- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thg
csendes tag
Akkor lehet, hogy a procnak kevés már az alapfesz. De persze az is lehet, hogy elnéztem valamit, én is még csak kezdő overclocker vagyok
. Az optimális memória időzítéseket különböző frekveciákra megtalálod a cpu-z spd füle alatt. Az én 3GHz-es P4-em jelenleg stabilan fut 3.9GHz-en 1.45V fesszel (az alapfesze 1.287V-1.4V):
A RAM pedig DDR416-ként üzemel 260-as FSB-nél 5:4 FSB : DRAM aránynál. Így persze jobban is melegszik a proc, de a hűtése nem gyári, hanem hőcsöves Thermaltake, amivel max 58.7 fokig melegedett az S&M nevű program által futtatott tesztek alatt. Én a következő beállításokkal futtattam:
A HDD teszteket kikapcsoltam. Abból, hogy melyik tesznél lépnek fel hibák tudni fogod, hogy melyik elem nem bírja a húzást jelen körülmények alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Garmin topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az optimális memória időzítéseket különböző frekveciákra megtalálod a cpu-z spd füle alatt. Az én 3GHz-es P4-em jelenleg stabilan fut 3.9GHz-en 1.45V fesszel (az alapfesze 1.287V-1.4V):