- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Hát akkor ezek tényleg nem tuningbajnok ramok! Az AGP/PCI rendben van akkor. Nem tudom hogy mennyi az alapfesz a 478-as procinak, mert nekem 775-ös van, és azt sem tudom hogy mit lehet állítani a biosodban, de ha emeled neki a feszt és úgy sem megy többet, akkor előfordulhat hogy ott a vége! Semmiféle garancia nincs arra hogy mindegyiket lehet nagyon tuningolni, és nem is biztos hogy sokat nyersz 1-2 száz Mhz-el, azt viszont kockáztatod hogy kinyírod a procit/ramot a magas fesszel. Én pl. alapon használom csak és csak ha nagyon kell a +Mhz akkor tolom fel 3.6-ig(3.45-3.6 között sebességben nem sok a különbség tapasztalatom szerint!) Az hogy a ram tartaná visza én nem hiszem, max eldobná magát ha már nem bírja! Persze ez csak az én véleményem, úgyhogy reménykedj hogy valaki betéved ide, aki ebben jobban tud segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest