Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kriszbon

őstag

válasz #63718632 #5254 üzenetére

Mivel ez "CPU Host Clock Control:{Disabled}" ki van kapcsolva, úgy ez "CPU Host Frequency (MHz) 266" a funkció nem él, tehát alapon megy. Ha zavar hogy 266-on van akkor kapcsold be és a + illetve - billentyűvel magad is beállíthatod 200-ra.
    Ha nem tuningolsz akkor maradhat így "PCI Express Frequency (MHz):{Auto}" de ha kíváncsi vagy a tuningra, akkor rakd 100-ra(tuningnál mindíg ezen legyen).
    Ha aktiválod a 266-ot akkor a ram sebességet ha megnézed nem ennyi lesz "Memory Frequency (MHz) 533 533" tehát tuningnál(ami ugye nem lesz) ezt "System Memory Multiplier (SPD):{Auto}" nem hagyhatod autón, hanem manualisan vissza kell osztanod 2.66-ra.
    Tuningnál ez se legyen autón(ami ugye nem lesz) "System Voltage Control:{Auto}" hanem normálon.
    A végére akkor pedig, mivel ez "CPU Host Clock Control:{Disabled" ki van kapcsolva, így ez "az enyém viszont 266-on megy ami az 1066-os FSB-hez passzol" nem érvényes.
    Most akkor már képben vagy ugye. :DDD
    De hogy minden funkcióhoz hozzáférj rendesen, mikor beléptél a bioszba, a főmenűnél nyomsz egy Ctr+F1-et és lesz mégtöbb állítgatni valód is. ;]
    Ja még azt kihagytam hogy ezeknél a lapoknál eléggé melegszenek a híd bordák, és nem árt egy oldalventi ami tolja a lapra a levegőt, vagy egy jól szellőző ház, ventivel.

Új hozzászólás Aktív témák