem hiszem, max eldobná magát ha már nem bírja! Persze ez csak az én véleményem, úgyhogy reménykedj hogy valaki betéved ide, aki ebben jobban tud segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest